Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Vyhledávání vyhledává na fóru. Hlavní strana není "na fóru" ;)

A ještě k platbám na účet, myslím si, že se to s objednávkama páruje ručně.

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

Problém se zobrazováním datumu u příspěvků stále trvá. Obzvlášť otravné to je když někdo aktualizuje vlákno kde byl například poslední příspěvek 15/12 ale ne teď 2016 ale 2015 třeba ... A vypadá to, že vlákno "žije" a reakce jsou o rok blíže sobě. Nějaká šance na nápravu ???

Odesláno

Nečekals že jsme se na to místo svátků s rodinami hned vrhli a šli to opravovat, že ne? ;)  Na podporu jsem psal včera v noci ;) 

Odesláno

svátky skončily cca před 14ti dny .. Tak se jen ptám, zda to někdo řeší ...

Odesláno

Dneska se mi nechtělo fórum načíst na počítači.. A teď 4X po sobě na mobilu viz obrázek.. I přesto že jsem se to pokoušel aktualizovat... Chyba u mě nebo problém fóra jako takového?

Screenshot_20170121-172701.png

Guest minimaxa
Odesláno

Jako že šel signál přes Čínu, a vysypal se ti do prohlížeče ten jejich rozsypanej čaj, jo? :D

Odesláno

Pokud myslíš zobrazování roku, tak mi bylo přislíbeno s příští aktualizací, není to úplně prioritní záležitost... 

Odesláno

Ahoj, je to asi dva nebo tři dny co se začala projevovat chyba při návratu na předchozí stránku, konkrétně:

Zvolím "Nepřečtený obsah" -> "Stav = všechno", otevřu libovolné vlákno a při pokusu o návrat zpět na předchozí úroveň se zobrazí chybová hláška - viz přiloha. Pokud ponechám "Stav" na volbě "Nepřečtené" chyba se neprojeví a zobrazení se normálně vrátí do přehledu vláken. Chybovou hlášku odesílá server a z výpisu to ukazuje na nějakou chybu ve scriptu.

Není to žádná tragédie, ale je otravné vracet se vždy až na základní obrazovku.

Chyba fora.jpgChyba fora1.jpg

Odesláno
Před hodinou, Schreek napsal:

Pokud myslíš zobrazování roku, tak mi bylo přislíbeno s příští aktualizací, není to úplně prioritní záležitost... 

Ano myslím zobrazování roku, napsal jsem to blbě omlouvám se. Ale i tak díky za odpověď

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...