Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Handsfree sada - pevná, BT, co vybrat?

Recommended Posts

Odesláno

Vzhledem k tomu, že si současný povoz asi ještě nějakou dobu nechám, hodilo by se mi do toho vestavět handsfree. Asi radši pevnou zástavbu, nepotřebuju to nikam přendavat, a nepotřebuju od toho ani žádnou komunikaci s rádiem (aktuálně v autě stejně žádné nemám) ani jiné serepetičky, prostě čistě jen telefonování, s propojením s tlemefónem přes bluetooth. Auto nemá CAN BUS, zástavbu si budu dělat sám.

Měl-li by někdo doporučení na rozumný přístroj v rozumné kvalitě za rozumnou cenu, případně i nějakou rozumnou nabídku? :) Klidně to může být i použité, když to bude funkční...

Odesláno

A co ma parrot spolecneho s radiem ty lopato.....??? Tady nekdo tomu nerozumi..... ma to vlastni jednotku....mikrak....reprak...disple maly...

Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk

Odesláno

Ty si ale vuuul [emoji1] [emoji1] .... a kde by to tak asi melo hrat kdyz nema radio... ne predstav si ze toto v aute a ne v parodii na auto nemam.... spokojen

Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk

Odesláno

Kdysi jsem tady od někoho koupil komplet sadu Nokia Car Kit CK-7W. Mám ji ještě doma tak jak přišla. Vše zabaleno a je i s reproduktorem. Za 500,- ji pošlu klidně dál. Pokud by ti fungovala s tvým telefonem.

Odesláno

Pokud by to oddie chtěl vyzkoušet, klidně to zapůjčím. ChouLu myslím bude na Velikonoce doma, může to vzít potom do Prahy.

Odesláno

BT sluchátko mám, jako nouzovka, když vím předem, že potřebuju volat, dejme tomu, ale abych to na sebe věšel před každou jízdou, to je opruz. To si radši zaplatím tu pevnou.

Parrot sice stojí celkem raketu, ale když nebude zbytí...

Kirkiz: pokud bys to půjčil na vyzkoušení a ChouLu by to vzal do Prahy, bylo by to super.

Odesláno

Tak se spoj s Choulákem a když bude mít cestu do HB tak mu to dám. 

Odesláno (upraveno)

oddie, jestli to chceš i používat, tak vezmi jedině ten Parrot a mikrofon umístit u stropního světla. Využívá reproduktory v autě, autorádio není potřeba. Na aukru se nechá obvykle koupit za slušnou cenu.

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

Aj parrot budes musiet mať zapnutý aby si prijal hovor.

Aj naparovany.

Mam Bt slúchadlo,ale nemám ho zavesené na uchu celú cestu,boli ucho,tak si to naparujem a odložím na miesto,kde ho len vytiahnem a dám na ucho,ked niekto volá.

Odesláno (upraveno)

Já mám BT sluchátko, co na uchu netlačí, pobere 2 telefony najednou a můžu ho používat i mimo auto. Hotovo, dvacet :papa

Upraveno uživatelem Veverka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...