Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Díly z P306

Sanil

Recommended Posts

Odesláno

Nabízím tyto díly z P306 r.v. 2000 1.6 65kw viz foto:

1) Kotouče brzdové 2 - ( ve vnitřní straně sjeté viz foto )
2) Brzdové destičky ( 3 jsou ještě OK, 4. už je obržděná )
3) Budíky ( nejsou kompletní žárovky, ale některé svítí a je mírně prasklé sklíčko )
4) "Prasátka" brzdové válečky ( jeden z nich tekl )
5) Zadní brzdové pakny - v dobrém stavu, neojeté
6) Svody výfuku - slepované a s těsněním
7) Rozvodová sada Grites ( řemen, kladka, čerpadlo )

Ceny nabídněte a piště na : st.jirik@hotmail.com nebo volejte : 774 370 077, snad se to někomu bude hodit třeba na dojetí..

20170526_204415.jpg

Odesláno

ty vole, co to je za inzerát? :o 

To jako co vyměním na autě, nabídnu ostatním? Sjeté kotouče, destička KO, budíky s prasklým sklem, prase co teče, slepované svody. To bych si fakt koupil, ani zadarmo bych to nechtěl. :D  Předpokládám, že rozvody taky jezdily. 

Nechci kazit inzerát, ale divím se, co lidi mohou nabízet ... kdyžtak mi to smázněte, nemám s tím problém ... ale musel jsem. :D

Odesláno

Tak dám příklad - koupíš nějaký vrak a budeš ho dávat nějak do kupy jen pro prodej, aby byl pojízdný, tak pak koupíš cokoliv přeci ne ? Nebo se budeš chtít auta jen zbavit a dát ho do kupy, aby jezdilo rok a na to ty díly taky stačí přeci..

Odesláno

a proč ne ...? někdo má rád holky ,někdo vdolky....

když můžu např. já osobně vrážet nehorázný peníze do 28 let starýho auta , shánět nový mokrý vložky válců z De, nechat brousik kliku,nový kroužky,nový těsnění atd........tak někdo může třeba shánět jeté věci ...každý není milionář....

dotyčný nikoho neuráží,nic neporušuje ,jen nabízí .

o motivaci dotyčného ,povaze inzerátu a věcech atd ... si může každý myslet co chce .

Odesláno

28 letý auto, na které se asi moc nesežene je něco jiného. Motorové části nejsou spotřebáky na hranici živostnosti, jako výše. Ale každá věc má svého kupce. 

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...