jp Odesláno 15. leden 2006 Odesláno 15. leden 2006 Ahoj mám zpuchřelou samolepku na sloupku dveří u řidiče, vypadá to hnusně. Už jste ji někdo měnil, nechá se to koupit a vyměnit doma? Citovat
zaxon Odesláno 15. leden 2006 Odesláno 15. leden 2006 Ahoj,já jsem ji měnil.Je to svinská práce.V létě mi to pěkně sluníčko nahřálo a folie šla dobře dolů.Ale to lepidlo co zůstalo na laku pak nešlo odstranit.Zkoušej jsem aceton-poškození laku!Potom to šlo benzínem a zároveň nahříváním.Možná by šel použít toluen,ten by neměl lak poškodit.Samolepku jsem koupil normálně v autodílech,ale na internetu jde sehnat ve vzhledu karbonu.Ještě mě to čeká na zadních dveřiích,takže se moc těším.Ahoj Citovat
Fx Odesláno 15. leden 2006 Odesláno 15. leden 2006 No to mám radost. Já to mám takový \"shrnutý\" a mám pocit, že se do toho asi radši pouštět nebudu, když to tak čtu... Citovat
Ajdamek Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Já to nalepím na tu starou a bude klid. I když já pod ní lak nemám, tak by to mohlo jít lépe. Citovat
collin Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 toto mam aj ja na prednych dverach, vyzera to otrasne, strhol som staru folcu , drzala ako slak lamala sa a lepidlo nezostavalo na folii ale na karoserii, potom som to ocistil nejakym benzinom a kedze pracujem v reklamke tak som si tam dal najpevnejsiu ciernu matnu aku sme mali aje to guut. len ma to este caka na dverach u spolujazdca, ale na to sa asi vykaslem je stim vela prace Citovat
michal cermak Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 Měl jsem ten samej problém.Polepy šli dolu dobře ale to lepidlo jsem dával dolu dvě hodiny:grr.Nový polepy už jsem tam nedával a vypadá to dobře i bez nich:super Citovat
Ferry Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: michal cermak Měl jsem ten samej problém.Polepy šli dolu dobře ale to lepidlo jsem dával dolu dvě hodiny:grr.Nový polepy už jsem tam nedával a vypadá to dobře i bez nich:super nevím,ale bez těch polepů se mi to nelíbilo:D Novy modely 406 to uz nemaji, taky mam v planu to sundat a asi tam nic davat nebudu Citovat
Gargamell Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 No ono je to různý - já mám kombíka ve stříbrné barvě a tmavé folie na sklech. Kdybych sundal ty černé samolepky tak by to vypadalo mnohem hůř. Takhle je to černej pás okýnek po celém boku auta. Kdybych to sundal tak to bude opticky oddělený na 3 kusy. Zase na nějakém sedanu ten jeden sloupek může vypadat lépe. Takže tak.... Citovat
Vertex Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 Původně zaslal: zaxon Ahoj,já jsem ji měnil.Je to svinská práce.V létě mi to pěkně sluníčko nahřálo a folie šla dobře dolů.Ale to lepidlo co zůstalo na laku pak nešlo odstranit.Zkoušej jsem aceton-poškození laku!Potom to šlo benzínem a zároveň nahříváním.Možná by šel použít toluen,ten by neměl lak poškodit.Samolepku jsem koupil normálně v autodílech,ale na internetu jde sehnat ve vzhledu karbonu.Ještě mě to čeká na zadních dveřiích,takže se moc těším.Ahoj Aby pak ten toluen nepoškodil Tebe :mrk:D Citovat
Guest Miro406 Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 o akej samolepkde sa to tu bavite ??? Citovat
chuck11 Odesláno 19. leden 2006 Odesláno 19. leden 2006 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: Miro406 o akej samolepkde sa to tu bavite ??? ta u dveří kde se stýkají zadní a přední dveře okna černa na sloupku je to uprostřed auta. [upravil dne 19.1.06 komisar] Nediv se mu nový modely to mají už v barvě auta,mi taky trvalo chvíli než sem příšel na to o kterou nálepku se jedná Citovat
Guest Miro406 Odesláno 19. leden 2006 Odesláno 19. leden 2006 jaaaj, uz viem o co sa jedna, dakujem ze ste mi to vysvetlil, a ja som musel tak tazko rozmyslat..... dikes Citovat
-=Michal=- Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: komisar Původně zaslal: michal cermak Měl jsem ten samej problém.Polepy šli dolu dobře ale to lepidlo jsem dával dolu dvě hodiny:grr.Nový polepy už jsem tam nedával a vypadá to dobře i bez nich:super nevím,ale bez těch polepů se mi to nelíbilo:D Novy modely 406 to uz nemaji, taky mam v planu to sundat a asi tam nic davat nebudu Já to tam teda mám i na novém modelu a naštěstí se mi to neshrnuje. Řekl bych, že se to tam designově docela i hodí.... Citovat
white Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Taky se chystám na výměnu shrnuté folie. Dám tam karbonovou folii. Bude to vypadat za 1* Citovat
Guest MMMMM Odesláno 12. únor 2006 Odesláno 12. únor 2006 Nemam tam nic, taky jsem to mel znicene slunickem, doporucuji sundat vypada to lepe alespopn u me, mam cerne zatonovano, a stríbrná barva mi to pekne rozráží. Citovat
Pinďa Odesláno 19. únor 2006 Odesláno 19. únor 2006 Taky přemýšlím jak to opravit - nahoře částečně shrnuté, hlavně popraskáno a začíná se to drolit. Skusím se podívat zda je tam lak, pak bych to sundal a basta. Díky za rady. Citovat
Arnie Odesláno 3. srpen 2006 Odesláno 3. srpen 2006 Originál samolepky na P406 mají u Peugeota označení 932631 levá a 932728 pravá a stojí 135,-Kč s DPH/1ks Citovat
jp Odesláno 3. srpen 2006 Autor Odesláno 3. srpen 2006 Já už jsem to vyměnil. Koupil jsem jí u domanskyho za 150kč. Stará samolepka šla strhnout dobře, ale to lepitlo je fakt hnus. Nejde dolu snad ničim. Zkoušel jsem syntetiku, aceton, tech. benzin, líh, ale opravdu pomohl až ethyl metyl keton. Pod samolepkou byl lak. Citovat
Pucmeloun Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 dlouho jsem si myslel, že se mě tenhle problém týkat nebude, ale minulý týden se to rozjelo. Koupil jsem samolepící matnou tapetu v Baumaxu a na jednom sloupku už to mám hotový, ale byla to strašná práce. Jinak to vypadá možná líp jak to origo - ale to bude možná tím, že to je nový. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.