Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tři hlavní rozdíly: možnost sedadel ve třetí řadě, s tím související roletka v kufru místo toho skládacího deklu a hlavně (aspoň pro mě) panorama sklo ve střeše. Designový rozdíl jsou i stříbrné hagusy na střeše u SW (Break má černé, ovšem možná ne úplně vždy). Kdo mě doplní? :papa

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Tak mam asi nějaky hybrid, v TP mám Break. Při tom mám skleněnou střechu, možnost 3tí řady sedadel. Stříbrné hágusy. 2. řada sedadel jestli jde vytáhnout jsem nezkoumal. Mám r.v. 2008.

Odesláno

Tak nemáš break.......break má lavici,skládací roletu a nemožnost dát 7 sedadel......ale může mít prosklenou střechu jako příplatkovou výbavu.

Příplatková variabilní výbava u Break je značně omezena ve prospěch SW.....viz zadní dělená vyndavací sedadla....7 míst atd.

Odesláno

Tak nemáš break.......break má lavici,skládací roletu a nemožnost dát 7 sedadel......ale může mít prosklenou střechu jako příplatkovou výbavu.

Příplatková variabilní výbava u Break je značně omezena ve prospěch SW.....viz zadní dělená vyndavací sedadla....7 míst atd.

Diky za info pánové popřípadě dámy, udělal jsem si registračku na Service Box a tam mě to píše taky SW. Tak to mám špatně uvedené v TP. 

Odesláno (upraveno)

No jasně :D On je tu nový, tak to nemůže vědět ;)

Tsonga, vítej do 307SW party a do klubu vůbec :papa

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Ty dámy jsem myslel obrazně :) Každopádně ještě jednou díky, jsem rád že je tu velká základna 307. Teď budu řešit radio, nejlépe origo ale na MP3...  můžete mě pomoct navést? Mám RD4 a monochrom displej. Poslední dotaz a už dám pokoj :D 

Odesláno (upraveno)

Máš rok facelift 2008 takže RD4 MP3 se sběrnicí can bus . Připojit se k němu dá i aux kabel (musí se povolit diagnostikou) ale kvalita nic moc....mám to taky ale nepoužívám..nebo tzv Xcarlink....to je to samé k připojení usb,sd......kvalita je lepší ....ale já radši ty mp3 cd.

Dispeje se tuším používaly tři druhy.....máš tento..??

post-44073-0-38437800-1459286261_thumb.j

Upraveno uživatelem celda1970
Odesláno (upraveno)

Ne, mám nějaky obyčejný. S takovou obyčejnou grafikou. Mě by bohatě stačilo mp3 na CD. Kdyžtak odpo vyfotím. To označení radia je RD4 N1?

Upraveno uživatelem Tsonga
Odesláno

Vítej na klubu :papa  , označ autíčko samolepkou nebo podložkou RZ klubu a třeba se někdy v Brně potkáme ;)

Jinak ještě k tomu rozdílu break x sw, mě napadaj kromě stříbrných hagus i stříbrný kliky dveří ;)

Pochlub se nějakou fotkou 307sw.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...