Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a koupil malej kolečkovej hever na 3 t

kde, jakej, za kolik ...?

taky bych rád pořídil, ale dávat za to kolem tří litrů se mi nechce ... dvoutunovej se koupí v pohodě pod tisícovku v každým druhým krámu, ale třítunový jsou drahý jak prase, na to, že je to konstrukčně shodný :-(

a podle hesla, že dneska nic nevydrží a je potřeba to řádně naddimenzovat, se mi do dvoutunovýho jít nechce, sice auto teoreticky ani ty dvě nemá a nezvedám ho celý, no ale viz výše ...

Odesláno

Podle mě zvedáš nějakých 750 - 800 kilo max. Dvoutunový je dimenzovaný ažaž.

A když nebudeš trvat na kolečkovým - pokud to máš jen na výměnu kol apod. - tak máš do pětikila i osm tun.

Odesláno

U PSA jsem si kola menil vzdy radeji klasickym krokodylem, na 807 sem na original nemel ani odvahu. U ix35 mi ale zdvih krokodyla nestacil a tak jsem zkusil juknout na ten origo a dost me to prekvapilo. Jak uchyceni v aute pod kobercem tak samotna pevnost a lehke ovladani pri manipulaci. Mel jsem i fiata,mercedes vito a forda ale tohle je zatim ten nej origo hever co sem mel kdy v ruce.

Odesláno

neříkám, že je pro všechna auta vhodný, reagoval jsem na Dano406 ;)

jinak je tu link věnovaný speciálně zvedákům, v něm si musí vybrat každý...

Odesláno

ozzy56: Tak ten co máš na fotu, mi tam právě nikde nešel napasovat.

Přizvedl jsem to tím z výbavy a jen co to šlo, tak jsem tam vrzl ten pojízdný a špalky k tomu.

Kdyby byl k dispozici nízko profilový tak bych tu pláchoť ani nepoužil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...