Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Milane - je to jenom turistická atrakce dobrá k tomu, aby člověka každou celou hodinu zabavila

P.S.
Hradečáci to prý nazývají Las Vegas a moc se jim to nelíbí - z pohledu turisty by mi to ani v Práglu zásadně nevadilo. Máme na Výstavišti Křížíkovu fontánu a ta za něco stojí jen večer a ještě za vlahé letní noci - tohle je v průchodu baráku v centru města, tzn. využitelné 24x denně a ZADARMO

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Méďo,měl jsem na mysli,že jste byli na tom srazu taky,ale dle Tvého včerejšího "objevu" jsi tu fotánu tehdy neviděl :myslim

Při čekání na uvolnění místa na oběd,jsme se s přítelkyní a Kubou toulali po městě a náhodou na tu fontánu narazili a moc se nám líbila :super

Někde doma na PC mám fotky a video co jsem pořídil na mobil,tak to večer pohledám :papa

Odesláno

A ještě jsem si vzpomněl že ten sraz pořádal MilanF1(ChouLu a RomanBazi) a jak vidno,tak ani pořadatel o té fontáně nevěděl,ale omlouvá ho,že není z JH :D:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...