Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Občas se mi stává, že přijdu k autu a auto je odemčené. I když jsem již ověřoval, že ho zamykám. (zamykám dálkou).

Možná to může mít souvislost s kufrem, protože většinou jak tam dám notebook, nebo něco cenějšího, aby to nikdo nelajz tak se vrátím a auto je odemčený - kupodivu i s věcma.

Chci se optat zda jste to někdo řešil, po čem mám jít jako první svazek LP dveří,kufru, nebo něco jinýho,  nebo rovnou na diag. BSI ven  :D

Díky

Odesláno

hmm, a nemůže se stát, že by jsi náhodně zmáčkl tlačítko, když jdeš od auta? Nebo doma, pokud parkuješ v dosahu? Nebo doma děti...

Když se zamkne centrálem a "něco" se nepovede (třeba nedovřené dveře), tak se ihned otevře. Na to by jsi přišel. Přikláněl bych se nějakému dalšímu zmáčkutí tlačítka.

Odesláno

Jenže většina 307 se po půl minutě sama zavře , pokud nikdo neotevře , spíš bych to viděl na vadu některého zámku ( mikrospínače  )

Odesláno

nene, je to treba tyden odstaveny, zamceny, pak jdu kolem zkusim kliku - zamceno. Pak jdu dalsi den k autu a odemykam a ono uz je otevreno. Jeste ze v centru Prahy jsou drazsi auta, ale nechci tam najit spinkat bezdomovce :)

predpokladam ze diag. nenapise sporadickou zavadu konkretniho zamku ? Takze hledani, nebo pockat az to nezamknu ?

Odesláno (upraveno)

Nevím, ale nezůstane sepnutý mikrospínač a auto se odemkne na větší dálku, než k němu dojdeš a odemčení si nevšimneš? Já bych nějaký čas používal druhý klíč bez DO. Viděl by jsi, jestli je na vině DO, nebo auto.

Upraveno uživatelem Roman Bazi
Odesláno

Auto odemykám až když jsem u něj, a slyšel bych odemčení a blikly by blinkry, proste dojdu k auto odemykám dálkou a nic se neděje, protože je odemčeno.

A občas vezmu za kliku a je tomu tak.

S tou synchro to spíš ne, protože se mi to děje na různých místech i v jiných městech - to by byla velká náhoda.

Zkusím používat pouze mechanickej klíč a uvídim, žena bude ráda :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...