Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo , na odkaz jsem kliknul ale nejsem ve skupině tak jsem nic neviděl :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ano, ten káblik treba dokúpiť, ak majú tie android rádia z aliexpresu fungovať aj s carplay. Tiež som o tomto riešení premýšľal, ale dať nejakých 400€ za rádio a tento káblik a potom sa ešte babrať s prestavbou tak na to moc nemám chuť, možno ak by som to mal možnosť videť na živo na nejakej 508 (ak je tu niekto z NR kraja prípadne TN a bol by ochotný mi to ukázať budem rád)

• O 4 týdny později...
Odesláno

tuším to ani nejde updatnúť štandardným spôsobom, treba kúpiť CPU board. ja som to riešil dávno. Mal som android 5.1 a prešiel som na Android 7.1.1 kúpou PX3 CPU board vid foto. Celé to záleží od modelu rádia ktoré máš. ja mám s označením W2-A5637

IMG_20171108_154036.jpg

Odesláno

Na PX5 to ide. Sam som to robil. Predajca (Witson) ma presviedcal ze to neni mozne ale na XDA fore je dokonca viacero verzii upraveneho androidu. 

Update prebiehal jednoducho z USB kluca.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj lidi... Tak jsem nainstaloval radio z číny do auta a hle, nefunguje ani ovládání na volantu, ani parkovací senzory. Zapojil jsem všechno co šlo někam zapojit a stejně nic. Nastavil všechno možné ve factory setting. Canbus decoder je tam Raise, takže jsem zkoušel i najít raise v canbus. Co mě ještě zarazilo, bylo že není kam zapojit hnědou koncovku ze středového panelu... Ví někdo co s tím? Psal jsem už číňanovi, ale stejně... Díky moc...

Odesláno

A já se ani pomalu nedivím :-).

Docela mě i fascinuje, že máte odvahu do toho jít ;-). Když něco funguje, tak se do toho nehrabu. Že to nemá například minorlink, tak to vím od začátku a nebudu to řešit pokud to pro mě není podstatná věc, kterou si koupím rovnou když jí potřebuji.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...