josef frantisek Odesláno 15. únor 2017 Odesláno 15. únor 2017 Občas se mi stává, že přijdu k autu a auto je odemčené. I když jsem již ověřoval, že ho zamykám. (zamykám dálkou). Možná to může mít souvislost s kufrem, protože většinou jak tam dám notebook, nebo něco cenějšího, aby to nikdo nelajz tak se vrátím a auto je odemčený - kupodivu i s věcma. Chci se optat zda jste to někdo řešil, po čem mám jít jako první svazek LP dveří,kufru, nebo něco jinýho, nebo rovnou na diag. BSI ven Díky Citovat
Péťa Odesláno 15. únor 2017 Odesláno 15. únor 2017 Napiš prosím, kde parkuješ Nový notebook a cennosti by se hodily... Zamkneš a zkusíš klikou? Nebo se řídíš jen podle blinkrů? Citovat
Péťa Odesláno 15. únor 2017 Odesláno 15. únor 2017 hmm, a nemůže se stát, že by jsi náhodně zmáčkl tlačítko, když jdeš od auta? Nebo doma, pokud parkuješ v dosahu? Nebo doma děti... Když se zamkne centrálem a "něco" se nepovede (třeba nedovřené dveře), tak se ihned otevře. Na to by jsi přišel. Přikláněl bych se nějakému dalšímu zmáčkutí tlačítka. Citovat
jarokare Odesláno 15. únor 2017 Odesláno 15. únor 2017 Jenže většina 307 se po půl minutě sama zavře , pokud nikdo neotevře , spíš bych to viděl na vadu některého zámku ( mikrospínače ) Citovat
josef frantisek Odesláno 15. únor 2017 Autor Odesláno 15. únor 2017 nene, je to treba tyden odstaveny, zamceny, pak jdu kolem zkusim kliku - zamceno. Pak jdu dalsi den k autu a odemykam a ono uz je otevreno. Jeste ze v centru Prahy jsou drazsi auta, ale nechci tam najit spinkat bezdomovce predpokladam ze diag. nenapise sporadickou zavadu konkretniho zamku ? Takze hledani, nebo pockat az to nezamknu ? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. únor 2017 Odesláno 15. únor 2017 A co třeba stejná synchronizace s jiným autem ?? Pokud bydlíš na sídlišti nedivil bych se tomu Citovat
Roman Bazi Odesláno 15. únor 2017 Odesláno 15. únor 2017 Ale kdyby to bylo synchronizací, tak by se auto po neotevření dveří zase zamklo. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. únor 2017 Odesláno 15. únor 2017 To je pravda ale co může způsobovat týden OK a pak je odemčeno ? Citovat
Roman Bazi Odesláno 15. únor 2017 Odesláno 15. únor 2017 (upraveno) Nevím, ale nezůstane sepnutý mikrospínač a auto se odemkne na větší dálku, než k němu dojdeš a odemčení si nevšimneš? Já bych nějaký čas používal druhý klíč bez DO. Viděl by jsi, jestli je na vině DO, nebo auto. Upraveno 15. únor 2017 uživatelem Roman Bazi Citovat
josef frantisek Odesláno 16. únor 2017 Autor Odesláno 16. únor 2017 Auto odemykám až když jsem u něj, a slyšel bych odemčení a blikly by blinkry, proste dojdu k auto odemykám dálkou a nic se neděje, protože je odemčeno. A občas vezmu za kliku a je tomu tak. S tou synchro to spíš ne, protože se mi to děje na různých místech i v jiných městech - to by byla velká náhoda. Zkusím používat pouze mechanickej klíč a uvídim, žena bude ráda Citovat
jarokare Odesláno 16. únor 2017 Odesláno 16. únor 2017 Zkus se při zamčeným autě opřít o dveře v místě zámků , jestli se náhodou neodemkne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.