Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jj,viděl jsem v TV zprávách,nesvitil ani výstražný neměl,no ten co ho srazil asi jel rychle,měl smůlu,no,mladej člověk

odesláno z Lumie

Odesláno

mladého života je vždycky škoda, ostatní by se mohli poučit, že zůstat stát neosvětlený i z bohulibého důvodu na silnici je opravdu o hubu--přitom možná stačilo zmáčknout jedno tlačítko--varovná světla :nevim

Odesláno

Asi budu za hajzla, ale zastavit kousek za nehodou v tmavém lese, zhasnout světla a běžet přes silnici - to mi přijde jako kolkovaná žádost o průser.

Odesláno

Dá se říct, že skorou celou svoji profesní kariéru " žiju " na silnici. Za těch skoro 20 let za volantem jsem viděl lecos  nachomýtnul jsem se i k řádce nehod ale tohle byla pro toho mladíka kur.. draze zaplacená chyba. Bohužel svoji chybou přivedl do neštěstí i člověka který k tomu přišel jako slepý k houslím. Na dnešních moderních autech jsou vzadu odrazky jen pro formu a jediné co trochu " svítí " je RZ ale nesmí být špinavá.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...