Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Chlapi mam problem s univerzalnym DO.Viem že sa to tu uz riesilo,ale k nicomu konkretnemu som sa nedopatral.Problem je v tom že po zapojeni DO viem auto len zamknut.Prikladam aj schemu podla ktorej som to zapajal.Bol som v tom že ked zapojim zamykanie/odomykanie na tie dva vodice co idu od zamku tak bude vsetko OK.Lenze nieje to tak.Pripajal som sa na vodicove dvere cize vodič 6251 je urcite po uzemneni zamykaci.otazka znie ako to odomnut?samozrejme som skusal ten co ide od tlacitka 692 ale nic sa nedeje.To tlacitko na scheme je to mechanicke tlacitko ktorym zamykam odomykam dvere z vnutra?Ak ano ako dosiahnem aby bolo rozpojene ked chcem odomknut cez DO ? Jeden clen fora sa vyjadril že treba rozpojit nejaky kabel ale ktory?ja uz fakt neviem,dakujem za kazdu radu.priamo na motorceky to nechcem pripajat,lebo v pripade poruchy DO by som bud neodomkol alebo nezamkol kufor kedze by som musel odpojit povodne kable od motorceku.Ide o peugeot 206 rok vyroby 2000.

20161115_111835.jpg

Upraveno uživatelem peter99
Odesláno

692 je kontakt otvorenych dveri......

mal by si si zistit oznacenie kabla z pinu c1 na zamku , v scheme nie je , ale fyzicky ano...

zamok lavy predny 6-4-1-3-2-x-7-x...cize poziciu 1 na zamku, mala by byt na kraji hore alebo dole , zistis podla kablov na motorcek

potom na otvorenych dverach zaistis jazycek , ako ze su zatvorene / ale potom pozor pri zatvarani dveri /

zamknes auto , klucom ci dialkovym to ti uz ide....central je zamknute , vsetky dvere.....

no a teraz tento drot vo vyhodnej pracovnej pozicii prestrihnes....auto sa odomkne....

mas to vybadane...takze uz len nadpojit prestrihnute kable na rozpinacie kontakty pridavneho rele a jeho cievku zapojit na dorobene dialkove....jendu stranu na plus a druhu na vodic dialkoveho povel otvor...rele ti musi vzdy cvaknut....rozpojit uvedeny drot z pinu c1....

Odesláno

Velmi pekny a vycerpavajuci navod , klobuk dole :-) takze bavime sa o tom pine medzi 4 a 3 ? Cize rozpojeny kontakt spinaca?no lenze uz som mal zhodene oblozenie dveri a do konektoru ide 5 kablov tak ako je to v scheme,takze neviem stale co rozpojit :-(

Odesláno (upraveno)

to je kus cudne....tak je uz len jedna mozno po zamknuty rozpojit  6251 medzi zamkom a bsi......

ak nepomoze tak sa vzdavam....bolo by to ovladanie po jednom vodici , co psa velmi nepouziva....

niekde kde sa ti to da potom bezbecne dat do kopy....

schemu mas podla vin

este ma napada signalizaciu otvorenych dveri , svetielko interier , ti aktivuje zamok dveri...alebo mas spinac na A stlpiku......potom by som sa viac priklanal odpojit tu 692....aj ked podla schemy zamku to byva dverny spinac, co nema na central vplyv , len ked je ko , tak sa po zamknuty , nasledne odomkne....

Upraveno uživatelem vladosr
Odesláno

Nie schema neni podla vin.v service boxe som sa k nej nedopracoval.keby nieco tak vin je VF32CHFZE41065854.mozno predsa len pouzivali psa ovladanie jednym kablom.v tychto starych 206kach myslim ze do roku 2001 sa pouzivalo aj dialkove len s jednym tlacitkom.ale neviem ci to ma nieco spolocne s tym :-\

Odesláno (upraveno)

Super dakujem krasne..cim viac cumim na tu schcemu tym som z toho vacsi magor.ten spinac na 6251 je po zamknuti stale zopnuty a do bsi ide cely cas minus?alebo ide len o kratkodobe zopnutie pri otoceni klucom?ak bsi rozoznava len impulzy tak by bolo mozne odomknutie len pomocou rozpojenia tlacitka cize 692 kedze 6251 by sluzil iba ako impulz zamykania.alebo tam ide trvale minus pri zamknuti a vtedy by slo odomnknut rozpojenim 6251.ci ako teda :-\

Este reku to tlacitko na pine 6 je spinac otvorenych dveri?ja som myslel ze je to mechanicke tlacitko na odomnutie zamknutie zvnutra.tak to potom nema fakt ziadny vplyv na to.potom ozaj jedine cez 6251.alebo posledna moznost by bola priamo na motorceky to zapojit..

Upraveno uživatelem peter99
Odesláno

Ziadne dalsie napady? :myslim no nic nema zmysel asi spekulovat.ani na zahranicnych strankach som sa nic nedozvedel..tak to zapojim priamo na motorceky.ale chcem sa ujistit ci nato pojdem spravne.prestrihnem kable 620 a 621 a pripojim na ne biely a bielocierny s ovladaca.je jedno ci pripojim biely na 620 a bielo cierny na 621 alebo naopak ze?len bude prehodene zamykanie odomykanie ci?a tie dva kable 620 a 621 od bsi mam nechat nezapojene alebo spojim takto paralelne odvladanie od bsi aj s tymto ovladacom.

2016-11-20 04.14.06.jpg

Odesláno (upraveno)

Neni som si istý ,ale nefunguje to na princípe zmeny polarity na motorčeku? Myslím si že tá schéma v lavo dole by mala byť tá funkčná.                

Upraveno uživatelem baffy
Odesláno (upraveno)

myslim ze to mas ovladane jednym dratom a to dratom 6251 ak je to tak tak musis ten drat v aute prestrihnut  a napojit podla tohto 

zapojeni_CZ.jpg

takze riadis sa schemov od dialkaca ovladanie minusom(obrazok co si sem vlozil) a pozapajaspodla tej schemy 

a potom zapajas podla schemy co som vlozil

takze pouyijes bielociernz kabel  ten napojis na ustrihnuty koniec co ide do BSi a potom biely a oranzovy napojis na novovzniknute oba konce je jedno ktory na ktory  a zlty ustrihnes aby nebolna kostre

cize pre jednoduchost pochopenia na drat 6251 pripnes kostru (central zamkne)  

odpojis tomu kostru (centra odomkne)

skus ten drat 6251 prestrihnut ak central zareaguje (otvori) plati tato schema

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Diki krtek.az po precitani tvojho prispevku mi doslo ze ja si zapojenie relatiek mozem prisposobit ako potrebujem.neviem preco som bol cely cas v tom že možem použit iba jedno z tych štyroch zapojeni v navode :mad: preto som tomu nechapal moc :D každopadne je teraz vsetko OK .rozpojil som vodic 6251,na jeden koniec veduci od zamku som pripojil biely vodič a oranžovo-čierny.na druhy koniec veduci k bsi som pripojil bielo-čierny.Dalej žltý na kostru povel zamknut a zltocierny nezapojeny kvoli rozpojeniu ciže odomnknut.Mozno to niekomu este pomože.Tak este raz dakujem :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...