Havlicek.Lukas Odesláno 25. březen 2016 Odesláno 25. březen 2016 (upraveno) z baterky pres pojistku rozdvojis kabel a dovedes na ovladaci a spinaci kontakt reledruhej kabel spianciho na ventilatora posledni mozny kabel pripojis ke spinaci (kterej musi byt ukostren)u verze s ovladanym plusem to je trochu jine ale v principu stejne bejt pobliz tak bych ti to i zapojil Upraveno 25. březen 2016 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Šalda Odesláno 25. březen 2016 Odesláno 25. březen 2016 Tak je fakt že do Kolína to mám daleko, ale mám tam rodinu, v Ohradě u Nové vsi Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. březen 2016 Odesláno 25. březen 2016 no to je koosek a vyslahat na velionoce se musi i druhe koleno ja mam taky rodinu kósek vod brna Citovat
Šalda Odesláno 25. březen 2016 Odesláno 25. březen 2016 No vidíš to Ale já zase nejsu taková lama, kdysi sem dělával hudbu do auta, doma mám všude reprobedny co sem si dělal a doma si tahám elektriku sám, teda až na pojistkovou skříň, do ní nesáhnu Jen si to musím v hlavě poskládat, nemám rád technický výkresy, z nich sem měl na škole 4, su truhlář, a když sem měl namalovat třeba okno, tak sem nevěděl jak, ale namalovat si to podle sebe a potom to udělat nebyl problém Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. březen 2016 Odesláno 25. březen 2016 vezmem to popradezjistit zda tam nejaka elektrika na ventilator je - zjistit zda je ovladany plusem nebo minusem rele sad znas a popis konektoru na nem takynamontujes cidlo ma 2 pinypodle ovladani bud na cidlo privedes kostru a druhej na rele nebo PLUSKO a relevytup z rele na ventilator a makasto schema je PLUS regulaceMINUS je trochu jine ale jde ze schematu odvodit Citovat
Šalda Odesláno 25. březen 2016 Odesláno 25. březen 2016 Elektrika tam teď vede, tu jsem natáhl z relé co jsem našel u baterky, je to relé na přední mlhovky, který ale stejně nemám, takže teď to mám napojený z relé mlhovek do relé ventilátoru, tudíž to ovládám spínačem na palubovce. A je ovládaný plusem. Citovat
Šalda Odesláno 25. březen 2016 Odesláno 25. březen 2016 Ale asi bych jako první sehnal ten termostat, a zapojení budeme řešit potom Hlavně nevím jak potom zkusit jestli to jede, protože nafta na neutrál nikdy nebude mít tak velkou teplotu. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. březen 2016 Odesláno 25. březen 2016 cidlo nez ho strcis do chladice tak zahrejes treba zapalovacem Citovat
Šalda Odesláno 25. březen 2016 Odesláno 25. březen 2016 Aha, to mě nenapadlo Tak jak ho seženu tak potom uvidíme co a jak Citovat
krtek 2 Odesláno 26. březen 2016 Odesláno 26. březen 2016 (upraveno) skusis bud zapalovacom alebo najlepsie je prevarit vodu v hrnci a termospinac do nej ponoris ,do par sekund musi zopnut a ked to budes mat napojene tak staci tie dva kabely kontakty co budu na termospinaci skusobne spojit dokopy a sahara sa rozbehne takto si overis ze si to zapojil spravne a termospinac overis ci funguje ako sa popisovalo vyssie a ked to chces zapojit superjednoducho v tvojom pripade aby si to nerobil vsetko od nuly tak tam kde mas teraz provizorny spinac na saharu ten vyhodis a tie dva kabely co ti ostanu v ruke napojis na tie dva piny toho termospinaca (je jedno ktory kablik na ktory pin) a mas hotovo ale samozrejme tie kabliky musis potiahnut do motorovej casti ku chladicu na termospinac ktory tam domontujes a pokial to nemas istene poistkov mzslim privod na ten spinac tak bz om ju tam urcite dal proste len nahradis spinac za spinac ,ten na palubovke ovladas ty a ten na chladici ovlada teplo Upraveno 26. březen 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
Dýdý Odesláno 26. březen 2016 Autor Odesláno 26. březen 2016 No a když si chceš hrát tak můžeš koupit čidlo se 4 vývodama a zapojit sahary zvlášt.Na nižší teplotu 1 vrtule a na vyšší obě.A tlačítko nechat na překlemování čidla-ruční spouštění při kolonách na cestě k moři .Takhle jsem to měl u ZX. Citovat
Šalda Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 Ještě přemýšlím, dá se ten termostat koupit přímo v Peugeotu jako originální díl pro Parťáka? Nebo mám shánět nějakej univerzální? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 jde proc by neslouniverzal taky muzes - jen je vhodne koupit vhodny teplotni rozsah Citovat
Šalda Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 Právě bych raději koupil origo kterej se tam dával, kvůli teplotě, velikosti a podobně, ať nemusím nic zkoušet a koupím, namontuju, zapojím a hotovo :-) Jak se teda tomu přesně říká? podle čeho bych to našel, třeba u Badisáka? Citovat
Šalda Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 (upraveno) Nejde mě dát odkaz z autorozvody.cz, ale asi jsem to našel, je to teplotní spínač? Vypadá stejně jako na obrázku na první stránce tohoto tématu. Upraveno 6. duben 2016 uživatelem Šalda Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 odkaz blbne asi si myslel neco takovehohttps://www.google.cz/search?q=cidlo+ventilatoru&biw=1680&bih=886&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjJ8PHj3frLAhWFCJoKHUxbBVEQsAQIIwrozmer je cca stejnej a pokud nemas orpgo konektor stejne tam budes muset dodelat nejake konektoryja do Saxa namontoval cidlo z feldy (zavit i teplota sedi, konektor sem upravil) Citovat
Šalda Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 Tenhle je přímo od badisáka, ale v Peugeotu to budou mít taky, ještě se zeptám tam. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 jj ale pocitej tak 400 Kc mas tam i teplotni rozsah, zavit a tvar konektoru Citovat
Šalda Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 Takže tohle není ono, nebo jak tomu mám rozumět? Sem myslel že tohle koupím, zapojím a hotovo. Citovat
Šalda Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 Tohle je přímo pro motor rhy co mám já, je to přímo pro mýho parťáka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.