321ong Odesláno 1. březen 2017 Odesláno 1. březen 2017 Dobrý den, nějak mi začal zlobit ventilátor u chladiče, jakmile dojedu, vypnu motor, ventilátor se rozjede a prostě jede a né a né se vypnout, zkoušel jsem čekat, že se vypne sám, až ochladí motor( což ovšem není potřeba, protože teplota je ok - cca 80 ). Tak musím znovu nastartovat a někdy zabere zapnout klimu, jindy prostě popřepínat topení, nebo možná jen opakovaně nastartovat - zdechnout, opravdu nevím, prostě po chvíli se mi podaří docílit toho, aby se ventilátor po vypnutí motoru, jednoduše nezapnul. Prosím o rady - zkušenosti, předen děkuji. Citovat
mmartinkovic Odesláno 2. březen 2017 Odesláno 2. březen 2017 Auto? Loď? Lietadlo? Motorka? Tank? Aky motor? Rok výroby? Zapečené kontakt na relatku, snimacu teploty. Citovat
MilanF1 Odesláno 2. březen 2017 Odesláno 2. březen 2017 Název svého tanku a jeho 12válce napsal do štítku vlákna. Citovat
jarokare Odesláno 2. březen 2017 Odesláno 2. březen 2017 Jestli máš FAP , tak to může být nedokončená regenerace , chtělo by to diagnostiku ... Citovat
Frantisek68 Odesláno 2. březen 2017 Odesláno 2. březen 2017 Najde se ještě někdo, kdo má zkušenost s Peugeot 405/ r.v. 1995 a je ochoten poradit? 1) Od mrazů v lednu se začal spouštět ventilátor chladiče při při nastartování lhostejno, jaká je teplota motoru, zatímco druhý se nerozběhne nikdy. Ještě v prosinci pracovaly oba normálně. Současně (myslím) přestal fungovat ukazatel teplotu motoru. 2) Nemáte někdo schema pojistkové skříňky na tento model. Za 8 let jsem ji nepotřeboval otevřít. Děkuji! František Citovat
ferinko2 Odesláno 3. březen 2017 Odesláno 3. březen 2017 Ak je čidlo teploty vadné,ventilátor sa spustí vždy.....preventívna ochrana proti prehriatiu motora.....touto cestou by som sa uberal....v poistkách to nebude. Citovat
Frantisek68 Odesláno 3. březen 2017 Odesláno 3. březen 2017 Ferinko2, díky za tip. Poradíš, kde čidlo hledat, jsem totál amatér :-) F Citovat
HonzaZ Odesláno 3. březen 2017 Odesláno 3. březen 2017 Čidlo teploty chladící kapaliny bývá na komoře termostatu. Nevím jaký máš motor, takže ti to neřeknu přesně. Citovat
Frantisek68 Odesláno 6. březen 2017 Odesláno 6. březen 2017 Díky, HonzoZ. Benzín 1.8i (přechodový model k 406tce). Cosi (zeleného) jsem nalezl zezadu na hlavě motoru (od přepážky). Těžko je na to vidět a ještě hůře se k tomu může či spíš nemůže. Může to být ono? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.