Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Provoz na LPG bez problémů,prakticky není poznat jestli se jede na plyn nebo na benzin.Jenom doporučuji velmi hlídat jestli neubývá chladicí kapalina,pokud někdo před tebou neměnil kapalinu,může být poškozené těsnění pod hlavou a při teplotách pod nulou odpařená voda způsobí zamrznutí odvětrání motoru.Pokud se to nezjistí včas,tak to pro motor špatně končí...Jinak u obou 4 válcových benzináků (2.0,2.2) je normální menší spotřeba oleje,je to způsobené konstrukcí stíracích kroužků.

Odesláno

Mám 2 roky 2.2 16V benzin sice bez LPG, ale nemohu si ho zatím vynachválit. Naftu jsem nechtěl a LPG se mi s mým nájezdem nevyplatí. V manuálu je spotřeba oleje v normě do 0,6l/1000 km, ale já za loňský rok jsem najel cca 10.000km a dolil max. 1l oleje.

• O 3 týdny později...
Odesláno

To nevím, majitel mi říkal,že je to osmimístná verze, ale sedaček má 5. Auto vypadá fakt krásně, ale chce místo 174 už 142. Asi ještě počkám. Furt řeším, jestli nebude lepší Sharan. Přeci jen je to z půlky Octavia a bez poruchové elektriky. Chci spolehlivé auto a tohohle se trošku bojím, abych nedopadl jako s Lagunou 2, že víc jak 300 km jsem s ni od baráku nejel.

Odesláno

Tak se podívej do velkého techničáku co je tam napsáno (ten majitel tomu taky nemusí rozumět). Já bych napři do Sharanu nešel (taky nemá nijak super pověst).

Odesláno
před 13 minutami, xpetrix napsal:

8 a 5-8 alebo 5/8 je na TK zasadny rozdiel.

Jaký je rozdíl mezi 5-8 nebo 5/8? Logicky bych usoudil, že tam může být v obou případech 5 sedadel, ale ve druhém případu může být navíc vzadu jen lavice?

Odesláno (upraveno)

Malo by.Vsetko zalezi od cloveka.Ja mam zapis 8 a 2x som presiel bez slova a tretikrat iba vdaka znamostiam s 5 sedadlami.

Upraveno uživatelem xpetrix
Odesláno

Projít TK není takový problém, ale spíš je průser s cestou do zahranici. Osobně víc věřím Sharanu než pověsti C8, kde si elektrika žije vlastním životem, stačí se tady na to podívat. Auto jinak vypadá opravdu moc pěkně. Je jasné, že 175 bylo moc, ale 140 už není šílený.

Odesláno

No to je teda na pováženou .... rozdíl 10 éček v ceně dovolený ... :myslim :D

Odesláno
V 28. 7. 2016 at 15:30, Losky napsal:

Jako že 8 místné má dražší mýtné? Jedná se o tento kousek:

https://auto.bazos.cz/inzerat/63409653/Citroen-C8-100-kW-HDI-rv-2008.php

Ročník slušnej, výbava taky, za 120 možná .... ale 250 tkm po našich silnicích ....  to bych si hodně ohlídal komplet odpružení a zavěšení a případně tlačil cenu ke 100.000. Už to má podruhý rozvody? Spojka, dvouhmota ...hmm?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...