Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vymena ramena


Vcelar

Recommended Posts

Takze nakolko mi dnes v servise identifikoval manik vymlateny cap na ramene chystam sa na jeho vymenu.Zaujima ma ci je to nejak zlozite popripade na co si dat pozor?

Jedno rameno mi nacenil na 180eur neviem akeho vyrobcu coz je dost vela.Na nete pozeram polske DENCKERMANN alebo DELPHI TC1470.Lacnejsie varianty pozeram preto ze uz nemam dostatok financii kedze som uz do auta vrazil mailand a mam uz len par dni do STK.
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rameno 180 éček? Je pozlacený nebo se vymění samo?

Autorozvody Delphi za 1375 .... Meyle 1450 .... Febi 1460 CZK ... na Slovensko DPD za 300 ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

autotechna.sk ma aj za 209 ečiek znacku moog. objednal som na comco.sk ten delhi za 67ečiek.Pamatam ked som menil prave rameno na Partnera za 50 ečiek plus robota uz neviem kolko kedze mi to menil v servise a behal som stym jama nejama a vydrzal.

Tak snad budu OK aj teto delphi.

 

PS: samo sa to nevymeni to by pytali este mozna dalsich 180 ečiek

 

Upraveno uživatelem Vcelar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dělal jsem to minulý měsíc ani možná ne po STK kde mi taky přišel na vymlácený čep Koupil jsem za 2300,-Kč  Lemforder. Byl trochu porod vytáhnout čep z těhlice a pak nové dostat zpět neboť manžety byly tuhý jak jsou nové a oc nejsou poddajné, ale dopadlo to asi za 1hod doma na koleni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 minutami, Lubo§ napsal:

Nehovorim ze delphi su nejake extra zle ale keby si kupil febi mal by si ich na dlchsie ale pokial nejazdis kazdy den tankodrom tak 2 -3 roky vydrzia aj delphi, autobusi su dost citlive na spodne capy

presne kvuli tomuto nepustustily Evinu pres STK - stoji od unora na spalkach doma a ceka kdy zase vyjede
pritom zadny vetsi problem sem nezaznamenal - ale klepacka na STK je hold lepsi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak som dnes zabil cely den vymenov ramien teda skoro cely kedze som sa hral aj z brzdami...Nie som si isty ci to bol porod ako pisete, to bolo horsie ako porod ba horsie ako rodit petorcata...(i ked ja som to nezazil)

Ale poradil som si aj sam no bola to makacka necitim si cele telo.

Stare boli TRW teras mam delphi uvidim snad nieco vydrzia uz len ist a vyskusat ci klepe dalej no bez brzd to nepojde.Tie stare ale mali volu dobru cize ten klepot to boli isto te capy...
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono ked clovek vie tak to neni az tak strasne, to prve som menil pomerne dlho.Vymontovat stare to bol sup sup ale nahodit nove uz bolo dost tazke.Druha strana ked som ale prisiel na fintu uz bola rychlovka...

Kazdopadne som musel vybrat s osadenie cap riadenie, na spodnej strane vybrat cap na stab.tycke a taktiez mi prislo vhodne stiahnut strunu, neviem mozno by to slo aj bez toho ale radsej som ju stiahol...Ako prve som osadil cap na ramene do osadenie a za toho boha som nemohol nahodit tie gumove osadenie ci ako to nazvat tak som to s osadenie vytlkol a nahodil najprv tu zadnu cast.Taktiez bol dost problem vobec trafit sroby na zavity kedze to dost pevne pruzi a drzat aj to aj hento aj tamto a este skrutky triafat pam boh mi pomahal.No a nakoniec potom zasa trafit cap. s prvoti problem ale po chvilke trapenie a za pomoci pajsra som to tam narval...

Druhe rameno uz bola vcelku rychlovka


 

Stalo sa mi ze uz aj davnejsie pri vymene tlmicou a teras tiez ze mi tam vytiekol nejaky olej, islo to okolo tej hrubej manzety nie pri kotuci ale na druhej strane tej osi, to je olej prevodovky alebo motorovy?Dokopy asi 2deci oleja je fuc... na pravej strane nevytieklo nic ani teras ani ked som menil tlmice.

 

Upraveno uživatelem Vcelar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...