Vvitty Odesláno 16. březen 2016 Odesláno 16. březen 2016 Mimochodem, jaky mas vlastne rozpocet? Na auto + dovoz + prvotni servis?
pštros Odesláno 17. březen 2016 Autor Odesláno 17. březen 2016 (upraveno) Medvěde, děkuji za dlouhý příspěvek.... Jak si to tak uvědomuji, což je podle mě důležité - přiznat si chybu, tak asi se vážně nadchnu pro všechno co vypadá na první pohled dobře. Je třeba začít koukat rozumem a ne nedočkavou prdelí, která se už chce svést... Budu opatrný, nechci pak tady založit svoje vlákno a brečet jaké mám problémy a být v klubu za idiota a pro výsměch. PS Já jsem již více jak čtvrt století starý a musím se už na svůj věk i tak chovat, takže sundat brýle a nasadit rozum. Upraveno 17. březen 2016 uživatelem pštros
pštros Odesláno 17. březen 2016 Autor Odesláno 17. březen 2016 Na auto těch 90tis. kč, zbytek mám na dovoz + základní servis po koupi + rezerva kdyby cokoliv
Ducatista Odesláno 17. březen 2016 Odesláno 17. březen 2016 (upraveno) Medvěd: opravdu není co dodat, hodně pěkně sesumírováno PS: obzváště ten konec, jak opička chcípne, fakt jsem se po ránu zasmál Upraveno 17. březen 2016 uživatelem Ducatista
Honza z Nera Odesláno 17. březen 2016 Odesláno 17. březen 2016 Medvěd: krásně jsi to zapsal. Jo zkušenost je třeba, ale pokud je člověk mladý, tak ho málo co přesvědčí. Pštros: hele a nechceš prostě počkat, šetřit víc, a pak kupovat auto? Vždyť ty auto asi ani pořádně nepotřebuješ když hledáš kupé ne? A tak ještě chvilku počkáš, a poté si třeba do toho DE pro auto zajedeš. Myslím, že v ČR se na dobré kupátko narazit nedá. Jednak je to už fakt starý a pokud někdo někde skrývá auto v dobrém stavu, nebude ho prodávat za cca 90tis. Vždyť už je to skoro "muzejní" kousek a ceny těchto aut půjdou pomalu nahoru.
pštros Odesláno 17. březen 2016 Autor Odesláno 17. březen 2016 Jako rád bych v létě auto už měl, plánujeme velký výlet na jižní Moravu... Nepojedu přeci vlakem tam kde chceme vlaky a ani busy nejezdí, zkrátka chci už být mobilní a užít si dovolenou po svém
punkac Odesláno 17. březen 2016 Odesláno 17. březen 2016 opět perla, kvůli tomu, že chceš jet na dovolenou na jižní Moravu potřebuješ auto? Si ho půjč v půjčovně a šetři na pořádné auto a ne s prominutím mr*ku olepenou reklamou na chlast ;-)
pštros Odesláno 17. březen 2016 Autor Odesláno 17. březen 2016 Není to jen kvůli tomu já chci auto už delší dobu, ale až ted mám nějakou částku našetřenou, která by na kup mohla stačit Auto si mohu půjčit, o tom žádná, ale už bych chtěl jet se svým
oddie Odesláno 17. březen 2016 Odesláno 17. březen 2016 Tobě je víc než 25??? Sorry, ale podle projevu to vypadá na 18 max. A teprve teď si našetřil pár žbrdliků a honem honem chceš kupovat takovéhle auto? Jo, fakt nejlepší cesta k tomu zase hodně dlouho nic nemít... To je fakt nářez, tohle téma, tlemenovela hadr.
pštros Odesláno 17. březen 2016 Autor Odesláno 17. březen 2016 Čekal jsem kdo se první objeví a bude rýpat kolem věku, kolem toho co chci Moje snad věc, ne? Já se ptal na Coupé, co a jak, dostal jsem odpovědi,.. Na co si dát pozor, jaký motor nebrat a tak dále. Takže teď čekám až se objeví nějaký slušný kousek. A první auto tohle není, již jsem nějaké měl jenže stěhování se, pes, byt, sežralo to dost peněz, proto mám rozpočet takový jaký mám.
Guest minimaxa Odesláno 17. březen 2016 Odesláno 17. březen 2016 evoluce v přímém přenosu, z pštrosa se stává kavka
oddie Odesláno 17. březen 2016 Odesláno 17. březen 2016 Ale jo, já ti taky fandím, jen si to pořiď, aspoň uvidíš, jak dokáží být sny drahé Ono je to popravdě jedno, tak nějak tuším, že tady bude sranda, ať už si pořídíš naprosto cokoliv...
pštros Odesláno 17. březen 2016 Autor Odesláno 17. březen 2016 Nééééé sranda nebude... Já vám dám takovou evoluci
Guest minimaxa Odesláno 17. březen 2016 Odesláno 17. březen 2016 Jo, je fajn, že to bereš s humorem. Uvidíme, kdo se bude smát jako poslední
pštros Odesláno 17. březen 2016 Autor Odesláno 17. březen 2016 Tak co mám dělat jsem veselý člověk... Jak jsem psal Medvědovi. Budu se hlídat a nekoukat s růžovými brýlemi. Nekoupím první vrak co potkám... Jednou jsem takhle auto koupil, investice nebyly vysoké, ale já jsem nepoučitelný. Proto jsem si stanovil cenový limit se vším, takže musím koupit s rozvahou. Chci jezdit a nemít auto v garáži.
Vvitty Odesláno 17. březen 2016 Odesláno 17. březen 2016 Na auto těch 90tis. kč, zbytek mám na dovoz + základní servis po koupi + rezerva kdyby cokoliv Zbytek je kolik? Na dovoz, servis, rezerva? Aspon tolik jako na to auto? Protoze u kupe za 90 to tak nejak vyjde :-)
gronholmm Odesláno 17. březen 2016 Odesláno 17. březen 2016 Jo to byla sranda že dovoz, STK, první servis byl u mě dražší než pořízení samotnýho auta
oddie Odesláno 17. březen 2016 Odesláno 17. březen 2016 Taky jsem kdysi hurá koupil coupé. Ale mnohem víc hurá. U jednoho známého stál vrak F 128 coupé - ale úplný vrak. Zrezlé, nepojízdné, nekompletní. Ale krásné. Nějak mě to děsně lákalo, až jsem se asi po půl roce zeptal, a dozvěděl se, že těsně předtím už si to za pár šupů odvezl nějaký dovozce. Pustil jsem to z hlavy, načež po dvou měsících se mi doneslo, že ten dovozce dotáhl jiné z Rakouska, že to přestaví, ale nějak ho to přestalo bavit a že to klidně pustí. Tak jsem tehdy hurá za cca 30 měl najednou vraky dva Moc jsem to neprohlížel, nad dírama mávl rukou, on koukal trochu překvapeně, nemaskoval jako většina kšeftařů, spíš mě varoval, že to není úplná sláva, ale co, bylo to kupátko, jezdilo to, měl jsem kamaráda klempíře, spoustu nadšení... Tak jsem to dovezl na dílnu a začal odstrojovat. Vyndal koberec a viděl podlahu dílny, sundal tapecíry a dveře měly jen vnější plech... A byla z toho pěkná příležitostná práce na půl roku, vždycky tak po škole jsem zajel, něco na tom postrašil, něco zkanibalizoval z toho druhého vraku, no a za těch půl roku jsme to nalakovali, a měl jsem auto. Opravy stály celkem asi 30, možná 40, přesně spočítané jsem to neměl. měl jsem to asi rok a půl, pak se naskytla tehdy super koupě 205 D, a dvě auta jsem tehdy neuživil ani neměl kam strčit, tak šlo kupátko z domu. Zase za cca 30... Dneska už bych si ho dávno nechal, i jsem před časem uvažoval, že si nějaké zase pořídím, ale kašlu na to. Možná kdyby se naskytlo něco extra - ale po ničem nekoukám, takže by mě muselo vyloženě vlézt do cesty. ještě jsem jeden čas koukal po Velorexu, ale ten vyjde dráž než ta 406 coupe, jen tak mimochodem.
Recommended Posts