Verýsek Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 (edited) Ahoj všem, pokud budete mít někdo zájem www.ppr2016.cz Peugeot představí nový TRAVELLER. Edited August 25, 2016 by Verysek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Já jsem to říkal,já sem to říkal..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vena garážmistr Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Už mám TRAVELLER rezervovaný na projížďku tak jsem zvědavý jaké bude svezení oproti 807. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Taky bych ho rád zkusil, bohužel až budou v HK já budu na moravě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrantaCV Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Asi jsou zpátky Sudety - od spojnice Plzeň - Kladno - Liberec na Západ ani ťuk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vena garážmistr Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 Tak jsem se dnes vlastně včera svezl TRAVELLERem 2 Hdi 150k 6°manuál. oproti 807 má hodně vysokou palubku ale výhled super. Nastupuje se do něj jako do dodávky oproti předchůdcům má páku ruční brzdy na pravé straně sedadla řidiče. Když jsem si ho tam prohlížel tak jsem si říkal že ta hlavice šaltpáky je nesmysl ale perfektně padne do ruky a řazení je perfektní. Z mého pohledu je to auto které dokáže zatopit VW transportérum. A myslím si že dokáže oslovit spousty lidí. Na to že výška je 1,9 m mě osobně přišlo že je tam na výšku spoustu místa. Auto je dodávka ale chová se jako osobák nádhernej výhled zrcadlama při couvání perfektně čitelný chování při couvání. Fakt povedenej kousek. A jen tak pro pobavení jsem si zkusil ještě minibus Boxera tam byl taky dvoulitr ale trochu slabší ale jinak taky super povození se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts