OK406 Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Jelikož je to již velmi aktuální, potřebuji ,,odklidit" různé věci nejen z půdy. Jedná se například o starší plně funkční kachlová kamna. Stav kamen viz fotky. Starý kočárek, kárka, kovové kanape a další různé věci. Na ceně se dohodneme, popřípadě vyměním za různí stavební materiál např. CYKY ,,O" 2x1,5A (světla), CYKY ,,J" 3x2,5A (zásuvky) a pod. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Ty kachlový kamna bych bral. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted January 26, 2017 Author Share Posted January 26, 2017 Pokud by si měl o ně zájem, tak si pro ně kdykoliv přijet. Jistě se domluvíme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 A ten sud? Jak moc spěcháš? Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted January 27, 2017 Author Share Posted January 27, 2017 Sud se musí rozebrat. Je docela velký, ale zdravý. Je seschlý. Nejlepší je vše vidět na místě. Je to aktuální a docela to spěchá. Hlavně kamna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Ty kamna by se musely taky rozebrat, ne? Přeposlal jsem tchánovi odkaz, pokud bude něco chtít, ozvu se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted January 27, 2017 Author Share Posted January 27, 2017 Ano, musí se rozebrat na části. Je to patrné z fotek. Ale jak píši, nejlepší je vše vidět na místě. Stáří kamen nedovedu přesně odhadnou, ale dá se to dohledat. Žádná ,,moderna", ale ruční práce z forem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted February 18, 2017 Author Share Posted February 18, 2017 Již není : kočárek, kárka, kolébka, kamna Petry. Stále jsou kachlová kamna. Opravdu se nikomu nehodí na chalupu a pod.? Jsou v dobrém stavu a mohli by dále sloužit mnoho let. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Co ta petrolejka na té skříni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 To chceš domů na svícení? Řekl bych, že to je lucernička na hřbitov Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Já vím.. Ale mám už jich 7 tak 8 vypadá líp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted February 19, 2017 Author Share Posted February 19, 2017 KoudaK, myslíš tu malou petrolejku? Stačí do ní jen nalít petrolej. Na půdě je další, co jsem ,,zahlédl", tak je tam ještě jedna větší, ale nevím, zdali má stínídko. Pokud by si měl zájem o staré lustry (více ramené, klasické, s velkým skleněným stínidlem), tak ty mám taky. Nejlepší je si vše osobně prohlédnout a vybrat. Fotky mohou klamat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Jo jo mám na mysli tu malou.. Nafot' ty petrolejky... Dík.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted February 19, 2017 Author Share Posted February 19, 2017 Nevím, zdali je k ní i stínídlo (skleněné). Skříně na chalupu nechceš? Viz foto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Šla by s tou malou poslat za nějaké peníz.. Stabilák nebo lihové vařič tam není? Já su spíš na takový ty technický věci.. Bohužel chatu nemáme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Ale od sestry kolegyně z práce zařizuje zemědělskou usedlost.. Jí o tom řeknem a ta by to odvezla všechno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted February 19, 2017 Author Share Posted February 19, 2017 Pokud všechno, tak to by mi jak se říká vytrhla trn z paty. Děkuji Ti KoudaK Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Ta z toho bude nadšená.. Tolik věcí a zadáčo teda jenom za naftu do dodávky.. Dík.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.