Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, včera se mi potvrdil problém se světly. Nemám xenony, ale stál jsem v koloně a zničeho nic se světla trochu sklopily a znovu vrátili do původní polohy. Včera jsem si toho všiml 2x a již dříve jsem na to měl podezření. Pokud vím, tak halogenová verze světel nemá automatické naklápění v závislosti na zatížení... Je to jako když ovladačem náklonu světel otočíte na jinou polohu a pak ho hned vrátíte do původní polohy. Už jsem si toho všiml dříve, ale nebyl jsem si tím 100% jistej. Měl by někdo nějaký nápad? díky

Odesláno

Tzn. že máš halogeny. A máš kolečko pro seřizování náklonu (vlevo dole)? Co když s tím zahejbeš? Co se děje?

Chtělo by to na diagnostiku jinak to je věštění z kávové sedliny :myslim

Odesláno

kolecko na serizovani mam a funguje bez problemu. Na diagnostiku to pujde, jen zatim nebyl prostor dat auto do servisu. Jen je otazka, zda to tam vubec neco ukaze...

Odesláno

Obávám se že na dia nic nebude. Spíš bych zkusil několikrát odpojit a připojit konektor k ovladači a několikrát protočit to kolečko od dorazu k dorazu. Samozřejmě při vypnutém zapalování. Můžou být zoxidované kontakty a pak to blbne.

Odesláno

Na 406 mi to nedělalo kolečko, ale oxidace v konektoru motorku naklápění. Stříknul jsem to "kontaktolem", několikrát rozpojil/spojil a byl od toho pokoj ;) Ale dělalo to jen jedno světlo. Takže pokud se naklápí světla obě, bude to spíš opravdu v tom ovladači :myslim 

Odesláno

a nepohasínají jenom? To se mi děje už velmi dlouho, na volnoběh a otočení volantem, nebo jiné zatížení mi docela dost pohasnou, možná by to mohlo vypadat jako že se hýbají nevím. Každopádně to je asi normální, dělá nám to u více aut, ale u 5008 je to dost citelný. Při jízdě nic poznat není

Odesláno

pohasnut9 jsem si možná taky všimnul, ale toto je něco jiného. Když stojíš a svítíš třeba na zeď tak vidíš ostrou hranu světel a ta se hne dolu a zpět nahoru, jako když otočíš štělovacím kolečkem v kabině

• O 8 měsíců později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Mně to kdysi na staré 308 dělalo právě to kolečko v kabině, speciálně když bylo hodně vlhko a nízká teplota. Zkus se postavit s autem proti zdi a šahat na to kolečko, případně pokud změníš jeho polohu, tak se musí světla přenastavit, ale žádný další pohyb. Měnili to na záruku, ale i bez ní by to bylo na cca 900Kč. Nové kolečko mělo o poznání tužší chod.

Diagnostika určitě nic neukáže, to by to nesmělo fungovat vůbec.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...