GoRRe Odesláno 25. srpen 2016 Odesláno 25. srpen 2016 (upraveno) NEMOHL JSEM NA NETU NIKDE NAJÍT NĚCO PODOBNÉHO. TAK JSEM SE ROZHODL ZALOŽIT TOTO TÉMA PRO VŠECHNY KDO MAJÍ NĚJAKÝ PROBLÉM S ELEKTRIKOU. ZATÍM PŘIKLÁDÁM MOJE SCHÉMA AUTA.BUDU MOC RÁD KDYŽ SE TU OBJEVÍ I TY JINÉ MODIFIKACE. OD ROKU 1997 (2.0 hdi) 1 - Ohřev zadního skla a zrcátek 2 - přerušovač blinkrů 3 - Ovládání topení a ventilátor topení 4 - Stahování oken přední 5 - Přední mlhovky 6 - Stahování zadních oken 7 - Stěrače rychlost II 8 - Stěrače rychlost I 1 - Relé denního svícení Parkovačky (přemostěno bočníkem) 2 - Relé denního svícení Tlumené (přemostěno bočníkem) 3 - Relé klimatizace 4 - Relé vypínání automatické převodovky (zde neobsazeno konektory) 5 - Relé ostřikovačů světlometů Upraveno 27. srpen 2016 uživatelem GoRRe Citovat
Dodo1976 Odesláno 26. srpen 2016 Odesláno 26. srpen 2016 (upraveno) Něco je i zde: http://306oc.co.uk/forum/archive/index.php?thread-12045.html a tady: http://circuitswiring.com/2000-peugeot-306-2-0-fuse-relay/ Upraveno 26. srpen 2016 uživatelem Dodo1976 Citovat
Honza735 Odesláno 4. únor 2025 Odesláno 4. únor 2025 On 8/25/2016 at 10:08 PM, GoRRe said: NEMOHL JSEM NA NETU NIKDE NAJÍT NĚCO PODOBNÉHO. TAK JSEM SE ROZHODL ZALOŽIT TOTO TÉMA PRO VŠECHNY KDO MAJÍ NĚJAKÝ PROBLÉM S ELEKTRIKOU. ZATÍM PŘIKLÁDÁM MOJE SCHÉMA AUTA.BUDU MOC RÁD KDYŽ SE TU OBJEVÍ I TY JINÉ MODIFIKACE. OD ROKU 1997 (2.0 hdi) 1 - Ohřev zadního skla a zrcátek 2 - přerušovač blinkrů 3 - Ovládání topení a ventilátor topení 4 - Stahování oken přední 5 - Přední mlhovky 6 - Stahování zadních oken 7 - Stěrače rychlost II 8 - Stěrače rychlost I 1 - Relé denního svícení Parkovačky (přemostěno bočníkem) 2 - Relé denního svícení Tlumené (přemostěno bočníkem) 3 - Relé klimatizace 4 - Relé vypínání automatické převodovky (zde neobsazeno konektory) 5 - Relé ostřikovačů světlometů dotaz: bocnik je kus dratu bokem? nebo nejaky mezikus? jsem sice teoretik elektrotechnik,ale uz davno a praxe zadna.....pujdou pak denni svetla po otoceni zapalovani do H7? a zhasnou na parkovacky? odhaduji,ze nezhasnou... 2 - Relé denního svícení Tlumené (přemostěno bočníkem) Citovat
Ferry Odesláno 5. únor 2025 Odesláno 5. únor 2025 bocnik je tady prosta propojka, v tomto pripade je to naohybany kousek plechu, aby snesl proudovou zatez, kterou ma prevest a preklenuje kontakty v patici rele, kdyt neni rele osazeno. Citovat
Dave_k Odesláno 5. únor 2025 Odesláno 5. únor 2025 Stejně to měly i 406 neMUX. Místo těch "bočníků" (žlutej, modrej) se dala relátka a na autě se rožly potkávačky po nastartování, ale nepohasly displeje a nesvítil podsvit spínačů a přístrojovky. To až po zapnutí světel na páčce. Používám to několik let a spokojenost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.