Tony Stark Odesláno 25. leden 2017 Odesláno 25. leden 2017 Co mám možnost jezdit se silnější benzínovou 1.6i se 100kW tak nafta je opravdu nudná a líná ale proti gustu. Tak snad Evík slouží dobře a ještě dlouho bude. PS ty hrozné SPZky sundej, zlom a zajdi si pro "naše" značky. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 26. leden 2017 Autor Odesláno 26. leden 2017 to můžu zes.at peníze je třeba jinde než na SPZ. Na 406ce mam Z na Evasionu S bohužel Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 12. prosinec 2017 Autor Odesláno 12. prosinec 2017 Tak jsem včera chtěl udělat stk bez přípravy. No nevyšlo. Na ME to napíchl na diagnostiku a našel závadu kvůli které mě nepustil dál. Relé žhaveni-vysoký proud. To mi řekněte co zas to může být? Zkontroluju relé a pojistku ale co případně dal? Jinak toto už je sikana aby člověk neprošel jen kvůli diag. Neřeknu kdyby něco svítilo ale nic mi nesvítí, normálně to jede. Citovat
Usiak; Odesláno 12. prosinec 2017 Odesláno 12. prosinec 2017 JJEENNDDAA: Zeby odidena zhaviaca sviecka? Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 8. březen 2018 Autor Odesláno 8. březen 2018 Tak včera zakoupeny kola na léto Pepito, Rikic339 a Ferry ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.