patejrik Odesláno 11. červen 2017 Odesláno 11. červen 2017 (upraveno) Ahoj, dneska jsem si všiml při staženém okénku a vypnutém rádiu, že mi něco divně chrastí u levého předního kola (rozumějme u řidiče) při jízdě přes nerovnosti. Zvuk je takový plechový, nevím k čemu to přesně přirovnat. Problém je v tom, že ať jsem se snažil se vším okolo nějak chrastit (blatník, podběh, nárazník atd.), nic ten zvuk nevydávalo a všechno drží. Ze zoufalství (a vzteku) jsem kopl do kola a hle, zvuk se ozval. Začal jsem to zkoumat a po pár ránách pěstí do elektronu jsem usoudil, že by to mohlo být ono. Obouchal jsem celé auto a dělá to jenom zmíněné kolo. Četl jsem něco o vrzání pružin, ale toto zdaleka ani nepřipomíná vrzání. Nemáte někdo podobnou zkušenost anebo nápad, co by to mohlo být? Upraveno 11. červen 2017 uživatelem patejrik Citovat
HonzaC2 Odesláno 11. červen 2017 Odesláno 11. červen 2017 Koukni, jestli neni pruzina zlomena. V misce tlumice, zda ten spodni konec pruziny jen tak nelezi. Citovat
HonzaZ Odesláno 11. červen 2017 Odesláno 11. červen 2017 Mohla by to dělat pojistka matice na poloose. Citovat
patejrik Odesláno 12. červen 2017 Autor Odesláno 12. červen 2017 Pružina to není. Ta vypadá, že je snad i nová (auto jsem přivezl nedávno). Pojistku nezjistím, jelikož na tom mám hliníky a nechce se mi sundavat kolo. Citovat
caligula Odesláno 12. červen 2017 Odesláno 12. červen 2017 Keď má hliníkové, tak dáš dole stredovú plastovú krytku a už to vidíš. Citovat
patejrik Odesláno 12. červen 2017 Autor Odesláno 12. červen 2017 Nahrál jsem to, když jsem jel dnes po kostkách. Myslím, že tohle by krytka nedělala. VLC přehraje v pohodě. Hlas 001.m4a Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červen 2017 Odesláno 12. červen 2017 když se ti nechce sundat kolo, zkus ten Hlas001 poslat do autorizáku--možná diagnostikují poruchy i přes zvuk Citovat
patejrik Odesláno 12. červen 2017 Autor Odesláno 12. červen 2017 @ ozzy56: chtěl jsem zkusit, jestli někdo ten zvuk nepozná a poznal O víkendu na to kouknu. Dík. Citovat
patejrik Odesláno 17. červen 2017 Autor Odesláno 17. červen 2017 Problém vyřešen. Plech to nebyl, chybí pružina na brzdiči a proto se klepe a dělá bordel. Citovat
ozzy56 Odesláno 17. červen 2017 Odesláno 17. červen 2017 V 12. 6. 2017 at 20:24, patejrik napsal: @ ozzy56: chtěl jsem zkusit, jestli někdo ten zvuk nepozná a poznal O víkendu na to kouknu. Dík. takže nepoznal...,kdybys kolo sundal hned, nemusel jsi dávat dotaz no, hlavně, že je problém vyřešen Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.