FrantaCV Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 Baví se tady na fóru někdo tímto druhem sportu? Mám tady docela slušnou sbírku materiálu, ale už na to lezení nějak nemám dost sil a ani odvahu. Pokud by měl někdo zájem, tak přenechám za rozumný peníz. Jinak to půjde na AUKRO Poptávky sem nebo třeba na SZ. V případě zájmu doplním seznam, foto i cenu. Citovat
Aluška Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 Taky jsem to už nějakej rok zpátky vzdala , když jsem bydlela v Brně, tak byl Mor. kras za humny, ale teď bych musela jezdit, kdo ví kam , navíc na to není nějak ani čas, nálada a odvaha . Věci šly taky přes aukro a byly hned fuč . Citovat
Medvěd Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 Aluško - tak křehká až éterická dívka lezla někdy po skalách??? Musel to být krásný pohled, ale nějak si to nedokážu představit v barvách ... Citovat
Aluška Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 Jojo lezla jsem po skalách, na umělé stěně, ale úplně nej bylo lezení dolů do veřejnosti nepřístupných jeskyní jen tak s karbidkou, neuvěřitelný zážitek ....joooo kde sou ty časy Ale pobavils s tou křehkou až éterickou dívkou Citovat
Šalda Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 Taky jsem kdysi lezl, všude kde se dalo, dělal jsem tehdy výškové práce, takže to bylo spojení zábavy a práce, ale už to pro mě není, nicméně se zkusím zeptat v týdnu bývalýho kolegy (kamaráda) který tuto činnost ještě vykonává, jestli nepotřebuje doplnit zásoby. Citovat
oddie Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 A co máš? Aktuálně mi sice nic neschází, ale třeba se mi něco zalíbí. Citovat
FrantaCV Odesláno 28. březen 2016 Autor Odesláno 28. březen 2016 Sepíšu to a dám to do inzerce - sem už to jako nabídka nepatří. Citovat
KoudaK Odesláno 28. březen 2016 Odesláno 28. březen 2016 Ahoj. Můžu poprosit o fotku všeho co máš s cenovkou? můj mail: honzazlelekovic@seznam.cz Děkuji. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.