Lukáš R. Odesláno 29. říjen 2016 Odesláno 29. říjen 2016 Zdravím , je tu někdo z okolí Plzně nebo Prahy 4, kdo se hrabe v pažoutech a nechal by mě koukat přes rameno, popřípadě kdybych něco potřeboval udělat na svym ? (práce na tom mojim by samozřejmě nebyla zadarmo,jen bych rád tak nějak viděl na vlastní oči co se jak dělá ) nějakej garážmistr Citovat
P607Olda Odesláno 30. říjen 2016 Odesláno 30. říjen 2016 (upraveno) Dojeď do Zábřeha, můžeš být u svojí opravy. Případně se rozumně zeptáš na jiné věci. Upraveno 30. říjen 2016 uživatelem P607Olda Citovat
Vena garážmistr Odesláno 31. říjen 2016 Odesláno 31. říjen 2016 Oldo já bych to viděl tak jako že se Lukáš R. chce motáním a koukáním se přes rameno někomu zkušenějšímu přiučit něco o autech a péči o ně a to že by se něco udělalo na jeho autě by pro něj byl jakýsi bonus. Jestli jsem to pochopil správně. Citovat
P607Olda Odesláno 31. říjen 2016 Odesláno 31. říjen 2016 (upraveno) A krom toho to má asi 666 km.. Takže předpokládám, že nepřijede. Snad že by tady měl jiný důvod na cestu. Zatím se nikdo z Plzně nebo z Prahy nepřihlásil. Je to otázka: buďto bude opravovat auta denně, takže bude mít praxi, potřebné vybavení, anebo je lepší se do těžších oprav nepouštět a věnovat se něčemu, v čem je dobrý, přesně řečeno, v čem je lepší, než všichni ostatní. Upraveno 31. říjen 2016 uživatelem P607Olda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.