Luciferka Odesláno 1. březen 2017 Odesláno 1. březen 2017 Ahoj všem. Ano, Veverka to myslel dobře, dole v dole Kokořínskem je po zhasnutí sluníčka i v srpnu chladno. Jinak co si pamatuju, pokud si dobře pamatuju, tak na tomto sraze číslo na autech končilo někde kolem 150... Citovat
radim.1008 Odesláno 1. březen 2017 Odesláno 1. březen 2017 To byl můj první velký sraz v roce 2012. Od té doby jsem žádný víkendový nevynechal. Doufám, že tomu tak bude i nadále. Citovat
ChouLu Odesláno 1. březen 2017 Autor Odesláno 1. březen 2017 Na tenhle určitě nezapomeneš, neboj Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. březen 2017 Odesláno 1. březen 2017 před 1 hodinou, Schreek napsal: StibTo: To je spíš zdání, čísla říkají něco jiného...Aktivita na fóru se za poslední 3-4 roky moc nemění, jen výrazně kolísá v průběhu roku.... Zrušený sraz byl z úplně jiných důvodú... Sraz byl zrušený pokud vím především z důvodu až limitně nízkého zájmu. Nebyl to Kokořín, zde je situace jiná, naštěstí. Moje pointa byla spíš že by to chtělo se uklidnit, přihlašovadlo není spuštěné v 00:01 slíbeného dne a hned je povyk jak u slepic na dvorku... Citovat
Weri 605 Odesláno 1. březen 2017 Odesláno 1. březen 2017 ach jo.... rači nic.... ChouLu - můžeš mi prosím jen říct, jestli si ten čtvrtek mám řešit sólo přímo v kempu..? nebo to cheš taky do přihlašovadla a připočítat k ceně..? Citovat
ChouLu Odesláno 1. březen 2017 Autor Odesláno 1. březen 2017 čtvrtky si prosím řešte solo v kempu, jen na to paní upozorním, že se tam objeví už nějaký odboj pár lidí ve čtvrtek Ale nevím jak to bude s místama.. za Vás rovnou hodí do chatek jak máte být, nebo vás sesmolí třeba do 2-3 Zkusím zjistit a dám vědět Citovat
ChouLu Odesláno 1. březen 2017 Autor Odesláno 1. březen 2017 Před hodinou, Luciferka napsal: Co je v plánu na tom letišti? ;-) Nic hrozného Stav letiště není uplně ideální k blbnutí tak spíše nějaké jednoduší soutěže Citovat
Weri 605 Odesláno 1. březen 2017 Odesláno 1. březen 2017 před 12 minutami, ChouLu napsal: Zkusím zjistit a dám vědět děkuju.. posílám tedy jen sraz.. Citovat
Schreek Odesláno 2. březen 2017 Odesláno 2. březen 2017 před 12 hodinami, StibTo napsal: Sraz byl zrušený pokud vím především z důvodu až limitně nízkého zájmu. Nebyl to Kokořín, zde je situace jiná, naštěstí. Moje pointa byla spíš že by to chtělo se uklidnit, přihlašovadlo není spuštěné v 00:01 slíbeného dne a hned je povyk jak u slepic na dvorku... Ja se v tom nechci pitvat a nekoho hanit, tam byl problem jinde a nizka ucast byl spis důsledek. Je škoda, že organizatora to odradilo úplně,místo aby se z chyb poučil a sel dál.... Kokořín taky neni úplně oblíbená lokalita, chybi tam nejaka exkluzivní varianta ubytování, jejíž absence bohužel také jisté lidi odrazuje. Nicméně věřím, ze se nas sejde dost a ve skvělé náladě jako vždy Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. březen 2017 Odesláno 2. březen 2017 No jo no .. Někdo je zhejčkanej a potřebuje hogofogo ubytko .. Nebudu jmenovat .. A někdo se spokojí s málem Třeba sraz na Jižní Moravě byl v tomhle úplně ťip ťop, Sejfy ("bungalovy") taky ... Je pravda, že ty chajdy na Kokoříně by teda snesly menší upgrade (asi tak jako ty v Liberci v kempu) Citovat
ChouLu Odesláno 2. březen 2017 Autor Odesláno 2. březen 2017 Tak si ten kemp můžeš koupit majitel za něj aktuálně chce 12,5 míče... Pak se nediv, že člověk co to má v pronájmu do toho nechce investovat, protože se mu to možná prodá pod rukama Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. březen 2017 Odesláno 2. březen 2017 Investovat by do toho měl spíš majitel ... Bejt nájemce udělám maximálně drobný opravy .. Citovat
Radovanek Odesláno 2. březen 2017 Odesláno 2. březen 2017 (upraveno) Zdar všem z končin pežotích elektromobilních. Pokud bychom chtěli něco s ubytováním extra, pak je možno provést sraz v http://www.daviduvmlyn.cz/ kousek za Opavou směr Jeseníky. Na soutěže je tam možností spousty.Ale to jen na okraj. Pronájmy majetku provozovatelům jsou obecně největší zlo. Není to moje, já v tom jen podnikám. Model jeden majitel a provozovatel zároveň je prostě ideál, ne nadarmo měli šlechtici vztah k majetku jako správci s rozmnožením pro další generace. Ale to je vedlejší. Jinak se nám to nějak od Moravy (Břeclav, Fulnek) vzdálilo. Koukám, že z Ostravy rychle po dálnici tankodromového typu bojovým vozidlem pěchoty 417 km za 4,5 hodiny když to fakt pojede, nejkratší cestou vrchem vesnicemi 325 km a 7 hodin v sedle. To i ta Telč byla přítulnější . Ale chápu, že lidi z Čech by taky občas chtěli něco blíže, ne přes celou republiku. Já zatím neříkám tak ani tak, máme docela plný kalendář elektromobilními akcemi. Jel bych případně schválně vrchem a zkontroloval hafo nových soukromých rychlonabíječek, co nám za půl roku po trase vyrostly http://www.evmapa.cz/. Zdraví všechny elektromobilista. Upraveno 2. březen 2017 uživatelem Radovanek Citovat
Rockhawk Odesláno 2. březen 2017 Odesláno 2. březen 2017 (upraveno) před 5 hodinami, Schreek napsal: Ja se v tom nechci pitvat a nekoho hanit, tam byl problem jinde a nizka ucast byl spis důsledek. Je škoda, že organizatora to odradilo úplně,místo aby se z chyb poučil a sel dál.... Kokořín taky neni úplně oblíbená lokalita, chybi tam nejaka exkluzivní varianta ubytování, jejíž absence bohužel také jisté lidi odrazuje. Nicméně věřím, ze se nas sejde dost a ve skvělé náladě jako vždy No pro ty zhejčkaný je ubytování kousek od kempu buďto cca 500m http://www.penzionmalba.cz/fotogalerie.html nebo cca kilák http://hotel.kokorin.info/fotogalerie/ubytovani/ Cenou je to pak samo vejš a jesli je tam ještě volný místo to už si musí taky každej zjistit sám Upraveno 2. březen 2017 uživatelem Rockhawk Citovat
Veverka Odesláno 3. březen 2017 Odesláno 3. březen 2017 Hotel Kokořín má luxusní skleněné koupelnové boxy, doporučuji Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. březen 2017 Odesláno 3. březen 2017 (upraveno) před 23 hodinami, ChouLu napsal: Tak si ten kemp můžeš koupit majitel za něj aktuálně chce 12,5 míče... Pak se nediv, že člověk co to má v pronájmu do toho nechce investovat, protože se mu to možná prodá pod rukama před 23 hodinami, StibTo napsal: Investovat by do toho měl spíš majitel ... Bejt nájemce udělám maximálně drobný opravy .. Taky se da investovat a zapocist to proti najmu ze, majitel je pak spokojen, ze doslo ke zhodnoceni majetku bez jeho investice a casu. Zalezi ovsem jak se kdo umi dohodnout...... Ale to myslim tady by nemelo byt predmetem diskuze. Upraveno 3. březen 2017 uživatelem Scratch Citovat
Goldinka Odesláno 4. březen 2017 Odesláno 4. březen 2017 V 1. 3. 2017 at 21:15, ChouLu napsal: Nic hrozného Stav letiště není uplně ideální k blbnutí tak spíše nějaké jednoduší soutěže Budou se zase ničit řadící páky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.