Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud si matně vzpomínám, tak displej ve 406 jde nakonfigurovat podle toho, zda se jedná o multiplexní síť nebo ne. U nemux se ovládá rádio přes displej po drátech a u mux se ovládá páčkou v COMu přes datovou linku. Takže myslím, že by to u tebe bylo možné nakonfigurovat a ovládání rádia by mělo fungovat. V každém případě by to chtělo zkusit.

Odesláno

No jo, ale aby šla nakonfigurovat tak bych musel dát displej do 406 kterou nemáme tam ho nakonfigurovat a pak zpět do 307. V 307 totiž nemá možnost konfigurace protože to píše že je to jiný displej a přes to se nedá dostat. Kamarád má PP2000.

Odesláno
před 4 hodinami, Sovicka napsal:

Vydržte, displej se seknul u celníků.....proč já mám vždycky smůlu:-). Jak dorazí, nafotím, vyzkouším....

Nebo opět DHLka něco pos.rala??? Ale na výsledek jsem moc zvědav  :papa

Odesláno

Naopak, když jsem si objednával navigaci do Peugeota, tak DHL to doručilo do tří dnů z číny. Tentokrát je to pošta a už tři dny se s nima dohaduju jak to proclej.....ale u DHL to stálo pětikilo...:-(

Odesláno
V ‎5‎.‎8‎.‎2017 at 15:53, pajas502 napsal:

Přesně tak, display před pro modely před faceliftem nikde jinde než na vrakáči nesezeneš, ani Čína je nemá :(

A co třeba nějaký Citröen ??? Myslím, že Xsara Piccaso má stejný panel ovládání automatické klimy ... Nebyl by tudíž identický display v nějakém jiném modelu citronu? :myslim

Odesláno

Joo, Lukáš má pravdu, v C5 by mohl být podobný, jen s tím rozdílem, že písmena a číslice jsou černé a svítí okolí. Kdyby se vyměnilo i ovládání klimy, tak ta zelená by mě osobně nevadila :D

Odesláno

asi by mi to taky nevadilo, ted jsem jel na dovču sice s funkčním LCD, ale nefunkční páčkou pod volantem :-(  radši vidím na displeji teplotu a hodiny než mít funkční páčky rádio jde i ovládat na rádiu.

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Máte někdo odzkoušené LED žárovky do displeje aby to tak nehřálo? Našel jsem pěkné, ale mám obavy že tam bude vidět kužel světla z té LEDky na LCD. https://www.aliexpress.com/item/10x-B8-5D-Gauge-LED-Car-Dashboard-Bulbs-Width-Lamp-Panel-Light-Indicator-Lamp-Store-47/32808973460.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5bN6sf

V inzerci jsem dal inzerát.

Upraveno uživatelem Péťa
Odstranil jsem inzerci.
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Řeším také problém s displejem u mé 307 rv 2007. Displej občas špatně zobrazoval segmenty v horním řádku u teploty. To se dalo tolerovat, ale nyní začalo po nějaké době vysazovat podsvícení. Spoléhal jsem na žárovky, ale u tohoto displeje je LED podsvit. Pokud by přerušovala některá z LED diod, klidně bych je vyměnil, ale nad nimi je ten displej který má kontakty lepené a mám obavu, že po manipulaci mi přestanou fungovat další segmenty.

Hledal jsem tu a pak na netu a našel jsem na aliexpressu dva displeje - jeden za 18,- a druhý za 10,- Jen netuším, jaký je mezi nimi rozdíl a jestli budou použitelné místo toho mého. U toho dražšího je zmínka o USB - to já v autě nemám. Posílám foto mého displeje a rádia.

https://www.aliexpress.com/item/Monitor-display-screen-12-pin-interface-Case-For-Peugeot-308-307-Sega-triumph-C5/32832827630.html?spm=2114.10010108.1000014.7.78ed7c8ePnNSzZ&traffic_analysisId=recommend_3035_null_null_null&scm=1007.13338.80878.000000000000000&pvid=24b96743-79b5-48af-89dd-bea8774b49c2&tpp=1

https://www.aliexpress.com/item/Peugeot-307-407-408-citroen-C4-C5-screen-support-USB-and-aux-screen-English-red-12/32699780131.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.GHxbPB

img_001.jpg

img_002.jpg

img_003.jpg

img_004.jpg

img_005.jpg

img_006.jpg

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...