kavol Odesláno 8. duben 2016 Odesláno 8. duben 2016 a koupil malej kolečkovej hever na 3 t kde, jakej, za kolik ...? taky bych rád pořídil, ale dávat za to kolem tří litrů se mi nechce ... dvoutunovej se koupí v pohodě pod tisícovku v každým druhým krámu, ale třítunový jsou drahý jak prase, na to, že je to konstrukčně shodný :-( a podle hesla, že dneska nic nevydrží a je potřeba to řádně naddimenzovat, se mi do dvoutunovýho jít nechce, sice auto teoreticky ani ty dvě nemá a nezvedám ho celý, no ale viz výše ... Citovat
Sawoy Odesláno 8. duben 2016 Odesláno 8. duben 2016 Podle mě zvedáš nějakých 750 - 800 kilo max. Dvoutunový je dimenzovaný ažaž. A když nebudeš trvat na kolečkovým - pokud to máš jen na výměnu kol apod. - tak máš do pětikila i osm tun. Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. duben 2016 Odesláno 8. duben 2016 U PSA jsem si kola menil vzdy radeji klasickym krokodylem, na 807 sem na original nemel ani odvahu. U ix35 mi ale zdvih krokodyla nestacil a tak jsem zkusil juknout na ten origo a dost me to prekvapilo. Jak uchyceni v aute pod kobercem tak samotna pevnost a lehke ovladani pri manipulaci. Mel jsem i fiata,mercedes vito a forda ale tohle je zatim ten nej origo hever co sem mel kdy v ruce. Citovat
Dano406 Odesláno 8. duben 2016 Odesláno 8. duben 2016 Já použil ten origo teď nedávno a to kvůli prdlé přední pružině. Ten 2t na kolečkách se tam jaksi neměl šanci nikde dostat. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. duben 2016 Odesláno 8. duben 2016 tu 406ku nemyslíš, že ne? pro toho, kdo si dělá na autě sám, je takový zvedáček nepostradatelný Citovat
Lubo§ Odesláno 8. duben 2016 Odesláno 8. duben 2016 Taky zdvihák ako ukazuješ ozzy mam aj ja no na phedru je veľmi nízky ledva ho zdvihnem tak aby som dal dole koleso Citovat
ozzy56 Odesláno 8. duben 2016 Odesláno 8. duben 2016 neříkám, že je pro všechna auta vhodný, reagoval jsem na Dano406 jinak je tu link věnovaný speciálně zvedákům, v něm si musí vybrat každý... Citovat
Dano406 Odesláno 8. duben 2016 Odesláno 8. duben 2016 ozzy56: Tak ten co máš na fotu, mi tam právě nikde nešel napasovat. Přizvedl jsem to tím z výbavy a jen co to šlo, tak jsem tam vrzl ten pojízdný a špalky k tomu. Kdyby byl k dispozici nízko profilový tak bych tu pláchoť ani nepoužil. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. duben 2016 Odesláno 8. duben 2016 jak vidíš, tak pod moji 406ku vlezl bez problémů, ale nezvedám (pokud to není nutné) auto za karoserii, ale za nápravy--nápravnici Citovat
Dano406 Odesláno 9. duben 2016 Odesláno 9. duben 2016 Ten co máš na fotce mi tam vleze taky, jenom jak mě jebla přední pružina, tak sem měl smolíka pacholíka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.