Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o pomoc hrál jsem si s imobilizérem a změnil kód a ted´ nevím jakej je tam dá se zjistit nebo co mám dělat

[upravil dne 14.1.06 Sirup]

Odesláno

no u nekterejch aut ti to zjistej v autorizovanym servise po prokazani vsech papiru co po tobe budou chtit!!!urco se zkus zeptat!!!ale bude to palka s tim pocitej!!!

Odesláno
Původně zaslal: zbrojnoš

Nebo taky můžeš zkusit jednotlivý kódy až narazíš na správný. Neděs se toho. Jestli je jen 9 čísel a čtyřmístný kód, tak máš jen 126 možností. Udělej si rozpis a zkoušej.

Jo a pokaždým třetím špatným si dá 30 minut fóra páč imobilizér zablokuje i tu klávesnici. :D:D:D

Odesláno

tak ty budes malej matematik!!porad schanim toho kluka,ted furt maka,takze ho nemuzu zastihnout doma,tak si zavolej do servisu at ti reknou vic!

Odesláno

zbrojnoš: No já ti nevím, ale mně vychází 1E4 kombinaci, protoze je to variace s opakovanim a cislic je deset (vcetne nuly), takze 10000 moznosti...:myslim

Odesláno

Skus sa opytat google na \"rfid 40bit\" .hned prvych par odkazov ta nasmeruje na stranky s komplet popisom prelomenia kodu imobilizera. Diera je stara takmer rok a odvtedy nosim kluc v kovovej krabicke:)

good luck

:)

Odesláno
Původně zaslal: pvi

Skus sa opytat google na \"rfid 40bit\" .hned prvych par odkazov ta nasmeruje na stranky s komplet popisom prelomenia kodu imobilizera. Diera je stara takmer rok a odvtedy nosim kluc v kovovej krabicke:)

good luck

:)

To jsem si počet:aut

Nemohl bys popsat trochu konkretneji, at nemusim studovat vsechny ty odkazy?

EDIT: Viděl jsi někdy imobilizer o kterém je tento příspěvek? Je to 10 kláves na které vy?ukáš 4-místný kód. Takže nevím proč kovová krabička (radio komunikace?). Leda si ji dát na hlavu:aut

[upravil dne 18.1.06 P607Olda]

Odesláno

Díky aspoň tak. Máme ve firmě 2 ks 406 benzín s těmi tlačítky a pořád trnu že se někde daleko od domova přelomí ty dráty a chlap zůstane trčet.

[upravil dne 18.1.06 P607Olda]

Odesláno

takze podle cisla kastle zjistej nejakej kod!!pokud muzes tak ten kod vytukas na klicku a pak zadas novej a pokud nemas klicek tak pres spinaci skrinku!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...