Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

Mám možnost koupit 205 rolland garros Je sice bez papíru(zapomněli přihlásit před loňským cervnem)

Interiér je v krásném stavu sedačky nepopraskane zespod není shnila. 

Hnije pouze plech u levého světla a 1 puchyr pravý blatník. Je tam na výměnu spojka a zámek kufru vylomen. A nejde Rychlomer 

Předpokládám že ofiko to už neprihlasim aje jína možnost než sehnat druhou 205 1.4i v 3DV a prehlasit to na ní? 

Jsou ješte nějake místa kde Hnije nebo na co kouknout? 

DSC_1807.JPG

DSC_1804.JPG

DSC_1801.JPG

DSC_1796.JPG

DSC_1797.JPG

DSC_1806.JPG

DSC_1805.JPG

Odesláno

jestli to máš kde parkovat, tak nápad s veteránem není špatný, teď to tak nevypadá, ještě nějakou 205 na cestě potkáš, ale za těch cca šest let, co to budeš smět přihlásit na veteránské značky, zase plno 205tek z cest zmizí a navíc model RG je v celé řadě pežotů výjimečný (luxusní-sportovní??):myslim, do té doby ho dáš do perfektního stavu a podle mě pak hodnota vozu poleze jen nahoru

Odesláno

No co se týče těch veteránskych tak to musíš dát do 100% originálního stavu... Ten kabel od té muziky, ty repra ve dveřích a jiné úpravy.. 

Moje hodnocení je bez papírů 20 a s papírama 50 ale v 205 nejsem moc sběhlej.. 

Odesláno

A jestli znáš Jiří Wolf tak ten jednoho má. Tak můžeš z něj vytáhnout více informací. 

Odesláno

To je divný.. :myslim Známej postavil motorku i odhlaseny auto na vetetansky.. Si jinej kraj jinej mrav.

:D

Odesláno

205 RG nyní prostě stojí stejně co obyčejná 205, skoro nikdo to nechce. Současná cena je na absolutním dnu. 

Ale s těma papírama by mě zajímalo. Pokud auto zůstalo v polopřevodu, je vyřazeno z evidence, avšak nebylo ekologicky zlikvidováno ... z toho mi plyne, že by mělo jít přihlásit na veteránský. 

Odesláno

odhlasene  je neco jineho  nez uředně  vymazane  z registru - a nejde znovu zapsat 

odhlasene i po letech jde zpet zapsat jako veteran tedy do jineho registru 

teoreticky by  melo jit to prihlasit nekde v cizine  ale dolozit ze to v tecizine bylo uz drive (tedy pred urednim vymazanim v čr ) ale zpet v čr už zapsat nelze  

ještě je možnost zmenit  zakon :)

jak jsem psal cena max 5 a to musi byt plno dilu a interier OK 

Odesláno

Zítra to proctu, jenom jsem to sbezne proletl a všíml jsem si že auto musí být starší 25 let a ne 30 jak.jsem jinde našel. To už by šlo... Uvidím co zbytek se tam píše 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...