Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

právě mě vyhodily z STK, že nemám štítek (nálepku) ve dveřích nebo v motoru řidiče s informacemi... nevím který je z nich povinný.

Toto je asi štítek, který má být v motoru:

_vyr_2144_PEUGEOT-osobni.jpg

ÚDAJE KE ŠTÍTKU

Číslo homologace: e2*98/14*0237*05
Číslo VIN: VF32CKFWF44203160
1. hmotnost: 1450
2. hmotnost: 2365
3. hmotnost: 855/855
4. hmotnost: 780/780

Nevěděli by jste jaké informace na štítku musí být a jak štítek vypadá u nálepky u DVEŘÍ?

Mám Peugeot 206 1.4 l 2004 3 dveře VIN: VF32CKFWF44203160

Je tohle přesný vzor u dveří?

dam_1.jpg

Mockrát děkuji

Odesláno

Tak jsem volal na STK a řekli, že stačí jen ten štítek z motoru. tedy ten 1. obr, ale musí vypadat úplně stejně jako ten co dostanu u peugeot jinak to neakceptují.

Tak kdyby jste měli na podívání jak vypadá štítek z 2004 peugeot 206, tak by to bylo super :)

Odesláno

Mám vyzkoušeno:

zajdi k autorizovanému prodejci Peugeot, podej žádost, stojí to 600, za dva týdny přijde plastová samolepka, nalepíš si sám a jdeš na STK.

Při převzetí štítku dobře zkontroluj vůči TP, zda jsou všechny údaje správně.

Odesláno

Mě v Peugeot v Brně řekli minimálně 2500 Kč. 

Mohl by jsi mi vyfotit tu samolepku? Máš je ve dveřích nebo v motoru ? Je na ni VIN?

Kdyby to tak bylo, tak bych poprosil o kontakt, kde jsi to dělal ty :)

Dík

Odesláno

Dám tady moje údaje, možná ti to pomůže.

Je fakt, že původní ani nový štítek nemají žádné ochranné znaky, jako vodotisk, reliéf atd.

Auto je z roku 2010.

Původní štítek byl bílý nebo stříbřitý.

Nový štítek je menší a je překrytý průhlednou samolepící fólií. Rozměry samotného štítku jsou 47 x 40 mm, rozměry krycí fólie 65 x 56 mm. Zaoblené rohy.

Fotky starého a nového ti pošlu v SZ, rovněž scan TP, aby sis mohl doplnit svoje údaje.

Takže, kdyby sis to vytiskl sám, anebo nechal vytisknout (aby to bylo na profesionální samolepce), tak se nemusíš obracet na autorizovaný servis.

Já jsem se obracel na Agrega Bludov a podruhé na Artcom Olomouc. V Bludově moc nadšení nebyli, byla to pro ně starost, protože auto jsem koupil jinde. V Olomouci měli máslo na hlavě, u nich jsem auto koupil s nesouhlasem TP a štítku, tak se snažili. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...