Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to u Olympie v Brně, my máme v plánu tam v neděli rozhodně mrknout ;)

Ale byla by to dobrá sranda, se tam v neděli navalit v počtu xx peugeotů, to by asi nechápali :D:D

To se mi líbí.. Jsem pro..

Odesláno

By bylo dobrý tam pak dojet podle čísel modelů nebo podle stáří vozů. Aby viděli, že naše návštěva není jen tak. :)

Odesláno

Kouďák první ať tak nebo tak..? :D

Dyš já musím do těch Čejkovic... :( Už je to domluvený.......

Kdy tam chcete jet..? Hned po tý desátý..?

Odesláno

No pokud pojede Veverka nebo Ota tak v žádným případě nepojedu první.. A co se týče podle modelu tak bych to odhadoval tak na střed. No a podle věku bych to viděl na otu a pak asi já. Je přihlášeno spousty lidí co nevím co Maj za fára.. Chtělo by to jednoho člověka kteréj si ten odjezd na tu akci veme pod svá křídla protože si myslím,že by to opravdu byla velká euforie dojet ve skupině s vlaječkama na takovou akci. Myslím,že i pro ně by to byl hezké pohled když by viděli přijet partu lidi co důvěřují značce Peugeot. A taky by hlavně viděli,že na Peugeot-clubu.com děláme srazy na kterých jsme schopní něco vymyslet a domluvit se na něčem a třeba dojet hromadně a neslizat se jek šváby na pivo.

A třeba ti co by spechali dom tak by tam s námi dojeli a hned by zas mohli pokračovat dom,pac každéj kus by se počítal.. :D

Co vy na to?

Jen doufám, že tohle vlákno nějak organizátorům nenarušuje program a plán pěkného srazu.

Odesláno

Napsal si to moc hezky :)  to mám taky všechno v plánu. Takže vlaječky prosím nikdo nezapomeňte. Já si to klidně vezmu pod svá křídla, když už jsem s tím přišla :)

A Weri na tu chvilku by jsi to mohla pro pažouty udělat néé?  :)  Nebo tě v sobotu do toho kopce pěkně proženu :D  Každej kdo bude na srazu by na tu chvilku mohl věnovat pežoťákům svůj drahocený čas.

Organizátoři o tom ví, takže nic tím nenarušujeme.

Na srazu domluvíme více, jak to v neděli provedeme.

Odesláno

Dobrej nápad.. a až mi upadnou nožičky vezmeš mě na zádíčka :D

Já řikám, že sem pro každou "špatnost" :D ale:

Nemám vlaječky :(

Z Brna už se mi pak těch 50 do Čejkovic vracet nechce...

Blbý je, že nevím na jak dlouho to tam bude - mám najít vinaře Víťu u fotbalovýho hřiště.. :D

Proto se ptám, kdy chcete odjíždět do toho Brna...

Odesláno

A já se ptám, kudy do Brna. Známku kupovat nebudu. Po D2 tedy nepojedu, ale po starý na Brno přes radary v Hustopečích, Židlochovicích a Rajhradě. :D Kolem Brna je D1 bez poplatku, od Kývalky až nevím kam. Tam je mi to jedno. :D

Odesláno

Vzhledem k tomu, že na neděli není žádný program jen se nasnídat zaplatit a konec :D  tak bych to viděla hned potom. Zhruba mezi 10-11...

ale přesně se musíme domluvit na srazu. Nemůžu tu nic přikazovat a rozhodovat.

Nechce vracet? Jak nechce? Dyť si vozíš pr....v pohodlném obýváku :D  :D  nastav si tam autopilota a je to :D  :D 

Odesláno

Weri 605 si přistane aby byla na snídani jako první a hned jak dosnídá tak zaplatí a vyrazí směr cejkovice 18 km 18 minut. Nebude se zdržovat a zbytečně vykecávat a zařídí si tam co potřebuje a přijede za námi zpět. Mi mezi tím v klidu dosnidame a zaplatíme a můžeme vyrazit. ( ja si taky mezi tím odskočím ke známému do Přítluk pro vínko..)

Odesláno (upraveno)

Prej přivstane.. :D :D :D v neděli.. :D přivstane :D

Si zase namazanej ne..? :D

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno

Tak ta možnost v sobotu mě napadla taky.., ale nevím co na to Radkův program.. a musim stihnout prohrát ty šipky taky.. :)

Odesláno

Prej přivstane.. :D :D :D v neděli.. :D přivstane :D

Si zase namazanej ne..? :D

Sorry, no... :D Až večer mám tam černou 12tku z Dětenic...

Odesláno

( ja si taky mezi tím odskočím ke známému do Přítluk pro vínko..)

Omlouvám se za offtopic, ale ke komu jezdíš? Taky si jezdím do Přítluk pro víno k Tomáši Valáškovi.

Odesláno

Omlouvám se za offtopic, ale ke komu jezdíš? Taky si jezdím do Přítluk pro víno k Tomáši Valáškovi.

Vlastik Ludvík. Berem od něj i do Lelek na hody..

Odesláno

No a já bych ráda brala od Víti z Čejkovic ... a ne od Libiho z Hustopeč...

Takový obchod se nesmí uspěchat....

Odesláno

Vzhledem k tomu, že na neděli není žádný program jen se nasnídat zaplatit a konec :D  tak bych to viděla hned potom. Zhruba mezi 10-11...

ale přesně se musíme domluvit na srazu. Nemůžu tu nic přikazovat a rozhodovat.

Nechce vracet? Jak nechce? Dyť si vozíš pr....v pohodlném obýváku :D  :D  nastav si tam autopilota a je to :D  :D 

Jak není žádný program, čteš vůbec??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...