Stejsn Odesláno 12. květen 2016 Odesláno 12. květen 2016 Bohužel při vystupování zapomněl kouknout do zrcátka http://olomouc.idnes.cz/ridic-zastavil-u-nehody-a-vystoupil-projizdejici-auto-ho-srazilo-a-1ff-/olomouc-zpravy.aspx?c=A160512_110804_olomouc-zpravy_stk Citovat
vendelinek Odesláno 12. květen 2016 Odesláno 12. květen 2016 jj,viděl jsem v TV zprávách,nesvitil ani výstražný neměl,no ten co ho srazil asi jel rychle,měl smůlu,no,mladej člověk odesláno z Lumie Citovat
Dano406 Odesláno 12. květen 2016 Odesláno 12. květen 2016 Párkrát jsem tudy jel a jestli se to stalo v místech co si myslím, tak tam se 90 moc nejezdí. Dlouhá rovinka v lese. Citovat
ozzy56 Odesláno 12. květen 2016 Odesláno 12. květen 2016 mladého života je vždycky škoda, ostatní by se mohli poučit, že zůstat stát neosvětlený i z bohulibého důvodu na silnici je opravdu o hubu--přitom možná stačilo zmáčknout jedno tlačítko--varovná světla Citovat
Medvěd Odesláno 12. květen 2016 Odesláno 12. květen 2016 Asi budu za hajzla, ale zastavit kousek za nehodou v tmavém lese, zhasnout světla a běžet přes silnici - to mi přijde jako kolkovaná žádost o průser. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 12. květen 2016 Odesláno 12. květen 2016 Dá se říct, že skorou celou svoji profesní kariéru " žiju " na silnici. Za těch skoro 20 let za volantem jsem viděl lecos nachomýtnul jsem se i k řádce nehod ale tohle byla pro toho mladíka kur.. draze zaplacená chyba. Bohužel svoji chybou přivedl do neštěstí i člověka který k tomu přišel jako slepý k houslím. Na dnešních moderních autech jsou vzadu odrazky jen pro formu a jediné co trochu " svítí " je RZ ale nesmí být špinavá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.