JeanJaquesKubi Odesláno 18. srpen 2019 Autor Odesláno 18. srpen 2019 (upraveno) Ahoj, je možnost přes autonabíječku vytáhnout el. okno u dveří mimo auto? Sehnal jsem dveře v barvě bez koroze, ale mají el stahovačku a okno stažené napůl. Ovladač mám, jen nevím kam zapojit 12v z nabíječky abych vytáhl okno nahoru... Díky za radu Jedná se o zadní dveře, budu později předělávat z předních na všechny okna v elektrice, proto nebudu přehazovat stahovačku na manualní, abych to pak nepřehazoval znova Upraveno 19. srpen 2019 uživatelem JeanJaquesKubi Citovat
krtek 2 Odesláno 19. srpen 2019 Odesláno 19. srpen 2019 (upraveno) pripoj pls a minus na dva kabely motorceka nahodne okno sa pohne ,ak pojde dole prehodis polaritu na tych kabloch a pojde hore ak to chces pripajat na konektore dver alebo konektore spinaca i(ze nechces zhadzovat tapacirung) musim pozret schemu Upraveno 19. srpen 2019 uživatelem krtek 2 Citovat
JeanJaquesKubi Odesláno 19. srpen 2019 Autor Odesláno 19. srpen 2019 Tapecirunk mam dole, takze mam pristup ke konektorum, zkusim to jak pises, snad nic nespalim, diky moc Citovat
krtek 2 Odesláno 19. srpen 2019 Odesláno 19. srpen 2019 (upraveno) neboj nic nespalis motorcek ma dva kabely takze na jeden plus na druhy minus ak pojde okno opacnym smerom ako chces tak prehodit polaritu alebo si tie dva kable od motorceka vysleduj idu do spinaca okien na dverach(na madle) v nom sa to zapoji pohodlnejsie priamo na motorceku neni moc miesta Upraveno 19. srpen 2019 uživatelem krtek 2 JeanJaquesKubi ohodnotil 1 Citovat
JeanJaquesKubi Odesláno 19. srpen 2019 Autor Odesláno 19. srpen 2019 Tak jsem zatim neuspěl, zkoušel jsem všechny varianty propojení kontaktů hlavního konektoru mezi sebou a při tom jsem držel ovladač v poloze k zavírání okna a okno se ani nehnulo, pak jsem odpojil ovladač a zkoušel jsem to přímo v konektoru ovladače a taky se nic nestalo, pak jsem jeden kabel z nabíječky nastavil ještě zkoušečkou a v několika variantách se zkoušečka rozsvítila, ale ve dveřích se nic ani nehlo, přímo k motorku jsem se ještě nedostal, na dveřích je ještě původní molitanpolystyren a nechtěl jsem ho prořezávat, ale nic jinýho mi nezbyde Citovat
krtek 2 Odesláno 19. srpen 2019 Odesláno 19. srpen 2019 (upraveno) molitan odlepis ale musis to trochu prihriat teplovzdusnou pistolou Upraveno 19. srpen 2019 uživatelem krtek 2 Citovat
JeanJaquesKubi Odesláno 20. srpen 2019 Autor Odesláno 20. srpen 2019 (upraveno) Povedlo se, nakonec to šlo přes konektor ovladače, pustil jsem 12V do krajních PINů a stahovačka se rozjela Nevim co jsem včera dělal jinak, že to nešlo, dnes to šlo hned na první pokus Upraveno 20. srpen 2019 uživatelem JeanJaquesKubi Citovat
krtek 2 Odesláno 20. srpen 2019 Odesláno 20. srpen 2019 (upraveno) mozno si ubral prudy na nabijacke ak mas regulovatelnu ? ten motorcek potrebuje okolo 4 ampere a viac podla zataze Upraveno 20. srpen 2019 uživatelem krtek 2 Citovat
JeanJaquesKubi Odesláno 22. srpen 2019 Autor Odesláno 22. srpen 2019 Je to tak, měl jsem špatně nastavenou nabíječku Tak dveře jsou přehozený, naštěstí vše pasuje pěkně, jen musim ještě nedestruktivně sundat boční lištu z původních dveří a dát ji na nové... Co jsem koukal, tak lišta drží na kraji na špuntu a pak na takových špuntech s hranatou hlavou, která pasuje do drážky v liště je to tak? Asi je lepší sundat tapec a špunty vytlačit ven co? Na nových dveřích špunty mám, stav posoudim až porovnáním s těma, které vytlačim ze starých dveří, dá se někde kdyžtak sehnat sada nových? Citovat
Ferry Odesláno 22. srpen 2019 Odesláno 22. srpen 2019 Jj, ty spunty je lepsi vytlacovat zevnitr ven, nejlepe spicku lehce zmacknout kombinackama a zaroven tlacit. Citovat
JeanJaquesKubi Odesláno 29. srpen 2019 Autor Odesláno 29. srpen 2019 Tak dveře konečně vyměněny, bez lakování ve stejném odstínu, ještě sehnat spolujezdcův blatník - taky nejlíp v barvě EYCC*** a dovařit nárazník, pak vyměnit celé prahy a snad to auto ještě pár let vydrží Citovat
JeanJaquesKubi Odesláno 12. září 2019 Autor Odesláno 12. září 2019 (upraveno) Jak se prosim povoluje tento napinak remenu? Upraveno 12. září 2019 uživatelem JeanJaquesKubi Citovat
David 106s16 Odesláno 13. září 2019 Odesláno 13. září 2019 (upraveno) Do te čtvercové diry das nastavec na golu (nevim jestli 3/8 nebo 1/2) a racnou nebo trhakem pak silou zatlacis (proti pružině té kladky) a napinak remen uvolni. Ta mala dirka pak slouží k zaaretovani, ale chce to co nejpřesnější průměr z dobreho matrose, ma to snahu to strihnou nebo ohnout a pak se to celkem blbe povoluje-vytahuje. Ja tu aretaci vetsinou nepouzivam a držím si to na trháku. Upraveno 13. září 2019 uživatelem David 106s16 Citovat
Ferry Odesláno 13. září 2019 Odesláno 13. září 2019 (upraveno) v nouzi ( a mozna i skoro nejjednoduseji a nejlip) se to taky da udelat ve dvou ( s trochu cviku a sily i v jednom) lidech, jeden zatahne za remen na te nejdelsi casti mezi servopumpou a klimakompresorem a druhej to zaaretuje z podbehu. Ta ctvercova dira napinaku rada praska, kdyz neni presnej ctyrhran nebo se paci trochu mimo osu napinaku. Nandavani pak opacne, nasadit novy remen, nejlepe v rukavicich ho napnout a vytahnout aretaci z napinaku. Pak pomalu povolovat, bacha pri tom na prsty, aby ti je to neskriplo k remenici serva Upraveno 13. září 2019 uživatelem Ferry Citovat
JeanJaquesKubi Odesláno 13. září 2019 Autor Odesláno 13. září 2019 (upraveno) Díky pánové, ráčnu s příslušným čtyřhranem mám (ač jí skoro nepoužívám) nějakou doje.anou, takže mi v kritický moment přeskakuje, nakonec jsem přizval moji drahou, která mi to jen jistila ráčnou a já si ještě pomohl montpákou, a už si v práci na to vyrábim přípravek Jo kde jsou ty časy, kdy si člověk vyměnil klíňák na pumpě za použití sikovek, nebo čehokoliv co našel v autovercajku Jo a původní řemen byl Contitech 6PK 1653 ten jsem nesehnal, dal jsem tam Bosch 6PK 1660 nic nepíská a vše zdá se funguje Upraveno 13. září 2019 uživatelem JeanJaquesKubi Citovat
JeanJaquesKubi Odesláno 20. září 2019 Autor Odesláno 20. září 2019 Ahoj, umí tu někdo zjistit kde se dá sehnat sada samostavů na moje auto? Pokudmožno přímo odkaz, když zadám číslo přímo podle serviceboxu tak mi to nic nenajde... Potřebuju dát do pucu ruční brzdu, než začne zima, v lednu jdu na STK, tak ať mám toto z krku Díky Citovat
JeanJaquesKubi Odesláno 20. září 2019 Autor Odesláno 20. září 2019 VF38BLFYT80801610 díky moc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.