xin Odesláno 3. duben 2017 Odesláno 3. duben 2017 Zdravim, chcem sa opytat. Nejdu mi otvorit bocne posuvne dvere. Iba na jednej strane. Nie som daky autickar, neviete cim to je? Klucka sa chova ako pri zamknutom aute. Cuplik sa hybe ked otvaram zatvaram centralom. Dik za kazdu radu. Citovat
ferinko2 Odesláno 3. duben 2017 Odesláno 3. duben 2017 (upraveno) Tapec dole a uvidíš. Dá sa aj zvnútra vozidla. 807 zadne dvere.pdf Upraveno 3. duben 2017 uživatelem ferinko2 Citovat
xin Odesláno 3. duben 2017 Autor Odesláno 3. duben 2017 Fuha. Tak na toto si asi netrufam. A co sa tam mohlo stat? Citovat
wyziv Odesláno 3. duben 2017 Odesláno 3. duben 2017 Tapec jde shodit docela dobře, taky jsem to zvládl (dole jsou 3 šrouby na torx a nejsem si jistý jestli i u madla, odendat plastový tapec sloupku a pak dole vytrhneš z plastových spon a směrem nahoru tapec vyndáš) jak to vypadá úpod tapecem posílám odkaz na téma zde: V mém případě jsem zamknul dveře dětskou pojistkou a pak mi ještě dcera vzala za zadní boční dveře, když bylo auto zamčené (blbnou a pak jdou otevřít pouze zevnitř). Já měl seklej motorek od dětský pojistky. Dokud neshodíš tapec, tak na příčinu nepřijdeš. Citovat
xin Odesláno 4. duben 2017 Autor Odesláno 4. duben 2017 Ok. Ale...nemam el.dvere...iba mechanicke. A je pravda ze mam zapnutu detsku poistku...a dcera tiez skusala parkrat nohou zvnutra...a dalsia vec...ked sme prisli do obchodu, vsetko slo normalne otvorit...a potom pri nastupovani som otvoril dialkovym a snazil som sa otvorit dvere horlivo pocas odomykacieho cyklu alebo ako to nazvat. Citovat
xin Odesláno 4. duben 2017 Autor Odesláno 4. duben 2017 Skusil som vypnut detsku poistku a pohoda. Som myslel, ze pri ovladacoch okna to je len poistka na okna. Dakujem aj tak. Ale zaseklo sa to horlivym otvaranim pocas odomykania. Citovat
peton Odesláno 12. červen 2017 Odesláno 12. červen 2017 Ahojte. Prosím, nájde niekto doma nevyužitý tento diel? Alebo má možnosť niekde na vrakáči zohnať. Za rozumný peniaz určite kúpim. Ďakujem. Jedná sa o zámok ľavých zadných el. dverí. Všetko bolo fajn a zrazu neviem otvoriť kľučkou zadné dvere. Po zhodení tapacíru som objavil vypadnutú malú pružinku, lenže tú som nevedel kde dať, tak som zhodil tapacír na druhej strane a nakoniec som pri porovnávaní zistil, že je to takto ulomené. Myslel som, že bude stačiť vymeniť len ten mosadzný diel, ale pochopil som, že "tudy cesta nevede" a bude to zaujímavá robotička. Opravoval to už niekto? Citovat
Milan+ Odesláno 12. červen 2017 Odesláno 12. červen 2017 Myslíš to odlomený táhlo? To se nechá svařit. A co je tam kde mosaznýho? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. červen 2017 Odesláno 12. červen 2017 na fotce vidim prdlajz ale asi je ulomeny ten pruzny system nastavovani vnitrni kliky - nahradni dil u peugeotu popripade S-paska a dotahnout to nejak aby to fungovalo - taky to tak mam u Eviny Citovat
peton Odesláno 12. červen 2017 Odesláno 12. červen 2017 Zajtra sem dám lepšie foto a zvýrazním problematické miesta šípkami. Táto fotka je už 2x sťahovaná a neostrá. Zatiaľ díky chalani. To Milan+. V kovoch sa nevyznám, myslel som, že tá žltá časť vyzerajúca ako otvarák na konzervy je z mosadze. To je tá ulomená časť, len som ju vytiahol do hornej pozície pre odfotenie inak je spojená s tou časťou, kde je úplne vpravo červený "čudlík", z ktorého ide tyčka s ďalším čudlíkom do tapacíru. :-) Citovat
milous11 Odesláno 18. červenec 2017 Odesláno 18. červenec 2017 Mám přesně to stejné ulomené zajímalo by jestli to jde nějak spravit a nebo sehnat celý mechanizmus Citovat
Milan+ Odesláno 18. červenec 2017 Odesláno 18. červenec 2017 Rozebrat a svařit,nic jiného nejde vymyslet. Citovat
ferinko2 Odesláno 18. červenec 2017 Odesláno 18. červenec 2017 Ja som to už menil,kúpil som zámok z vrakáča,ale bol to zámok z dverí na elektrický pohon (ja mám manuál),tak som musel čap tej páčky odbrúsiť,vybrať páčku aj s čapom,preložiť do starého zámku a čap nanovo zatemovať......strašná babračka , ale podarilo sa. Tá zlomená páčka je len asi 1mm hrubý pliešok,takže keď máš odvahu,tak len rozobrať a zavariť mosadzou,alebo malou CO-čkou. Ináč zámok na vrakáči stal 20€ Citovat
mmartinkovic Odesláno 19. červenec 2017 Odesláno 19. červenec 2017 Alebo dať vyrobiť nový na laserom rezacom stroji kto má možnosť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.