Přejít na obsah

Tsonga

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

Vše od uživatele Tsonga

  1. Tsonga

    Repas přední osy

    Ok, díky, musím to nějak dát dohromady. Ceny nějak neřeším, mám to vše přes známého. Ramena budu kupovat nové, teď blbí dotaz silentblok tedy nemusím kupovat, když budou ramena nové ne nebo je tam ještě něco extra.
  2. Zdravím klubáci, Chystám se na repas přední osy, jenže nějak se ztrácím v tech. specifikaci. Důvod opravy je - klepou mě čepy (je to celkem dost slyšet), volant má mírnou vůli, občas mě to připadne jak kdyby táhl do boku, tlumiče přední ko. Při té příležitosti jsem řekl že udělám kompletní předek. Samozřejmě nemyslím tím brzdy a jiné věci. Spíš jenom kolem toho mlácení nápravy a té vůle. Můžete mě prosím sdělit co vše mám po objednávat? Vím že je to trochu obsáhlá otázka, aspoň trochu přiblížit. Díky všem za ochotu. Jedná se o model SW 1.6HDi 66kw. r.v. dle vin 03/2008
  3. Zdravím, mohu někoho poprosit v okolí Brna nebo nejlépe v Brně o naparovani rádia. Koupil jsem originální Radio RD4 s MP3. Po výměně Radio jede ale pipe cca po vteřině. Jedna se o peugeot 307 r.v. 2008.
  4. Tsonga

    Rozdíl mezi 66Kw a 80Kw

    Jo na to jsem zapomněl, jedná se mi o 1.6. Teď mám trošku jiný dotaz, když mám těch 66 Kw, dá se to nějak přeskládat na 80 Kw? Nebo je lepší to chipnout? Díky.
  5. Tsonga

    brzdy na 307

    A teď se zeptám blbě, koupil jsem tyhle, NK203722 To ale asi budou špatné. Můžete mě to jen někdo potvrdit? Tohle by asi měly být ony NK201939 Díky všem...
  6. Tsonga

    brzdy na 307

    Mohu poprosit jestli mám taky kotouče s ložiskem? Včera jsem koupil nové brzdy ale bez ložiska, tak ať to mohu vyreklamovat. Zde ji VIN VF33H9HXC85135035 Děkuji Všem.
  7. Zdravím, chtěl bych se poptat v čem se liší motorově tyto KW? Myslím tím jako turbo, apod nebo jestli to je jen softwarově. Možná blbý dotaz, jen by mě stačila jednoduchá odpověd. Každopádně Díky.
  8. Zdravím, mám prosbičku. Odešla mě vrtula na turbu, sehnal jsem jiné z nějaké bouračky. Turbo je myslím z Fordu, turbo funguje celkem bez problému. Jen jsem si všiml že když je motor lehce zahřátý tak motor táhne hezky. Jakmile se zahřeje na provozní teplotu, tak mě připadá že se mu nechce. Při rozjezdu to chvilku trvá než se sepne apod. Nevím jak bych to lépe popsal. Jedná se 1.6HDi 66kw. Někdo z Brna nebo okolí kdo by se na to mohl kouknout přes Diag? PS. S původním turbem než odešlo, jelo to perfektně.
  9. Tsonga

    kolik mate najeto

    Moje 307 má najeto cca 430 tisíc, mě zatím odešlo turbo.
  10. promiň, drobná chyba VF33H9HXC85135035. Děkuji
  11. Tsonga

    Break vs. SW

    Tak snad se někdy potkáme, samolepku nebo RZ si pořídím. Fotek moc nemam, klidně nafotím. Zde mám aspoň 2 http://pwerus.rajce.idnes.cz/Peugeot_307/ Snad to tedy půjde otevřít. to Celda: Každopádně díky za to radio, aspoň vím na co se zaměřit.
  12. Tsonga

    Break vs. SW

    Ne, mám nějaky obyčejný. S takovou obyčejnou grafikou. Mě by bohatě stačilo mp3 na CD. Kdyžtak odpo vyfotím. To označení radia je RD4 N1?
  13. Tsonga

    Break vs. SW

    Ty dámy jsem myslel obrazně Každopádně ještě jednou díky, jsem rád že je tu velká základna 307. Teď budu řešit radio, nejlépe origo ale na MP3... můžete mě pomoct navést? Mám RD4 a monochrom displej. Poslední dotaz a už dám pokoj
  14. Tsonga

    Break vs. SW

    Diky za info pánové popřípadě dámy, udělal jsem si registračku na Service Box a tam mě to píše taky SW. Tak to mám špatně uvedené v TP.
  15. Tsonga

    Break vs. SW

    Jsou solo.
  16. Tsonga

    Break vs. SW

    Tak mam asi nějaky hybrid, v TP mám Break. Při tom mám skleněnou střechu, možnost 3tí řady sedadel. Stříbrné hágusy. 2. řada sedadel jestli jde vytáhnout jsem nezkoumal. Mám r.v. 2008.
  17. Ahojte, tak jsem pořídil Peugeota 307 Break 1.6 HDi, super kočár. Jen mám dotaz, jaký je rozdil mezi SW a Break? Téma jsem nenalezl.
  18. Ahoj, mohu poprosit o výcuc výbavy a všemožných informací dle VIN? VF33H9HXE85135035
×
×
  • Vytvořit...