Ratchet Odesláno 3. duben 2017 Odesláno 3. duben 2017 Ahoj mam takový problém, praskla mi tlaková hadice od turba, jedná se o 406 HDI RHZ 80kw pred facelift. Jelikož už mam auto opravdu jen na dojezd a v planu je jiné tak sem ani na moment nemyslel na to, že pro hadici půjdu přímo do peugeotu a vyzkouším tedy starline alternativu. Problém je ale v tom že předface má jiný intercooler a také jiné hadice a druhovýroba se týka pouze faceliftového modelu. Poradí mi někdo kde by se dala tato hadice ( viz obrázek ) sehnat jako druhovýroba, a nebo se chci touto formou zeptat zda jí nemáte někdo doma. Předem děkuji akutnííí Citovat
oddie Odesláno 3. duben 2017 Odesláno 3. duben 2017 Doma ji sice nemám, ale podle mě by šla z té staré a kusů nové či nějaké trubky nastavit, podle toho, jak je to prasklé. Citovat
Ratchet Odesláno 3. duben 2017 Autor Odesláno 3. duben 2017 (upraveno) Je gumová. no to je jediné co mě napadlo jí nějak nastavit a zapáskovat. Cena u peugeotu necelé 4000kč je šílená. Problém je že předface HDíček moc nebylo Upraveno 3. duben 2017 uživatelem Ratchet Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. duben 2017 Odesláno 3. duben 2017 No jo, za 4 mega je to šílená cena Citovat
mmartinkovic Odesláno 3. duben 2017 Odesláno 3. duben 2017 Silikónové hadice, jedna spojka a je to. Napr inšpirácia na fusion.sk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.