Schreek Odesláno 7. duben 2021 Autor Odesláno 7. duben 2021 Nechával jsem repasovat a posílit, jestli pan ještě funguje nevím https://gorcak.sluzby.cz/ Každopádně sehnat se dají v peugeotu, ale ta cena co si pamatuji byla úplnej nesmysl Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. duben 2021 Odesláno 7. duben 2021 (upraveno) 1200 kus origo ale da se za pulku koupit i silnejsi od stellantise. ja kupoval pres Schaffer&Sykora tusim meli 440Nm a pohoda. vem stary tlumic a najdi si kdo v tvem okoli umi prodat plyn vzpery Stabilus , podle rozmeru stareho nd v katalogu najdou spravny typ a objednaji. tak kecam je tam origo 140Nm a ja daval 200Nm Upraveno 7. duben 2021 uživatelem Pe.Tr uprava nazvu nd Citovat
OK406 Odesláno 7. duben 2021 Odesláno 7. duben 2021 @Schreek otevřu tento ,,starší" příspěvek. Mohl bych tě poprosit, jaký máš zkušenosti, poznatky a zážitky s Kawasaki Versys 650? Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. duben 2021 Odesláno 7. duben 2021 (upraveno) před 1 hodinou, Palos UB napsal: Dobrý den, mám prosbu , potřebuji vyměnit vzpěry na sedle u Satelise 400 . Nemůžu je nikde sehnat . Poradíte . Děkuji Pavel Před hodinou, Pe.Tr napsal: 1200 kus origo ale da se za pulku koupit i silnejsi od stellantise. ja kupoval pres Schaffer&Sykora tusim meli 440Nm a pohoda. vem stary tlumic a najdi si kdo v tvem okoli umi prodat plyn vzpery Stellantis , podle rozmeru stareho nd v katalogu najdou spravny typ a objednaji. tak kecam je tam origo 140Nm a ja daval 200Nm tak jsem ti to dokonce i dohledal Stabilus 2142LH , napsal jsem ted svemu prodejci jaka je aktualni cena MOV_1439.mp4 Upraveno 7. duben 2021 uživatelem Pe.Tr uprava nazvu nd Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. duben 2021 Odesláno 7. duben 2021 (upraveno) před 38 minutami, Palos UB napsal: @Palos UB sorry! uz jsem z toho pazouta celej zmatenej ne Stellantis ale Stabilus ! hledej Stabilus 2142LH 200N Upraveno 7. duben 2021 uživatelem Pe.Tr ChouLu ohodnotil 1 Citovat
Palos UB Odesláno 7. duben 2021 Odesláno 7. duben 2021 (upraveno) Móóc děkuji , hned začnu hledat. Můžeš prosím poslat kontakt na Tvého prodejce. Seznam to nenašel. Upraveno 7. duben 2021 uživatelem pavelu96 Nepiš dva příspěvky za sebou - použij Upravit Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. duben 2021 Odesláno 7. duben 2021 vydrz do zitra , ted uz tam neni ,rano mi pisne cenu a kdyz tak bych ti to tam objednal a pak poslal. oni prodavaj jen icarum. Citovat
Schreek Odesláno 7. duben 2021 Autor Odesláno 7. duben 2021 @OK406 Je to univerzální motorka na cestování, blbnutí i na jízdy kolem komína. Vlivem drobné nehody mám už druhý Versys! Byl jsem s ním extrémně spokojený, tak jsem pořídil to samé v novějším kabátě (rv. 2015) a je to zas o level výš. Má lepší průběh výkonové křivky a o fous kvalitnější podvozek. Celkově mám na Versysech najeto přes 25 tis a musím říct, že je to nenáročný na servis, pohodlný, ale zároveň neskutečně zábavný stroj. Pe.Tr a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. duben 2021 Odesláno 8. duben 2021 @Palos UB trošku to podražilo 525,- bez dph kus , dodání 6-8 týdnů Citovat
Palos UB Odesláno 8. duben 2021 Odesláno 8. duben 2021 Cena je super , doba dodání je delší , ale co naplat , vězňů pár. Můžeš je objednat. Můj e-mail: palos1@seznam.cz , ať se domluvíme . Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. květen 2021 Odesláno 29. květen 2021 tak dle dohody jsem je vcera u dodavatele vyzvedl a dnes predal do zasilkovny. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Palos UB Odesláno 3. červen 2021 Odesláno 3. červen 2021 Ahoj , dnes jsem se vrátil z cest , balíček huš čekal doma . Moc děkuji. Snad je stihnu o víkendu vyměnit. Ještě se zeptám , zda má někdo zkušenost s pneu Pirelli Diablo Scooter , chci je obout. Dík za odpověď. Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. červen 2021 Odesláno 3. červen 2021 vepredu jsem mel pireli diablo rosso a vzadu pireli angel a byl moc dobre ( menil jsem je ne najednou a az pak zjistil ze se ta prvni nedela v druhem rozmeru ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.