Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tomasi

Nevěřil bych, že ta chromová lišta na nárazník bude na tmavé vypadat tak pěkně. Myslím, že si nakonec udělal dobře a objednal tu chromovou, je to vážně pěkné:super Také to musím  objednat, ale zatím jsem se k tomu nedostal. Koupil jsem jen origo kobereček do kufru...

Odesláno (upraveno)

Pred tyzdnom este neboli, vtedy som pozeral. Idem to riesit

Edit: na peugeot stranke ich pre moj model este nevidim

Upraveno uživatelem TomasARN
Odesláno

Před měsícem jsem tam dotlačil poslední část letní mapy a už abych začal znovu :D Koukám, že je to ze 2Q 2017, tak to by tam D8 mohla být celá a i ten nový obchvat směr Česká Lípa :myslim

Odesláno
2 minutes ago, MJSytic said:

Před měsícem jsem tam dotlačil poslední část letní mapy a už abych začal znovu :D Koukám, že je to ze 2Q 2017, tak to by tam D8 mohla být celá a i ten nový obchvat směr Česká Lípa :myslim

:D ja som celu letnu este nestihol dat  :) 

Odesláno

Vsetky nie, nahral som tie co maju v nazve europe a italy a ked sa dokoncilo italy, tak som prave parkoval pri dome do boxu. Dalsie nahram ked zas pojdem dlhsie autom

Odesláno

Dnes konecne po 2 mesiacoch prisli reflexne nalepky ako su na obrazku, ale v tmavej modrej farbe.

A dnes som po 6 mesiacoch co mam auto zistil, ze hmlovka sa nezapina iba pri vytoceni volantu v zakrute, ale tiez ked je volant rovno a zapnem smerovku :D

reflexne.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...