saslik Odesláno 12. září 2016 Odesláno 12. září 2016 Čaute neviete mi niekto poradiť teraz so išiel z práce domov A všetko V poriadku , zastavil som v obchode A keď som znova naštartoval všetko V pohode až kým som nesliapol na plynový pedal auto nemá výkon otáčky idú veľmi pomaly hore, žiadna kontrolka nesvieti, turbo piska, auto nedymi iba trošku začal vyfuk dunet, Ja viem že treba na dia ale dnes už nemám možnosť A zajtra musím do práce tak chcem vedieť či môžem. ... Môže byť K. O spojka??? Zatiaľ radi bez problémov žiadnu zmenu som si nevšimol až na ten výkon. .. Prosím poraďte mi Ďakujem. ... Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
saslik Odesláno 12. září 2016 Autor Odesláno 12. září 2016 Chcem len vedieť či to nebude spojka alebo plyn pedál nestretol ss niekto S takou zavadou? ?? Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
saslik Odesláno 12. září 2016 Autor Odesláno 12. září 2016 Dik za reakciu.... Čo by som mal pozrieť, resp. Môžem S thm ešte jazdiť? ?? Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
ozzy56 Odesláno 12. září 2016 Odesláno 12. září 2016 no jezdit asi nee, když to nemá otáčky a výkon , chce to diagnostiku Citovat
saslik Odesláno 12. září 2016 Autor Odesláno 12. září 2016 To som kontroloval nikde nič nefuci. ... Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku [emoji24] [emoji24] [emoji24] Citovat
saslik Odesláno 13. září 2016 Autor Odesláno 13. září 2016 Toto mi vyhodilo na dia Mám sa zamerať na hadičky alebo na ten elektromagneticky ventil (pierburg ) Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 13. září 2016 Odesláno 13. září 2016 To je snad jasný že prvně ko trola hadiček, a pak až koupíš novej ventil. Taky sem ho měnil. Nukni jestli ti tam nevyskočila hadička. U ventilu je debilní kolínko. Já ho nahradil jinou hadičkou. Je mi jasný že další otázka bude kde je ten ventil. Když sundáš kryt zvrchu motoru, tak ventil je na levém vzdálenějším rohu motoru. Je jakoby skoro za motorem Citovat
saslik Odesláno 13. září 2016 Autor Odesláno 13. září 2016 Umiestnenie ventilu poznám. ...Ale zvrchu to vyzerá že hadičky so ok až vo štvrtok sa na to môžem pozrieť s mechanikom, nedá sa nejak odskúšať ten pierburg či je funkčný? ?? A ešte by ma zaujímalo prečo mi nevyhodilo kontrolku motora A ani v nudzaku neni V pohode ho rozgulam aj na 120 len to trvá. ... Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
krtek 2 Odesláno 13. září 2016 Odesláno 13. září 2016 ze ti nesvieti to nieje podstatna vec,podstatne je preco nereguluje dobre to turbo Citovat
ferinko2 Odesláno 13. září 2016 Odesláno 13. září 2016 (upraveno) Už keď si to mal na diagnostike,tak prečo ste neodskúšali tlak turba.....pororovnať požadované a skutočné hodnoty.Takisto polohy regulátora. Tiež sa dá odskúšať funkčnosť akčných členov regulácie turba....toho ventilu aj podtlakovej banky. Diagnostika nie je len o vypísaní chybových kódov Tiež by ma zaujímalo,prečo ste nerobili diagnostiku na motor RHR , ale nejaký RHL????? Upraveno 13. září 2016 uživatelem ferinko2 Citovat
HonzaZ Odesláno 13. září 2016 Odesláno 13. září 2016 ferinko2, máš pravdu. Diagnostikovali motor se vstřikováním Delphi (DCM3.4) a ne Siemens (SID803), takže může být vše úplně jinak. Citovat
saslik Odesláno 13. září 2016 Autor Odesláno 13. září 2016 Lebo ja mam motor RHL 93KW to je francúzska verzia -je to klasický RHR len ma V RJ znížený výkon viď VIN ale záhada je že ja mám Siemens vstrekovanie A to v dia na výber nebolo- diagnostika znacka DELPHI Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
HonzaZ Odesláno 13. září 2016 Odesláno 13. září 2016 Chtělo by to origo dia, ne univerzál Delphi Citovat
saslik Odesláno 13. září 2016 Autor Odesláno 13. září 2016 To ja viem len nepoznám nikoho v okolí MA- BA kto má origo...[emoji21] Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
straki007 Odesláno 14. září 2016 Odesláno 14. září 2016 Nepotrebujes origo. K cemu? Mas tam jasnou zavadu kterou ti ukaze i origo diag,takze pohoda. Citovat
saslik Odesláno 15. září 2016 Autor Odesláno 15. září 2016 Vyriešené bolo to podtlakova A stačila paska len to musím lepšie za lepiť poprípade zohnať kolien ko, trošku to ešte cmudi ale možno aj kvôli studené mu motoru... Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 16. září 2016 Odesláno 16. září 2016 Myslel sem že řešíš ventil ovládání turba. A ty ventil klapek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.