Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes cestou do práce, kdy mě "naháněl" dvojkovej Superb, se objevili Bobikovi chlupy na předním nárazníku... :o

R.I.P. zajíc :fnuk

20180427_085020[1].jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dnes jsem měnil žárovku v předním levém světle. Opravdu lahůdka :bacha

Místo mezi světlem a pojistkovou pixlou asi 4cm, vše děláno ukazováčkem a prostředníčkem... 

Při pokusu vyndat starou žárovku mi prostě vyklouzla a spadla do světla :roll

Může se světlo zevnitř nějak tou žárovkou poškodit?

20180621_190713.jpg

• O 2 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Bobík dnes úspěšně prošel STK a Emisemi. :super

Jen s pár lehkými závadami týkajících se koroze brzdových kotoučů a zavěšení kol.

Rozpětí hodnot kouřivosti, naměřeno 0,09 z max 0,25 - to by šlo :D

Cena o5 nezklamala 1700,- komplet :bacha

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dnes jsem se po půl roce pokusil vyměnit žárovku... v tý kose jsem to legálně vzdal ☠😂

Zná někdo nějaký způsob, jak vyměnit levou žárovku v potkávačkách bez vyndání celého světla? 

Odesláno

Nemít volšový ruce? :mrk Dělám to 2x do roka (letní a zimní sada) a bez problémů :myslim 

Odesláno

@MJSytic chceš říct, že do té 5cm mezery mezi světlem a pojistkovou pixlou normálně strčíš tu svojí lopatu a v klidu odjistíš pružinu a lehce vyměníš žárovku? :mrk

Pravděpodobně mám poškozenou tu pružinu co drží žárovku, protože za boha po (20ti minutách) nejde odjistit levá část pružiny a už nejde zajistit ani ta pravá...

Odesláno

Tak celou ruku tam nedám, ale  fakt to normálně vyměním. Oproti výměně xenonu na 508 je to brnkačka :D Ta pružina má docela vůli v uchycení, takže má tendenci se zapříčit. Che to správnej grif :aut 

Odesláno

Někdy je to práce pro gynekologa :D , ale normálně ti na to dva prsty stačí , když nevíš , jak odjistit , zkus vzít malý zrcátko a podívat se , jak to tam vypadá ;)

Odesláno

@jarokare vím jak to tam vypadá, o pár příspěvků výš mám fotku...

Ale jak říkám, asi je ta pružina zreformovaná. Vezmu to do garáže, zatopím si a rozhodím to.

Nemáš návod jak sundat světlo? Musím povolit nárazník?

Odesláno

Bohužel , na sundání světla je potřeba aspoň povolit na jedný straně , spodní šrouby od světel jsou pod nárazníkem , nejdřív bych to zkusil rozchodit ...

Odesláno

@jarokare rozchodit jsem to zkoušel půl hodiny. Mám totálně dodřenou ruku a mít po ruce benzín a zapalovač, tak jsem večer na Tv Prima v krimi zprávách...😂

Díky @MJSytic za návod :super

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak dnes proběhla výměna oleje a filtrů mimo palivového. :super

Bobík dostal nové stěrače Bosch AeroTwin 😎

Došlo i na opravu pružiny v levém světle plus výměna žárovky a gynekologického zákroku - vyproštění zapadlé žárovky z útrob světlometu 😂

A také oprava vyškublé kliky u řidiče po přimrznutí dveří 🙃

Najeto 203000.

20190119_092721.jpg

Upraveno uživatelem pavelu96
  • O 2 týdny později...
Odesláno

S výměnou žárovky mám čerstvou a dost podobnou zkušenost - zásadně je to ta vlevo, u pojistkový skříňky, kam se vejde sotva pár prstíčků, zásadně ve sněhový vánci nebo v dešti a samozřejmě vždycky v noci.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...