Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nezabývá se tu někdo návrhy interiéru nebo nemáte vyzkoušené nějaké studio?

Řešíme s manželkou,předělání obýváku.Představu nějakou máme,ale nejsme schopni rozhodnout kde co a jak.

Formou pokus- omyl se mi nechce jít.

Díky

Odesláno

Těch plánovačů už jsem pár zkusil,ale chtěl bych někoho s praktickou zkušeností.

Jde o to že máme obývák společně s kuchyní a potřebujeme to nějak opticky rozbít.Ted je to taková dlouhá nudle.

Odesláno (upraveno)

Tak to se s dovolením přilepím a taky budu vyhlížet inspiraci/tip ;)

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Kámoš byl v Kika a spokojenost obývák i kuchyň udělali prý podle návrhu a sám říkal, že na dost věcí by nepřišli... Třeba lednici furt dávali do lajny s linkou a pani v Kika jí flákla na druhou stranu.., ubourala příčku postavila jí o kus dál a fak maj teď super bydlení.. :) 

Návrh byl prý zadarmo.., je to cca 2 roky....

Odesláno

Z dotazu soudím, že se mu jedná o návštěvu dizajnéra přímo na místě a podle situace udělat nějaký návrh ( něco jako v pořadu "Jak se staví sen" ). PC programů se dá najít celkem dost, ale pořád je to jen program a pokud má estetické cítění jako já, tedy limitně se blížící nule, tak mu to prostě nepomůže. Zkusil jsem leccos a výsledek byl žalostný. Nakonec pomohlo zadání požadavku na http://www.aaapoptavka.cz - výsledek - spokojenost. Vybral jsem si asi ze čtyř návrhů. Ti bytoví architekti mají prostě ten dar vidět v prostoru i to co tam ještě není. ;)

Odesláno

Franta CV: přesně tak,moje estetické cítění a hlavně představivost jak to bude vypadat je nula.Už jsme tam měli nějaké barvy,ale nebylo to ono.Ted to máme jenom bílé,ale to je zase takové sterilní.Máme představu o použitých materiálech i o barvách.Teď bych to spíš potřeboval doladit přímo na místě co kde má být.

Odesláno (upraveno)

To parizov: Ten odkaz ukazuje:

Not Found

The requested URL /, was not found on this server.

Upraveno uživatelem FrantaCV
Odesláno

Ten odkaz už je funkční. Docela zajímavě udělaná upoutávka. Program se jmenuje Arcon, mám ho a nepomohl mi.:( 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...