Péťa Odesláno 18. prosinec 2005 Odesláno 18. prosinec 2005 Tady je nádherné ráno. Sluníčko, čerstvý prašan (tchýně ho vyhrnula) a mrzne až praští :roker Citovat
zoby Odesláno 18. prosinec 2005 Odesláno 18. prosinec 2005 v pátek to bylo celkem hustý. jel jsem domů z Brna do bruntálu. cesta až do šternberka v pohodě. ve šternberku kolona. čekal jsem 15 min a pak se šel policajtů zeptat co se děje. ti mi řekli, že na ecce homo jsou jazyky a zapadaný kamiony atd, a že do hodiny to otevřou na opavu. na bruntál že to bude zavřený až do rána, že je tam převrácený kamion. tak jsem se smřil s tím, že pojedu přes opavu, což je asi 50 km navíc. tak jsem čekal až to otevřou aspoň na tu opavu. po hodine hlásili policajti, že silnice bude uzavřena až do rána a že jediný způsob jak se dostat do opavy a bruntálu je vrátit se do olomouce, z olmiku do ostravy a z tama na opavu a bruntál. zajížďka asi 200 km. tak jsem jel do olmiku, zaparkoval u nádraží a dojel vlakem Citovat
Hadra Odesláno 18. prosinec 2005 Odesláno 18. prosinec 2005 Původně zaslal: zoby v pátek to bylo celkem hustý. jel jsem domů z Brna do bruntálu. cesta až do šternberka v pohodě. ve šternberku kolona. čekal jsem 15 min a pak se šel policajtů zeptat co se děje. ti mi řekli, že na ecce homo jsou jazyky a zapadaný kamiony atd, a že do hodiny to otevřou na opavu. na bruntál že to bude zavřený až do rána, že je tam převrácený kamion. tak jsem se smřil s tím, že pojedu přes opavu, což je asi 50 km navíc. tak jsem čekal až to otevřou aspoň na tu opavu. po hodine hlásili policajti, že silnice bude uzavřena až do rána a že jediný způsob jak se dostat do opavy a bruntálu je vrátit se do olomouce, z olmiku do ostravy a z tama na opavu a bruntál. zajížďka asi 200 km. tak jsem jel do olmiku, zaparkoval u nádraží a dojel vlakem Takže ŠTBK - Rýmařov, nebo Dlouhá Loučka - Rýmařov taky se nedalo? Citovat
Vvitty Odesláno 18. prosinec 2005 Odesláno 18. prosinec 2005 Fx: takovy volny plochy bohuzel v Praze nejsou a kdyz uz nejake to parkoviste je, je tam narvano Citovat
Crack Odesláno 18. prosinec 2005 Odesláno 18. prosinec 2005 Původně zaslal: Fx Sníh :-) no paráda:super škoda že kámoš z báwem v zimě nejezdí Citovat
Guest DD Odesláno 18. prosinec 2005 Odesláno 18. prosinec 2005 Dnes z Vysociny se subarkem (focus nadale schovan v garazi ).. snehovy jazyky, zaveje, smetajici se snih, silnice viditelna jen diky tycim v pankejtu (okresky kolem Pelhrimova). Rychlost do 70 km/h, misty i 20-30 km/h. Malem jsem boural kvuli kretenovi v Passatu, kterej to kalil po rovince 120 v protismeru a nevidel sneznou zed, do ktery se ritil (zaveje a jazyky). Kdyz to zmercil, nenapadlo ho nic lepsiho, nez to zarvat doleva, do myho smeru. Nastesti jsem jel krokem (probijel jsem se 30 cislama snehu) a uhnul mu. Mijeli jsme se tak o 5 cm a z castecny skarpy jsem vyjel jen diky 4x4 ... Jinak hadam, ze s focusem bych vetsinu silnic neprojel. Anebo jo, ale bez spoileru . Misty zaveje dosahovaly az 30-40 cm vejsky. [upravil dne 18/12/2005 DD] Citovat
Fx Odesláno 18. prosinec 2005 Odesláno 18. prosinec 2005 Vvitty: Dneska jsem se mezi pulnoci a jednou rano klouzal na Strahove a byli jsme tam jen tri, takze se to dalo naprosto vyborne :-) Bohuzel jsem tam byl Peugeotem a ne BMW, takze vsechno na rucku DD: Vcera jsem jel Brno-Praha a situace dost obdobna, v jednom miste jsem radsi nabral plnou s tim, ze si kdyztak budu mit aspon pres noc jak topit, kdyby neco:myslim Citovat
mart Odesláno 18. prosinec 2005 Odesláno 18. prosinec 2005 Před chvílí jsem se vrátil z lyží a za 1,5 hodiny spadlo tak 15 cm lyžování super byl pěkný boule, ale cesta dobrej tankodrom takže je si užil obojí:super Citovat
zoby Odesláno 20. prosinec 2005 Odesláno 20. prosinec 2005 Původně zaslal: Hadra Původně zaslal: zoby v pátek to bylo celkem hustý. jel jsem domů z Brna do bruntálu. cesta až do šternberka v pohodě. ve šternberku kolona. čekal jsem 15 min a pak se šel policajtů zeptat co se děje. ti mi řekli, že na ecce homo jsou jazyky a zapadaný kamiony atd, a že do hodiny to otevřou na opavu. na bruntál že to bude zavřený až do rána, že je tam převrácený kamion. tak jsem se smřil s tím, že pojedu přes opavu, což je asi 50 km navíc. tak jsem čekal až to otevřou aspoň na tu opavu. po hodine hlásili policajti, že silnice bude uzavřena až do rána a že jediný způsob jak se dostat do opavy a bruntálu je vrátit se do olomouce, z olmiku do ostravy a z tama na opavu a bruntál. zajížďka asi 200 km. tak jsem jel do olmiku, zaparkoval u nádraží a dojel vlakem Takže ŠTBK - Rýmařov, nebo Dlouhá Loučka - Rýmařov taky se nedalo? poldové říkali že ne, že je to tam ještě horší. ale kámoš mi v sobotu říkal, že to objel přes Ondřejov... Citovat
Hadra Odesláno 20. prosinec 2005 Odesláno 20. prosinec 2005 no, otec jel v pátek z pálení z Tršic, než dojel do Štbk, tak mu ten větr odfoukl střešní box, ten se rozbil na sračku, takže se otec vrátil a spal v Tršicích. Citovat
uulik Odesláno 24. prosinec 2005 Odesláno 24. prosinec 2005 Písecko 20cm sněhu. http://www.odpadak.net/data/20cmsnehu.jpg Citovat
Jirkap Odesláno 24. prosinec 2005 Odesláno 24. prosinec 2005 Původně zaslal: uulik Písecko 20cm sněhu. http://www.odpadak.net/data/20cmsnehu.jpg tak to ani tohle není v Praze... maximálně, že bych něco seškrábnul na mrazáku Citovat
jbily Odesláno 30. prosinec 2005 Odesláno 30. prosinec 2005 Ostrava, 30.12.2005 - kalamita... Pažoutem přijela žena cca 30min přede mnou - přijel jsem v černé Fabii, foceno hodinu po mém příjezdu a projetí odhrnovače: auta a po dalších 20 minutách: odhrnuto PS: Bydlíme v centru OVy [upravil dne 30/12/05 jbily] Citovat
Netopýrka Odesláno 30. prosinec 2005 Odesláno 30. prosinec 2005 ....u nas taky padal.... [upravil dne 30/12/05 Netopýrka] Citovat
Netopýrka Odesláno 30. prosinec 2005 Odesláno 30. prosinec 2005 ...ale koukam, ze co ja nasbirala na auto za tri dny, to mate ted Ostrave za ctvrt hodinky....uuffffff.... btw. my bydlime v ulici, ktera je docela do kopce, a nebudete mi verit, ale pomahali jsme s Honzou roztlacit jednomu expertovi Opela na letnich gumach, vubec by nevyjel...na zadni sedacce brylate tintitko...usmivala se a ja si rikala, doufam, ze tatinek bude mit stesti a dojedete v poradku.... Citovat
Holly Odesláno 30. prosinec 2005 Odesláno 30. prosinec 2005 Netop: hezký botky, to v tom řídíš, nebo se přezouváš? Citovat
Netopýrka Odesláno 30. prosinec 2005 Odesláno 30. prosinec 2005 Diky Holly, v techto jedinych neridim, protoze bych si o pedaly ponicila spicky, ale mam i vyssi a no problemo, jde jen o zvyk Citovat
Holly Odesláno 30. prosinec 2005 Odesláno 30. prosinec 2005 Tak to jseš frajerka, v žádným jiným klubu namaj šikovnější holku.:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.