saslik Odesláno 17. duben 2016 Odesláno 17. duben 2016 (upraveno) Ahojte neviete náhodou niekto či by pasoval podvozok z 407 SW do sedanu, konkrétne tlmiče A pružiny? ?? Alebo aj len pružiny. .. Za odpoveď ďakujem. ... Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Upraveno 17. duben 2016 uživatelem saslik Citovat
P607Olda Odesláno 17. duben 2016 Odesláno 17. duben 2016 (upraveno) Těžko. Nepíšeš motor - každý motor je jinak těžký, 1,8 benzín až po 2,7 HDi. Vzadu má SW jiné zatížení, než sedan. Takže - namontovat by to asi šlo, ale jezdit by se s tím nedalo... Přidrž se katalogových dílů. Připomenu, že tlumiče i pružiny se mění v párech, pravý i levý. Měnit jen jeden je už dost hřích. Jaký máš problém? Praskla pružina? Upraveno 17. duben 2016 uživatelem P607Olda Citovat
saslik Odesláno 17. duben 2016 Autor Odesláno 17. duben 2016 Jasné že oba...Mám možnosť mať Lacno z SW RHR 2.0HDI , JA MÁM ten istý motor akurát rozdiel že je to sw-cko Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
P607Olda Odesláno 17. duben 2016 Odesláno 17. duben 2016 (upraveno) Přední, nebo zadní? Proč je chceš měnit? (když ani nevíš, zda pružiny, nebo tlumiče). Upraveno 17. duben 2016 uživatelem P607Olda Citovat
ozzy56 Odesláno 17. duben 2016 Odesláno 17. duben 2016 podívej se na barevné značení před. pružin, musí být stejné zadní pasovat nebudou určitě, to dá rozum Citovat
Schreek Odesláno 18. duben 2016 Odesláno 18. duben 2016 Pokud bys byl schopný nám dát VIN obou vozů, tak Ti to jednoduše porovnáme jestli to je stejné... Podle mě by být mohlo... Ale skutečně má význam dávat na auto použité tlumiče??? Citovat
merlin99 Odesláno 20. duben 2016 Odesláno 20. duben 2016 (upraveno) Schreek: Sak ale za lacno predsa;) sorry neodolal som... Upraveno 20. duben 2016 uživatelem merlin99 Citovat
saslik Odesláno 21. duben 2016 Autor Odesláno 21. duben 2016 (upraveno) Merlin99 Bola to len otázka nemám chuť už draho do neho investovať už som do neho vrazi skoro 2ooo € mimo kúpnej ceny ...A vždy keď niečo dám spraviť ďalšia chýba sa ukáže. ..Už ma z toho boli hlava.... Ale snažím sa nevzdavat. ... Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Upraveno 21. duben 2016 uživatelem saslik Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Uff, tos koupil teda pěknej šrot Citovat
saslik Odesláno 21. duben 2016 Autor Odesláno 21. duben 2016 (upraveno) To ne len keď som to kúpil bol tam Fap off bol som aj V Peugeote alebo bolo to spravené na h.... A dostávala sa mi nafta do oleja až kým mi neohlo všetky ojnice takže išiel druhý motor, skoro nové turbo nové rozvody, homokinetaky, nové gufera, nový soft, nové ložiská V predu +tyčky riadenia A stabilizatora nový veľký silent motoru teraz nedávno akceleracny silent + vhmena oleja V prevodovke A samozrejme nové brzdy + aj tyčky stabilizatora vzadu A nová vrtule chladiča A druhé vstrekovacie čerpadlo Ale to bolo ok mám ho ešte doma. A ešte som zabudol na vysokotlakovu hadicku serva ktorá sa predrala O prevodovku. ....atď. ... No mal som smolu..... Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Upraveno 21. duben 2016 uživatelem saslik Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 No hezkej seznam clovece Sice asi tak s pulkou veci se dalo pocitat, ale ta druha pulka nevim nevim, no ... To uz jsi auto preplatil na opravach o 100%, ne ? Citovat
saslik Odesláno 21. duben 2016 Autor Odesláno 21. duben 2016 (upraveno) No skoro A preto mi je ľúto ho predať. ... Len musím ešte vyriešiť jednu vec A to je keď ho vytocim nad 3tis otacok tak mi vyhodí antipolution system faulty auto začne divne klepat je mŕtve A dia ukáže príliš vysoký tlak paliva....Keď sa chyba vymaže tak ide ďalej ako hodinky... Upraveno 21. duben 2016 uživatelem saslik Citovat
John_Ice Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 To ne len keď som to kúpil bol tam Fap off bol som aj V Peugeote alebo bolo to spravené na h.... A dostávala sa mi nafta do oleja až kým mi neohlo všetky ojnice takže išiel druhý motor, skoro nové turbo nové rozvody, homokinetaky, nové gufera, nový soft, nové ložiská V predu +tyčky riadenia A stabilizatora nový veľký silent motoru teraz nedávno akceleracny silent + vhmena oleja V prevodovke A samozrejme nové brzdy + aj tyčky stabilizatora vzadu A nová vrtule chladiča A druhé vstrekovacie čerpadlo Ale to bolo ok mám ho ešte doma. A ešte som zabudol na vysokotlakovu hadicku serva ktorá sa predrala O prevodovku. ....atď. ... No mal som smolu..... Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku když to má hafo km nalítáno si myslím, že to není až tak hrozný....někdo to prostě přizná,že sere do auta prachy a že se mu jebe a někdo dělá, že vlastně nic. Já asi tu jedinej měním každej rok spodní čepy a nadávám na to.A druhovýrobu teda nekupuji. Asi dělám něco špatně. Citovat
saslik Odesláno 22. duben 2016 Autor Odesláno 22. duben 2016 No sak jasné ja som človek čo sa stará, ale napr ťa vymena motora sa nemusela udiať to má stalo 1400€.... Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
John_Ice Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 blbé je, že auto má sloužit tobě a né ty je mu a že je nejdražší člen rodiny to bohužel je a to každé. Citovat
saslik Odesláno 29. duben 2016 Autor Odesláno 29. duben 2016 (upraveno) Čaute chalani Už z vás niekto menil poloos na 407 2.0hdi ? Ja mám problém že pri akceleracii mi trasie ako keby koleso (podlaha u sofera) mám nové gumy kolesá sú rovné , nové spodné capy+tyčky stabilizatora aj riadenia A spravena geometria. ..Keď vyradím tak to už netrasie čím to môže byť? Mám podozrenie na vnútorný kĺb lenže že vraj ten sa meniť nedá iba celá poloos...Máte niekto skúsenosť? ??môže to byť aj silent na prevodovke??? Za rady Ďakujem ........ Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Upraveno 29. duben 2016 uživatelem saslik Citovat
saslik Odesláno 29. duben 2016 Autor Odesláno 29. duben 2016 Nikto? Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
Přema Odesláno 30. duben 2016 Odesláno 30. duben 2016 Spojka a dvojhmota.... Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk Citovat
saslik Odesláno 30. duben 2016 Autor Odesláno 30. duben 2016 Diky za reakciu ale ta ma necelých 10tis nabehne. ..môže to byť ono??? Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.