Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ano,při vjíždění na parkoviště z hlavní, to do mě ženská při couvání z parkoviště na hlavní nakouřila. 

Světlo má K.O všechny držáky. Blatník jsem tak nějak vydoloval páčidlem ven ,aby to aspon drobet pasovalo. Nárazník jsem musel shodit a docvakat a zatavit výztuhu .

Odesláno

No uvidíme kdo v tom nese vinu,někdo říká to a někdo zase to :) Necháme to na pojišťovně. 

Jinak páčidlo vyřeší hodně problémů :D 

20170809_204343.jpg

Odesláno (upraveno)

Ten blatník tam nějakou dobu ještě takto bude :D  Než se nový nalakuje,než přijde odhadce. Pfff :D 

Upraveno uživatelem Peu306
Odesláno (upraveno)

V sobotu si jedu pro blatník. Co nejdříve bych ho chtěl dát do laku. Jen mám strach z prohození. Aby šel blatník sundat tak jak má a origo aby pasoval jak má. 

Dále uvidím,jak to dopadne se světly. Buď na těchto spravím držáky,nebo půjdu do origo z posledního modelu a udělám jen černé pozadí. 

Nejvíce mě trápí nárazník,který byl sotva 14 dní po laku. Snad se nebude muset lakovat celý znova,ale že si s tím kouskem lakýr poradí,aby to nebylo poznat :) 

Upraveno uživatelem Peu306
Odesláno

Mě to ruplo akorát v tom spoji (kuželu) ke koncáku. Střední díl už mám objednán,tak doufám,že zítra dorazí,abych ho mohl v sobotu prohodit. Na zvuk bych si zvykl ,ale na to skřípání,jak se to tam hýbe  určitě ne :D

Odesláno
  • A docela rád bych se zeptal na jednu věc. Katalyzátor tam mám,ale prý je tam jako kdyby nebyl + mám vzadu koncový tlumič Ulter sport. A moje otázka zní,jestli je normální,když jedu a přidám například do 3000ot/min ,dám nohu z plynu , ťuknu lehounce na plyn,tak mi to občas střelí do výfuku. Popravdě né že by se mi to nelíbilo ,ale chci mít jistotu, jestli nejde například o špatné zapalování,nebo tak :) Kdyby někdo poradil,byl bych rád :papa 
Odesláno

Ten katalyzátor máš teda vysypanej? Hodnoty na lambdě máš ok? Jestli jo, viděl bych to spíš někde na výfuku. Předpokládám, že má 1.4 kat, středový tlumič a zadní tlumič, takže jestli máš nefunkční kat a špatnej středový díl + sportovní výfuk, může to dělat klidně takový zvuk. Když si vzpomenu na dobu felicie co jsem měl, tak mi taky střílela do výfuku a byla to předzvěst jeho výměny. Tam jsem to ale celý vyměnil asi za 1500Kč. :D 

Odesláno

Na STK mi bylo řečeno,že kat je tam jako kdyby nebyl,že je to rychlo průchozí . Lambda, o tý ani nemluvě :D ,tu to hlásí špatnou furt díky LPG. Prý to LPG dělá hodně často. 

Jinak mám to tak,jak jsi psal :  KAT-TLUMIČ-KONCÁK Ulter Sport

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...