Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, nechal jsem si nachipovat svoji 306tku HDI, u výše uvedené firmy, ale změna je minimální. Nemáte někdo zkušenosti s touto firmou popřípadě s nachipovanim motoru 2.0 HDI 66kw?

Odesláno

Pokud si změnu nepoznal, není to udělané dobře... Já chip stejném motoru poznal na první šlápnutí plynu, to auto neskutečně ožije... Doporučuji si nechat vrátit peníze a zkusit někoho z klubových "borců" kteří to s Peugeoty umí

Odesláno

Na žádný brzdě auto nebylo. Jen to tam nahrál přes noťas a podepsal jsem papír, že jsem si vozidlo převzal, co je to za typ čipu a cena. Nic vic

Odesláno

Tenhle motor dokáže nachipovat dost borců. :) Ale koukám, že u autochipu asi ne. :D 

Jeď to reklamovat ... ale jsem zvědav, jak to dopadne. Já bych rád viděl graf a hodnoty z nezávislé brzdy. ;) Tedy kolik to má ted "po úpravě". 

Odesláno

Na netu jsem našel, že zákazník nepoznal žádnou změnu po chipu u této firmy a nahráli mu zpět originální soft a vrátili peníze. Tak uvidim

Odesláno
před 3 hodinami, RomanOpl napsal:

Mam 206 2.0 HDI 66kW v chipu asi na 70kW a občas mám problém to i zvládnout . Takže prosimte , opatrně 

Já mám 2.0 HDI s 80kw nachipované na nějakých 95kw.. tady to bude asi něčím jiným že to nemůžeš zvládnout než navýšením 4kw :D:D:D 

Odesláno

Tak se mám v pondělí stavit, že se na to podívají. Pan se divil, že jsem nepoznal žádnou změnu, u tohoto motoru prej není s nachipovanim žádný problem a mělo by to fungovat. Tak jsu zvedav, jak to v pondělí dopadne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...