Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Treba sledovať aj parametre led, 15° je dosť úzky vyžarovací uhol a 10.000mcd bude celkom slušne svieťiť, hlavne po tme to už bude rušivé. Skor by som volil LED s matným púzdrom.

Odesláno

Tak mohu potvrdit zapínání výhřevu při regeneraci. Dneska si vzpomněla ve městě, že bude regenerovat po cca 650 Km od minulé regenerace a za 2 minuty kolona. Nebyl jsem z toho nadšenej. Každopádně zrcátka byly úplně horký a zadní okno také a horkem to nebylo =) Auto předtím stálo ve stínu.

Odesláno

Damy a panove, spise panove , tak mohu potvdit ze to funguje!! teda pokud se to rozne a ma to vypalovat filtr pev.castic tak se tak stalo! rozlo se na 5min cca. Zrovna jsem chtel parkovat u Lidlu, ale najedou jsem si vsimnul ze LED sviti, otocil jsem to na dalnici a cekal az zhasne :)

za me to smysl ma nebot doufam, ze jsem prodlouzil zivotnost filtr a ciklus dojel do konce.

Odesláno

Zítra jdu taky pro LEDku. Dneska si vzpomněl při parkování u domu po necelých 400 Km od poslední regenerace :-/ . Zatím jsem si vždycky sahal na zrcátko jak idiot :-D

Odesláno

jasne chapu, ale jak jsem rikal jezdim krtke trasy  diag ukazuje uz menis interval tak si rikam proc ne. Mam i lepsi pocit ze to dojelo do konce a misto abych menil filtr v 160 tak treba budu az ve 200k. fingers crossed :)

Odesláno

Spíš tam kontrolka... není schváně. Spousta lidí aní, neví, že tam FAP je, a že nějak funguje. Tak proč zatěžovat uživatele tím, že je vhodnější regeneraci dokončit. Regenerace není jen o FAPu.

Odesláno

Jezdím převážně dálky a stejně zákon schválnosti funguje na 100% Sjedu z dálnice a začne vypalovat, tak nevím jak to vlastně funguje/nefunguje. Nejsem otrokem auta a tak když potřebuji, tak zaparkuji a neřeším.

Odesláno

Mne to takisto vačšinou spúšťa regeneráciu pri v jazde do mesta a nie mimo obce, ale už si z toho nerobím hlavu, keď regeneruje a ja chcem zastaviť, tak zastavím. Regenerácia sa dokončí pri ďalšej jazde, alebo sa spustí keď bude treba, nemá zmysel to riešiť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...