Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Už se dlouho nic nepokáklo, takže...

Jak jsem psal v jiném vlákně, minulou sobotu jsem s Bobíkem zapadl při parkování do příkopu a buď už při zapadnutí, nebo při vyproštění se poškodil chladič paliva. Rozdrcená je i jedna koncovka přívodu. 

Přišel jsem na to tak, že mi nějak nevycházela vzdálenost dojezdu a ujeté kilometry. Normálně najedu na nádrž 1000 km a teď 630 km a dojezd 160 km...

20190202_090322.jpg

20190202_090333.jpg

Mechanik si není jistý, jestli se dá sehnat druhovýroba, nebo budu muset do Peugeotu? A z vrakáče nevim nevim...:myslim

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno

@Atimaster mají to hoši z Pežó vymyšlené šikovně (pro ně). Při zmáčknutí chladiče ze spodu (vždy) se poškodí plastové koncovky a ty nejdou zvlášť vyměnit, pouze kompletní hadice...:blicismajlik

Každopádně Bobík dnes vyrazil na výlet do Federal Cars Lbc :papa:nevim

20190204_112741.jpg

Odesláno

Je mi jasný, že je to schválně. Když mě na 307CC začalo hučet zadní ložisko na kole, musel jsem samozřejmě koupit celý set za 5 litrů, místo jen ložiska... Na 508 GT když měním palivový filtr, tak nemůžu koupit jen vložku za 3 stovky jako všude jinde, musím koupit za litr celý filtr atd.... Ale pořad si nedám říct a ty Pežoty kupuju :D

Odesláno

Tak hotovo - opraveno - výměna chladiče paliva, vratného potrubí a 1ks příchytka za 247,50 Kč bez Dph  (ano samotná příchytka) :blicismajlik.

Celkem jsem se hezky vešel do 4 tisíc :roll

Ještě plnou nafty za 1750,- a z vesela můžu jezdit...:super

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes jsem Bobíka konečně umyl - nešlo se na něj ani koukat... :mrk

Taky dorazily nejaký věci od žlutejch soudruhů, tak to na něj nějak naházím, až bude trochu času :aut

20190321_130112.jpg

Odesláno

Tak žlutý soudruzi zklamali...:bacha

Objednal jsem ochranné lišty na prahy v černé barvě a hoši mi je poslali v modré :roll

Kdyby se někomu barvou hodily k autu, budou volné...

20190322_113802.jpg

20190322_113745.jpg

Odesláno

Podle mě, je ta modrá hezčí než černá a ke stříbrný se hodí každá barva. Kdyby auto bylo třeba červený, tak modrá asi ne. To je ale jen můj úhel pohledu :)

Odesláno

Tak ostatní věci od Číňana už jsou v pohodě...

Krytky zámků v lesklé černé :super

Suprově "naladěná" oválná koncovka výfuku :cool:

A nový klíč, jelikož starý už nedržel v zavřené poloze :D

20190322_111831.jpg

20190322_175851.jpg

20190322_180214.jpg

Odesláno

Obal klíče bych taky uvítal. Belgičan musel mít hodně ostrý nehty. Tak jsem udělal asi z prvního klíče druhej. :D A ty krytky jsou pěkný. Mají i na autobus? :D

Odesláno (upraveno)

@radim.1008 Právě že jsem je ještě nenašel. Pouze s logem Peugeot (zdarma jen za poštovné), ale nevím, jestli to bude sedět. Ale ty zámky budou asi všechny stejný...

@MJSytic Nedloubej mi do "čínskýho tuningu" :aut:D  - podznačky jsou v plánu, ale potřebuju stříbrnou a ta "stříbrná" v eshopu  je hnusně šedá  :P

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno

Výmluvy. Ještě na vánočním srazu jsem viděl ve věcech z e-shopu původní stříbrný se starým nápisem :P

Odesláno

No taky je možnost koupit si stříbrnou podznačku jinde a koupit na eshopu samolepku co by se velikostí písma vešla do proužku podznačky, ale to by vyšla jedna na cca 400,-  :bojim

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...