Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mám zpuchřelou samolepku na sloupku dveří u řidiče, vypadá to hnusně. Už jste ji někdo měnil, nechá se to koupit a vyměnit doma?

Odesláno

Ahoj,já jsem ji měnil.Je to svinská práce.V létě mi to pěkně sluníčko nahřálo a folie šla dobře dolů.Ale to lepidlo co zůstalo na laku pak nešlo odstranit.Zkoušej jsem aceton-poškození laku!Potom to šlo benzínem a zároveň nahříváním.Možná by šel použít toluen,ten by neměl lak poškodit.Samolepku jsem koupil normálně v autodílech,ale na internetu jde sehnat ve vzhledu karbonu.Ještě mě to čeká na zadních dveřiích,takže se moc těším.Ahoj

Odesláno

No to mám radost. Já to mám takový \"shrnutý\" a mám pocit, že se do toho asi radši pouštět nebudu, když to tak čtu...

Odesláno

toto mam aj ja na prednych dverach, vyzera to otrasne, strhol som staru folcu , drzala ako slak lamala sa a lepidlo nezostavalo na folii ale na karoserii, potom som to ocistil nejakym benzinom a kedze pracujem v reklamke tak som si tam dal najpevnejsiu ciernu matnu aku sme mali aje to guut. len ma to este caka na dverach u spolujazdca, ale na to sa asi vykaslem je stim vela prace

Odesláno
Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: michal cermak

Měl jsem ten samej problém.Polepy šli dolu dobře ale to lepidlo jsem dával dolu dvě hodiny:grr.Nový polepy už jsem tam nedával a vypadá to dobře i bez nich:super

nevím,ale bez těch polepů se mi to nelíbilo:D

Novy modely 406 to uz nemaji, taky mam v planu to sundat a asi tam nic davat nebudu

Odesláno

No ono je to různý - já mám kombíka ve stříbrné barvě a tmavé folie na sklech. Kdybych sundal ty černé samolepky tak by to vypadalo mnohem hůř. Takhle je to černej pás okýnek po celém boku auta. Kdybych to sundal tak to bude opticky oddělený na 3 kusy. Zase na nějakém sedanu ten jeden sloupek může vypadat lépe. Takže tak....

Odesláno
Původně zaslal: zaxon

Ahoj,já jsem ji měnil.Je to svinská práce.V létě mi to pěkně sluníčko nahřálo a folie šla dobře dolů.Ale to lepidlo co zůstalo na laku pak nešlo odstranit.Zkoušej jsem aceton-poškození laku!Potom to šlo benzínem a zároveň nahříváním.Možná by šel použít toluen,ten by neměl lak poškodit.Samolepku jsem koupil normálně v autodílech,ale na internetu jde sehnat ve vzhledu karbonu.Ještě mě to čeká na zadních dveřiích,takže se moc těším.Ahoj

Aby pak ten toluen nepoškodil Tebe :mrk:mrk:D

Odesláno

Původně zaslal: Miro406

o akej samolepkde sa to tu bavite ???

:roll:mad::myslim

:papa

ta u dveří kde se stýkají zadní a přední dveře okna černa na sloupku je to uprostřed auta.

[upravil dne 19.1.06 komisar]

Nediv se mu nový modely to mají už v barvě auta,mi taky trvalo chvíli než sem příšel na to o kterou nálepku se jedná

:papa

Guest Miro406
Odesláno

jaaaj, uz viem o co sa jedna, dakujem ze ste mi to vysvetlil, a ja som musel tak tazko rozmyslat.....

dikes

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: michal cermak

Měl jsem ten samej problém.Polepy šli dolu dobře ale to lepidlo jsem dával dolu dvě hodiny:grr.Nový polepy už jsem tam nedával a vypadá to dobře i bez nich:super

nevím,ale bez těch polepů se mi to nelíbilo:D

Novy modely 406 to uz nemaji, taky mam v planu to sundat a asi tam nic davat nebudu

Já to tam teda mám i na novém modelu a naštěstí se mi to neshrnuje. Řekl bych, že se to tam designově docela i hodí....

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nemam tam nic, taky jsem to mel znicene slunickem, doporucuji sundat vypada to lepe alespopn u me, mam cerne zatonovano, a stríbrná barva mi to pekne rozráží.

Odesláno

Taky přemýšlím jak to opravit - nahoře částečně shrnuté, hlavně popraskáno a začíná se to drolit. :bojim:(:bojim

Skusím se podívat zda je tam lak, pak bych to sundal a basta. :aut:roll:aut

Díky za rady. :super

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Já už jsem to vyměnil. Koupil jsem jí u domanskyho za 150kč. Stará samolepka šla strhnout dobře, ale to lepitlo je fakt hnus. Nejde dolu snad ničim. Zkoušel jsem syntetiku, aceton, tech. benzin, líh, ale opravdu pomohl až ethyl metyl keton. Pod samolepkou byl lak.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

dlouho jsem si myslel, že se mě tenhle problém týkat nebude, ale minulý týden se to rozjelo. Koupil jsem samolepící matnou tapetu v Baumaxu a na jednom sloupku už to mám hotový, ale byla to strašná práce. Jinak to vypadá možná líp jak to origo - ale to bude možná tím, že to je nový.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...