Řezňa Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 Nemohl by nekdo pomoci s opravou strechy? Jedna se o vysovny tapecírum, pri zatažení zavreni zustava otevreno a pouze jeden clanek, dil tapecíru se zavře. Co je treba udelat jako laik. Diky moc V poloze zavreno, pouze prvni dil zavren 1/4, zbytek otevtrny. Pri poloze ptevrot, vse jak ms byt, Citovat
MJSytic Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 V první řadě si přečti prosím pravidla fóra - dozvíš se tam, že je vhodné používat hledání, protože velkou část vzniklých problémů tu už někdo před tebou řešil. Dále bych tě požádal o opravu textu, protože pokud po někom chceš, aby ti poradil, měl by být dotaz napsán pořádně a srozumitelně Citovat
MJSytic Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 Jak vrrrr? Slušně jsem ho požádal a upozornil. A ještě téma přesunul do správné sekce a spojil dva příspěvky v jeden Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 "vysovny", "tapecírum", "otevtrny", "ptevrot, "ms" Nemáme to někdy opravdu lehké Citovat
Laďa Odesláno 7. květen 2016 Odesláno 7. květen 2016 Rozdělat a zjistit jestli jsou ty lamely jen rozpojeny nebo ti jezdci jsou poškozený. V tom případě vyměnit. Citovat
ivan74 Odesláno 11. květen 2016 Odesláno 11. květen 2016 (upraveno) Rozdělat asi nebude taková sranda viz. jinak mám stejný problém,zatím ale neřeším. Upraveno 11. květen 2016 uživatelem ivan74 Citovat
P607Olda Odesláno 11. květen 2016 Odesláno 11. květen 2016 (upraveno) Jestli jsi Zlosyn, tak zkoušel jsi Nečase? Pozn. - máme na Šumpersku lidi z Losin, a taky zrůdy - z Rudy n.M. Upraveno 11. květen 2016 uživatelem P607Olda Citovat
Laďa Odesláno 11. květen 2016 Odesláno 11. květen 2016 Rozdělat asi nebude taková sranda viz. jinak mám stejný problém,zatím ale neřeším. Jen to tak vypadá, že je to složité. Měl jsem ji rozdělanou asi 3x a bez problému. Citovat
Laďa Odesláno 12. květen 2016 Odesláno 12. květen 2016 Podle tohoto návodu jsem to dělal já. Postup_rozebrani_rolety_panoramatickeho_okna.doc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.