John Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Nevím co bude, ale měl jsem v plánu se tam aspoň na chvilku stavit tak uvidíme. Citovat
KoudaK Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Je to u Olympie v Brně, my máme v plánu tam v neděli rozhodně mrknout Ale byla by to dobrá sranda, se tam v neděli navalit v počtu xx peugeotů, to by asi nechápali To se mi líbí.. Jsem pro.. Citovat
KoudaK Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 By bylo dobrý tam pak dojet podle čísel modelů nebo podle stáří vozů. Aby viděli, že naše návštěva není jen tak. Citovat
Weri 605 Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Kouďák první ať tak nebo tak..? Dyš já musím do těch Čejkovic... Už je to domluvený....... Kdy tam chcete jet..? Hned po tý desátý..? Citovat
KoudaK Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 No pokud pojede Veverka nebo Ota tak v žádným případě nepojedu první.. A co se týče podle modelu tak bych to odhadoval tak na střed. No a podle věku bych to viděl na otu a pak asi já. Je přihlášeno spousty lidí co nevím co Maj za fára.. Chtělo by to jednoho člověka kteréj si ten odjezd na tu akci veme pod svá křídla protože si myslím,že by to opravdu byla velká euforie dojet ve skupině s vlaječkama na takovou akci. Myslím,že i pro ně by to byl hezké pohled když by viděli přijet partu lidi co důvěřují značce Peugeot. A taky by hlavně viděli,že na Peugeot-clubu.com děláme srazy na kterých jsme schopní něco vymyslet a domluvit se na něčem a třeba dojet hromadně a neslizat se jek šváby na pivo. A třeba ti co by spechali dom tak by tam s námi dojeli a hned by zas mohli pokračovat dom,pac každéj kus by se počítal.. Co vy na to? Jen doufám, že tohle vlákno nějak organizátorům nenarušuje program a plán pěkného srazu. Citovat
Verýsek Odesláno 22. duben 2016 Autor Odesláno 22. duben 2016 Napsal si to moc hezky to mám taky všechno v plánu. Takže vlaječky prosím nikdo nezapomeňte. Já si to klidně vezmu pod svá křídla, když už jsem s tím přišla A Weri na tu chvilku by jsi to mohla pro pažouty udělat néé? Nebo tě v sobotu do toho kopce pěkně proženu Každej kdo bude na srazu by na tu chvilku mohl věnovat pežoťákům svůj drahocený čas. Organizátoři o tom ví, takže nic tím nenarušujeme. Na srazu domluvíme více, jak to v neděli provedeme. Citovat
radim.1008 Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 Vlajky jezdí na každý sraz na autě. Už se těšíme. Citovat
Weri 605 Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 Dobrej nápad.. a až mi upadnou nožičky vezmeš mě na zádíčka Já řikám, že sem pro každou "špatnost" ale: Nemám vlaječky Z Brna už se mi pak těch 50 do Čejkovic vracet nechce... Blbý je, že nevím na jak dlouho to tam bude - mám najít vinaře Víťu u fotbalovýho hřiště.. Proto se ptám, kdy chcete odjíždět do toho Brna... Citovat
radim.1008 Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 A já se ptám, kudy do Brna. Známku kupovat nebudu. Po D2 tedy nepojedu, ale po starý na Brno přes radary v Hustopečích, Židlochovicích a Rajhradě. Kolem Brna je D1 bez poplatku, od Kývalky až nevím kam. Tam je mi to jedno. Citovat
Verýsek Odesláno 22. duben 2016 Autor Odesláno 22. duben 2016 Vzhledem k tomu, že na neděli není žádný program jen se nasnídat zaplatit a konec tak bych to viděla hned potom. Zhruba mezi 10-11... ale přesně se musíme domluvit na srazu. Nemůžu tu nic přikazovat a rozhodovat. Nechce vracet? Jak nechce? Dyť si vozíš pr....v pohodlném obýváku nastav si tam autopilota a je to Citovat
KoudaK Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 Weri 605 si přistane aby byla na snídani jako první a hned jak dosnídá tak zaplatí a vyrazí směr cejkovice 18 km 18 minut. Nebude se zdržovat a zbytečně vykecávat a zařídí si tam co potřebuje a přijede za námi zpět. Mi mezi tím v klidu dosnidame a zaplatíme a můžeme vyrazit. ( ja si taky mezi tím odskočím ke známému do Přítluk pro vínko..) Citovat
Weri 605 Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 (upraveno) Prej přivstane.. :D v neděli.. přivstane Si zase namazanej ne..? Upraveno 22. duben 2016 uživatelem Weri 605 Citovat
Veverka Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 Já počítám s tankováním vína v sobotu v mezičase Citovat
Weri 605 Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 Tak ta možnost v sobotu mě napadla taky.., ale nevím co na to Radkův program.. a musim stihnout prohrát ty šipky taky.. Citovat
KoudaK Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 Prej přivstane.. :D v neděli.. přivstane Si zase namazanej ne..? Sorry, no... Až večer mám tam černou 12tku z Dětenic... Citovat
Péťa Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 ( ja si taky mezi tím odskočím ke známému do Přítluk pro vínko..) Omlouvám se za offtopic, ale ke komu jezdíš? Taky si jezdím do Přítluk pro víno k Tomáši Valáškovi. Citovat
KoudaK Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 Omlouvám se za offtopic, ale ke komu jezdíš? Taky si jezdím do Přítluk pro víno k Tomáši Valáškovi. Vlastik Ludvík. Berem od něj i do Lelek na hody.. Citovat
Weri 605 Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 No a já bych ráda brala od Víti z Čejkovic ... a ne od Libiho z Hustopeč... Takový obchod se nesmí uspěchat.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. duben 2016 Odesláno 23. duben 2016 Vzhledem k tomu, že na neděli není žádný program jen se nasnídat zaplatit a konec tak bych to viděla hned potom. Zhruba mezi 10-11... ale přesně se musíme domluvit na srazu. Nemůžu tu nic přikazovat a rozhodovat. Nechce vracet? Jak nechce? Dyť si vozíš pr....v pohodlném obýváku nastav si tam autopilota a je to Jak není žádný program, čteš vůbec?? Citovat
Veverka Odesláno 23. duben 2016 Odesláno 23. duben 2016 Já myslím, že čte docela dobře - "můžem" není rovno "bude" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.