Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

MHD Praha jak - kam?

Recommended Posts

Odesláno

Nevím, ale londýnské metro, busy a vlaky,naši integrovanou dopravu v Praze značně převyšují.

Odesláno

Potom, co jsem poznal MHD v Paříži, nedám na Pražskou dopustit. Za 10Kč/den absolutní LUXUS!

Za tu cenu, kdes to viděl?! :myslim

Odesláno

Aha, takže přeci jen zlevnili. Ale to by musel jezdit každý den, aby ten výpočet seděl :myslim

Odesláno

Nevím, ale londýnské metro, busy a vlaky,naši integrovanou dopravu v Praze značně převyšují.

V Londýně jsem nebyl ale známá tam chvilku působila. A dost nadávala hlavně co se týče délky provozního dne tzn.odkdy dokdy to jezdí. Vezmi si ze většina našich autobusů se ráno rozjíždí tak aby se klienti dostali k prvnímu metru a večer je to obrácené od posledního metra jede poslední bus. Takže pro autobusy to znamená začátek cca 3.40 a konec druhý den v cca 1.45 hod. Což je jestli dobře pocitem cca 22 hodin provoz denních linek k tomu se v 0.00 rozjíždí noční linky které končí az když je metro se rozjede v celém systému a to je nějak po 5 hodině ráno. Denní linky ve špičce cca 6 min. interval mimo špičku max 30 min. A noční NE*ČT 30 PÁ+SO 20 min.interval.Takové jsou husy tramvaje tuším ze jsou na tom trochu jinak co se týče začátku a konce provozního dne ale jinak je to hodně podobné.

Odesláno

V civilizovaných zemích se pracuje od devíti tak proč spoje tak brzy ráno. A kromě toho tam metro i některé linky vlaku mezi non stop.

Odesláno

Jenže u nás je těch co chtějí na šestou 90 procent. Nepochopil jsem tu připomínku s tou poptavkou.

Jinak ano ve spoustě hlavně amerických měst je MHD někde úplně jinde protože tam má každý auto a nebo taxíka. vím jaké problémy měla teta, která nařídila a neměla řidičák tak se divila, že tam nejsou chodníky.

Guest minimaxa
Odesláno

Dekuji vsem za rady a pomoc pri reseni problemu s MHD po Praze.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...