Vena garážmistr Odesláno 24. srpen 2016 Odesláno 24. srpen 2016 Tohle jsem zjišťoval cca 3 týdny zpět. Volal jsem na evidenci do B n L/Stará Boleslav a bylo mi řečeno že to technicky není možné a že současný systém evidence to nebude umět nikdy že to bylo jen zbožné přání politiků. Citovat
Driver Odesláno 24. srpen 2016 Odesláno 24. srpen 2016 V 15. 3. 2016 at 13:37, P607Olda napsal: A teď už konkretně:........ - pojistíš auto na kupujícího .......... Jenom k tomu pojištění, nemusí to být na jméno kupujícího. Auto musí mít pojištění, ale není nutné, aby byla smlouva na majitele. Lze to pojistit třeba přes někoho z rodiny, kdo už jezdí nějaký ten pátek a má nějaké "bonusy" u pojišťovny, potom dostane na pojištění i lepší cenu. Citovat
P607Olda Odesláno 24. srpen 2016 Odesláno 24. srpen 2016 (upraveno) To je otázka, zda je to výhodné. V dané chvíli se zaplatí míň peněz. "Synek" jednou bude mít svoje auto pojištěné na sebe. Takže je otázka, zda tyto bonusy nemá "vysloužit" hned, dokud má auto s malým objemem, a až si jednou koupí dvoulitr, tak už bude zkušený pojištěnec. Krom toho, ať je auto jeho i s náklady a starostmi, jak jednat s pojišťovnou. U známých pojišťovna jednala tak nesmyslně, že 40 let starý žigulík chtěla zvýšit pojistku, tak bylo výhodnější předělat pojistku na manželku (76 let) která záhy zemřela. Úspora asi 300 Kč, a to se vyplatí. PS: provozování živnosti mě naučilo, že každý úhybný manévr se vymstí - obrátí proti původci. Upraveno 24. srpen 2016 uživatelem P607Olda Citovat
P607Olda Odesláno 24. srpen 2016 Odesláno 24. srpen 2016 MotoMoto: stačí poslat úředně ověřenou plnou moc. Citovat
MotoMoto Odesláno 25. srpen 2016 Odesláno 25. srpen 2016 To sice stačí, ale kromě plně moci ještě i velký malý technicak, evidenčku, a pak to zase poslat zpět. Navíc ještě tu plnou moc když už měli plnou moc obráceně udělanou. Takže si smála udělal výlet a už to má za sebou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.