Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Baví se tady na fóru někdo tímto druhem sportu?

Mám tady docela slušnou sbírku materiálu, ale už na to lezení nějak nemám dost sil a ani odvahu.

Pokud by měl někdo zájem, tak přenechám za rozumný peníz. Jinak to půjde na AUKRO

Poptávky sem nebo třeba na SZ. V případě zájmu doplním seznam, foto i cenu.  

Odesláno

Taky jsem to už nějakej rok zpátky vzdala :cool: , když jsem bydlela v Brně, tak byl Mor. kras za humny, ale teď bych musela jezdit, kdo ví kam :( , navíc na to není nějak ani čas, nálada a odvaha :mad: . Věci šly taky přes aukro a byly hned fuč ;) .

Odesláno

Aluško - tak křehká až éterická dívka lezla někdy po skalách??? Musel to být krásný pohled, ale nějak si to nedokážu představit v barvách ...

Odesláno

Jojo lezla jsem po skalách, na umělé stěně, ale úplně nej bylo lezení dolů do veřejnosti nepřístupných jeskyní jen tak s karbidkou, neuvěřitelný zážitek :o ....joooo kde sou ty časy :mad:

Ale pobavils s tou křehkou až éterickou dívkou :D  :D

Odesláno

Taky jsem kdysi lezl, všude kde se dalo, dělal jsem tehdy výškové práce, takže to bylo spojení zábavy a práce, ale už to pro mě není, nicméně se zkusím zeptat v týdnu bývalýho kolegy (kamaráda) který tuto činnost ještě vykonává, jestli nepotřebuje doplnit zásoby.

Odesláno

Ahoj. Můžu poprosit o fotku všeho co máš s cenovkou? můj mail: honzazlelekovic@seznam.cz

Děkuji.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...