Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

v pátek to bylo celkem hustý.

jel jsem domů z Brna do bruntálu.

cesta až do šternberka v pohodě.

ve šternberku kolona.

čekal jsem 15 min a pak se šel policajtů zeptat co se děje.

ti mi řekli, že na ecce homo jsou jazyky a zapadaný kamiony atd, a že do hodiny to otevřou na opavu. na bruntál že to bude zavřený až do rána, že je tam převrácený kamion.

tak jsem se smřil s tím, že pojedu přes opavu, což je asi 50 km navíc.

tak jsem čekal až to otevřou aspoň na tu opavu.

po hodine hlásili policajti, že silnice bude uzavřena až do rána a že jediný způsob jak se dostat do opavy a bruntálu je vrátit se do olomouce, z olmiku do ostravy a z tama na opavu a bruntál. zajížďka asi 200 km.

tak jsem jel do olmiku, zaparkoval u nádraží a dojel vlakem

Odesláno
Původně zaslal: zoby

ve šternberku kolona.

ti mi řekli, že na ecce homo jsou jazyky a zapadaný kamiony atd, a že do hodiny to otevřou na opavu. na bruntál že to bude zavřený až do rána, že je tam převrácený kamion.

po hodine hlásili policajti, že silnice bude uzavřena až do rána a že jediný způsob jak se dostat do opavy a bruntálu je vrátit se do olomouce, z olmiku do ostravy a z tama na opavu a bruntál. zajížďka asi 200 km.

Takže ŠTBK - Rýmařov, nebo Dlouhá Loučka - Rýmařov taky se nedalo?

Odesláno

Dnes z Vysociny se subarkem (focus nadale schovan v garazi :D).. snehovy jazyky, zaveje, smetajici se snih, silnice viditelna jen diky tycim v pankejtu (okresky kolem Pelhrimova). Rychlost do 70 km/h, misty i 20-30 km/h. Malem jsem boural kvuli kretenovi v Passatu, kterej to kalil po rovince 120 v protismeru a nevidel sneznou zed, do ktery se ritil (zaveje a jazyky). Kdyz to zmercil, nenapadlo ho nic lepsiho, nez to zarvat doleva, do myho smeru. Nastesti jsem jel krokem (probijel jsem se 30 cislama snehu) a uhnul mu. Mijeli jsme se tak o 5 cm a z castecny skarpy jsem vyjel jen diky 4x4 ... Jinak hadam, ze s focusem bych vetsinu silnic neprojel. Anebo jo, ale bez spoileru ;). Misty zaveje dosahovaly az 30-40 cm vejsky.

[upravil dne 18/12/2005 DD]

Odesláno

Vvitty: Dneska jsem se mezi pulnoci a jednou rano klouzal na Strahove a byli jsme tam jen tri, takze se to dalo naprosto vyborne :-) Bohuzel jsem tam byl Peugeotem a ne BMW, takze vsechno na rucku :super

DD: Vcera jsem jel Brno-Praha a situace dost obdobna, v jednom miste jsem radsi nabral plnou s tim, ze si kdyztak budu mit aspon pres noc jak topit, kdyby neco:myslim

Odesláno

Před chvílí jsem se vrátil z lyží a za 1,5 hodiny spadlo tak 15 cm lyžování super byl pěkný boule, ale cesta dobrej tankodrom takže je si užil obojí:D:super

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

Původně zaslal: zoby

ve šternberku kolona.

Takže ŠTBK - Rýmařov, nebo Dlouhá Loučka - Rýmařov taky se nedalo?

poldové říkali že ne, že je to tam ještě horší.

ale kámoš mi v sobotu říkal, že to objel přes Ondřejov...

Odesláno

no, otec jel v pátek z pálení z Tršic, než dojel do Štbk, tak mu ten větr odfoukl střešní box, ten se rozbil na sračku, takže se otec vrátil a spal v Tršicích.

Odesláno

Ostrava, 30.12.2005 - kalamita...

Pažoutem přijela žena cca 30min přede mnou - přijel jsem v černé Fabii, foceno hodinu po mém příjezdu a projetí odhrnovače:

auta

a po dalších 20 minutách: :cool:

odhrnuto

PS: Bydlíme v centru OVy :papa

[upravil dne 30/12/05 jbily]

Odesláno

...ale koukam, ze co ja nasbirala na auto za tri dny, to mate ted Ostrave za ctvrt hodinky....uuffffff....

btw. my bydlime v ulici, ktera je docela do kopce, a nebudete mi verit, ale pomahali jsme s Honzou roztlacit jednomu expertovi Opela na letnich gumach, vubec by nevyjel...na zadni sedacce brylate tintitko...usmivala se a ja si rikala, doufam, ze tatinek bude mit stesti a dojedete v poradku....:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...