sloters Odesláno 7. únor 2017 Odesláno 7. únor 2017 Nezabývá se tu někdo návrhy interiéru nebo nemáte vyzkoušené nějaké studio? Řešíme s manželkou,předělání obýváku.Představu nějakou máme,ale nejsme schopni rozhodnout kde co a jak. Formou pokus- omyl se mi nechce jít. Díky Citovat
KingSpade Odesláno 7. únor 2017 Odesláno 7. únor 2017 Zkusil bych hru The Sims. A nebo IKEA má aplikaci na plánování interiérů přímo na stránkách. Citovat
sloters Odesláno 7. únor 2017 Autor Odesláno 7. únor 2017 Těch plánovačů už jsem pár zkusil,ale chtěl bych někoho s praktickou zkušeností. Jde o to že máme obývák společně s kuchyní a potřebujeme to nějak opticky rozbít.Ted je to taková dlouhá nudle. Citovat
Veverka Odesláno 7. únor 2017 Odesláno 7. únor 2017 (upraveno) Tak to se s dovolením přilepím a taky budu vyhlížet inspiraci/tip Upraveno 7. únor 2017 uživatelem Veverka Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. únor 2017 Odesláno 7. únor 2017 Klubakova zena ma firmu na interiery, je z melnika. Zitra mrknu a hodim sem kontakt. Citovat
Weri 605 Odesláno 8. únor 2017 Odesláno 8. únor 2017 Kámoš byl v Kika a spokojenost obývák i kuchyň udělali prý podle návrhu a sám říkal, že na dost věcí by nepřišli... Třeba lednici furt dávali do lajny s linkou a pani v Kika jí flákla na druhou stranu.., ubourala příčku postavila jí o kus dál a fak maj teď super bydlení.. Návrh byl prý zadarmo.., je to cca 2 roky.... Citovat
FrantaCV Odesláno 8. únor 2017 Odesláno 8. únor 2017 Z dotazu soudím, že se mu jedná o návštěvu dizajnéra přímo na místě a podle situace udělat nějaký návrh ( něco jako v pořadu "Jak se staví sen" ). PC programů se dá najít celkem dost, ale pořád je to jen program a pokud má estetické cítění jako já, tedy limitně se blížící nule, tak mu to prostě nepomůže. Zkusil jsem leccos a výsledek byl žalostný. Nakonec pomohlo zadání požadavku na http://www.aaapoptavka.cz - výsledek - spokojenost. Vybral jsem si asi ze čtyř návrhů. Ti bytoví architekti mají prostě ten dar vidět v prostoru i to co tam ještě není. Citovat
sloters Odesláno 8. únor 2017 Autor Odesláno 8. únor 2017 Franta CV: přesně tak,moje estetické cítění a hlavně představivost jak to bude vypadat je nula.Už jsme tam měli nějaké barvy,ale nebylo to ono.Ted to máme jenom bílé,ale to je zase takové sterilní.Máme představu o použitých materiálech i o barvách.Teď bych to spíš potřeboval doladit přímo na místě co kde má být. Citovat
parizov Odesláno 8. únor 2017 Odesláno 8. únor 2017 (upraveno) Já znám jenom: http://ondra.rychni.sweb.cz ,ale to máš trochu z ruky...[emoji4] Upraveno 8. únor 2017 uživatelem parizov Citovat
FrantaCV Odesláno 8. únor 2017 Odesláno 8. únor 2017 (upraveno) To parizov: Ten odkaz ukazuje: Not Found The requested URL /, was not found on this server. Upraveno 8. únor 2017 uživatelem FrantaCV Citovat
parizov Odesláno 8. únor 2017 Odesláno 8. únor 2017 (upraveno) Jj, nevím proč a pracuju na tom... Zatím nutno zkopírovat ručně. Tak už, snad...?! Upraveno 8. únor 2017 uživatelem parizov Citovat
FrantaCV Odesláno 8. únor 2017 Odesláno 8. únor 2017 Ten odkaz už je funkční. Docela zajímavě udělaná upoutávka. Program se jmenuje Arcon, mám ho a nepomohl mi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.