vasekwalenta Odesláno 16. březen 2016 Odesláno 16. březen 2016 Ahoj kluci potrebuji poradit tohle mi prislo do emailu abych aktualizoval nejakou databazi...je to bezpecne nebo jsem napaden necim??diky za pomoc System Administrator (admin@technicalsupport.cz) Webmail Kvóta prekrocen Aktualizujte prosím Dnes 16. 3. 2016, 22:32:43 Komu: me g Vážený Uživateli,Vzhledem k dispozici nové aktualizace v databázi. Jste povinni aktualizovat webmail podrobnosti.Chcete-li zabránit ztrátě dat, všichni uživatelé musí aktualizovat své údaje webmail s novým databázovým serveremAktualizujte prosím zde: http://websupport.webmail.cz Správce Systému Citovat
Veverka Odesláno 17. březen 2016 Odesláno 17. březen 2016 Přesně. Navíc ta doména, poctivé firmy mívají srozumitelnou/identifikující, ale tohle?! Citovat
vasekwalenta Odesláno 17. březen 2016 Autor Odesláno 17. březen 2016 Nic jsem neudelal jen se to otevrelo a chce to heslo a jmeno.zavrel jsem to.co s tim?je mozny nejak procistit nebo overit pc??? Citovat
Návštěvník Odesláno 17. březen 2016 Odesláno 17. březen 2016 (upraveno) Buď v klidu, je to klasická výzva pro blbce, aby sdělili svoje přihlašovací údaje. Teda hlavně je tam nepiš :-) Upraveno 17. březen 2016 uživatelem Návštěvník Citovat
pštros Odesláno 17. březen 2016 Odesláno 17. březen 2016 (upraveno) Ty máš nějaké svoje www stránky nebo tak něco? Protože proč klikat na něco, co mi nic neříká? Teď projeď PC aktualizovaným antivirem.... Nejlépe i odpoj internet během testu PC antivirem. A nebo to může být jen portál, kde sbírají údaje o uživatelích - heslo a jméno Upraveno 17. březen 2016 uživatelem pštros Citovat
MJSytic Odesláno 17. březen 2016 Odesláno 17. březen 2016 V klidu. Jen stránka s podvodným přihlášením Citovat
vasekwalenta Odesláno 17. březen 2016 Autor Odesláno 17. březen 2016 Ja www stranky nenam.jeste musim na kluka jestli o necem nahodou nevi...teda fda v tom nema prsty on Citovat
vasekwalenta Odesláno 17. březen 2016 Autor Odesláno 17. březen 2016 Tak kluk o nicem nevi.takze jen smazat?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.