Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute neviete mi niekto poradiť teraz so išiel z práce domov A všetko V poriadku , zastavil som v obchode A keď som znova naštartoval všetko V pohode až kým som nesliapol na plynový pedal auto nemá výkon otáčky idú veľmi pomaly hore, žiadna kontrolka nesvieti, turbo piska, auto nedymi iba trošku začal vyfuk dunet,

Ja viem že treba na dia ale dnes už nemám možnosť A zajtra musím do práce tak chcem vedieť či môžem. ...

Môže byť K. O spojka??? Zatiaľ radi bez problémov žiadnu zmenu som si nevšimol až na ten výkon. ..

Prosím poraďte mi

Ďakujem. ...

Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

To je snad jasný že prvně ko trola hadiček, a pak až koupíš novej ventil. Taky sem ho měnil. Nukni jestli ti tam nevyskočila hadička. U ventilu je debilní kolínko. Já ho nahradil jinou hadičkou. Je mi jasný že další otázka bude kde je ten ventil. Když sundáš kryt zvrchu motoru, tak ventil je na levém vzdálenějším rohu motoru. Je jakoby skoro za motorem

Odesláno

Umiestnenie ventilu poznám. ...Ale zvrchu to vyzerá že hadičky so ok až vo štvrtok sa na to môžem pozrieť s mechanikom, nedá sa nejak odskúšať ten pierburg či je funkčný? ??

A ešte by ma zaujímalo prečo mi nevyhodilo kontrolku motora A ani v nudzaku neni V pohode ho rozgulam aj na 120 len to trvá. ...

Odesláno (upraveno)

Už keď si to mal na diagnostike,tak prečo ste neodskúšali tlak turba.....pororovnať požadované a skutočné hodnoty.Takisto polohy regulátora.

Tiež sa dá odskúšať funkčnosť akčných členov regulácie turba....toho ventilu aj podtlakovej banky.

Diagnostika nie je len o vypísaní chybových kódov :bacha

Tiež by ma zaujímalo,prečo ste nerobili diagnostiku na motor RHR , ale nejaký RHL?????

Upraveno uživatelem ferinko2
Odesláno

Lebo ja mam motor RHL 93KW to je francúzska verzia -je to klasický RHR len ma V RJ znížený výkon viď VIN ee17e6ad04dacbbadb5ba72812d77bfb.jpg

ale záhada je že ja mám Siemens vstrekovanie A to v dia na výber nebolo- diagnostika znacka DELPHI

Odesláno

Vyriešené bolo to podtlakova A stačila paska len to musím lepšie za lepiť poprípade zohnať kolien ko, trošku to ešte cmudi ale možno aj kvôli studené mu motoru...f32830b8280560bf90e24723e4094fe5.jpg

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Myslel sem že řešíš ventil ovládání turba. A ty ventil klapek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...