Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím včera se mi bohužel povedlo zlámat bajonet na jedné hadici u chladiče :( P 405 1.9D 51kw 1994 netušíte náhodou kde jí sehnat a nebo jaká by byla cena v Peugeotu ?

Včera jsem zkoušel asi 3 ruzné Eshopy které jí mají na stránkách ale nakonec se ukázalo v jednom že ani neví co to je a v dalších že už je nemají :(

1351248436107026.jpg

Upraveno uživatelem Sniper17
Odesláno

Peugeot v Mostě už právě není zrušen asi na stálo,zítra jedu do Žatce na Plzeňskou tam naštěstí funguje ale našel jsem jí ještě tady https://mlparts.cz/autodily/peugeot/405-ii-break-4e/1.9-d-50kw/chlazeni/hadice-trubky?productId=1046576 tak počkám co zítra řeknou v Peugeotu jaká to bude pálka :) a hned bych ji když tak objednal.

Odesláno
před 11 hodinami, HonzaZ napsal:

Je docela zázrak, že ta hadice je ještě v peugeotu objednatelná,

Podle technika co jsem u něj byl tak jsou schopni objednat snad vše sám jsem koukal :D ale ta cena za gumu a plast to jsem zase nestačil koukat :D jo a vceně není těsnící kroužek toho bajonetu ten stojí 17kč

Odesláno
před 11 hodinami, Hafity napsal:

Toto (a nejen toto) muselo vyplynout po konzumaci špatných ústřic v kombinaci s levným stolním vínem.... :D

Tahle ještě jde ale ta co jde přímo do vodní pumpy to je zhovadilost,tam je pro změnu 4x zácvak kolem dokola tak tu jsem pro jistotu ani nezkoušel sundavat.

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...